Balticflora Teplice – Sparta 4:0 (kon.) | Tango Brno – Helas Brno 7:3 (kon.) | Chrudim – Slavia 7:0 (kon.)
konec
FC Tango Brno
7:3 (2:2)
Helas Brno
Pátek 04.04.2014, 20:00 • Hala Vodova - Brno • Play-off Futsal ligy
     
    39
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    To už je debakl. Do otevřené obrany vletěl RAPHINHA a prudkou střelou překonal bezmocného Šimona. Asistence: Radim Záruba.
     
    38
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Do prázdné brány se trefuje přes půlku hřiště MICHAL SEIDLER. Power-play tak hostům vůbec nevyšla. Především kombinace vázla. Bez asistence.
     
    34
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Vypadá to, že je hotovo. Belej zkušeně podržel míč, počkal si až mu naběhne MICHAL KOVÁCS a ten už dokázal sám před Šimonem zavěsit pátý hřebík. Asistence: Michal Belej.
     
    31
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Brazilská samba zafungovala. Raphinha vybojoval míč pro RODRIGA, který střelou z první nedal padajícímu Šimonovi šanci. Ten letěl ke druhé tyči, neměl možnost reagovat. Asistence: Raphinha.
     
    28
    Sýkora výborně sklepl míč na Ivana Lacka, který se dostal do dobré střelecké pozice, teď mnoho nechybělo a Helas mohl jít poprvé v zápase do vedení.
     
    24
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    No a máme znovu vyrovnáno. Jak je ten futsal jednoduchý. Havel dlouho nic nevymýšlel a svým centrem našel před bránou naprosto nekrytého DAVIDA CUPÁKA. Pro něj už to byla snadná práce. Asistence: Josef Havel.
     
    22
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    MICHAL BELEJ to udělal mazácky. Dostal se k levé tyči, zastavil si míč a poté ho poslal bezpečně do sítě. Šimon čekal spíš přihrávku, ale reprezentant České republiky to udělal velice pěkně. Bez asistence.
     
    18
    Emoce bublají, nyní je neudržel na pochodu Rodrigo, který vyfasoval žlutý kartonek.
     
    17
    Další žlutou kartu dostává Radim Záruba.
     
    15
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    ...vzápětí je z protiakce vyrovnáno. Lacko poslal do rychlého kontru JOSEFA HAVLA, který si počínal jako zkušený mazák, což on také je. Udělal kličku obránci a dostal se až před Kubička, jehož svižnou střelou překonal. Asistence: Ivan Lacko.
     
    14
    Michal Kovács přerušil hru, neboť zahrál rukou. Moc se mu tento verdikt nelíbí, ale rozhodčí jsou neoblomní.
     
    12
    Josef Havel dostává žlutou kartu.
     
    9
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Je sníženo. DAVID CUPÁK si našel prostor před bránou a byl v zakončení přesný a navíc pohotový. První větší šance hostů tak končí gólem. Jsou tam zpátky ve hře a máme se ještě na co těšit. Asistence: Ivan Lacko.
     
    7
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí předvedli pěknou kombinační akci, kterou založil Belej. Z pravé strany nacentroval před bránu, kde byl připraven na dorážku MICHAL KOVÁCS a jeho taková lehčí teč končí pod padajícím Šimonem. Asistence: Michal Belej.
     
    4
    David Cupák inkasuje žlutou kartu za protesty. No, není se mu zřejmě moc co divit.
     
    4
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Je zde první gól zápasu. David Cupák byl na své polovině lehce podtrhnutý a přišel tak o míč. Domácí šli do rychlého brejku a jako správný zakončovatel se ukázal RAPHINHA, který propálil bezmocného Šimona. Asistence: Radim Záruba.
     
    3
    Na druhé straně registrujeme šanci Helasu. David Cupák sklepl míč na Radka Sýkoru, který přízemní střelou trefil tyč Kubíčkovy brány. Tak i v tomto případě pomohla jednomu z gólmanů tyč.
     
    2
    První větší šance zápasu. Domácí Kovácz se opřel do míče z velké dálky a trefuje tyč Šimonovy brány.

    Roman Zajíček

    Branky: 4. Raphinha (Záruba), 7. Kovács (Belej), 22. Belej, 31. Rodrigo (Raphinha), 34. Kovács (Belej), 38. Seidler, 39. Raphinha (Záruba) – 9. Cupák (Lacko), 15. Havel (Lacko), 24. D. Cupák (J. Havel)

    Karty:   14. Kovács (TAN), 17. Záruba (TAN), 18. Rodrigo (TAN) – 4. D. Cupák (HEL), 12. J. Havel (HEL)


    FC Tango Brno: Kubíček (Zrzavý) – Rodrigo, Chadzidis, Svoboda, Brůna, Buršík, Kovács, Belej (K), Záruba, Jan Havel, Seidler, Raphinha, Peška. Trenér: Marian Berky.
    Helas Brno: Šimon (Večeřa, Tuháček) – D. Cupák (K), Havlík, Ovčačík, V. Cupák, Vlach, Klimeš, Lacko, Josef Havel, Sýkora, Presl, Šplíchal. Trenér: Jan Loup.

    Rozhodčí: Gasnárek, Linhart, Kincl. DS: Stix, Bednář.
    bahis siteleri