Omsk – Minsk 3:2 (kon.)
konec
Avangard Omsk
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Sobota 05.04.2014, 12:00 • Omsk Arena • KHL - Pohár naděje
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tomu se říká vypálit někomu rybník! Žádné prodloužení zřejmě nebude. ALEXANDER PEREŽOGIN obdržel při přečíslení tři na dva přihrávku na mezikruží od Ljamina a jeho střela skončila za zády Milčakova. Asistence: Kirill Ljamin.
     
    20:33
    Avangard právě vstřelil branku!
    To je začátek třetiny, jaký si každý fanoušek domácího mužstva asi představoval. SERGEJ ŠIROKOV vybruslil do útočného pásma, přes Lukáše Krajíčka se dostal do mezikruží, odkud kotouč poslal neomylně pod víko. Bez asistence.
     
    17:17
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté svou přesilovou hru využívají a dostávají se poprvé v sérii do vedení. Nogačjovovu střelu od modré tečoval mezi Šilinovy betony SERGEJ DROZD. Asistence: Jevgenij Nogačjov, Alexander Materuchin.
     
    13:38
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté se po takřka 135 minutách této série poprvé prosazují. Alexej Kaljužnyj našel na vzdálenější tyči stojícího ALEXANDERA MATERUCHINA, který z otočky bekhendem překonal ležícího Šilina. Asistence: Alexej Kaljužnyj, Zbyněk Irgl.
     
    09:28
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí svou první přesilovou hru využívají a otevírají účet utkání. Sergej Širokov naservíroval kotouč jako na zlatém podnosu NIKITU PIVCAKINOVI, který se do odkryté klece nemýlil. Asistence: Sergej Širokov, Sergej Kosticyn.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 10. Pivcakin (Širokov, Kosticyn), 21. Širokov, 60. Perežogin (Ljamin) – 14. Materuchin (Kaljužnyj, Irgl), 18. Drozd (Nogačjov, Materuchin)


    Avangard Omsk: Šilin (Karlsson)- Kuljaš, Pivcakin, Baranka, Blaťák, Nurislamov, Ljamin, Poleščuk, Kuzmenko- Sjomin, Kosticyn, Širokov- Perežogin, Kalinin, Popov- Žerebcov, Zubkov, Ivanov- Rasskazov, Kazjonov, Berdnikov
    HC Dinamo Minsk: Milčakov (Haugen)- Krajíček, Goroško, Šinkevič, Nogačjov, Usenko, Filičkin, Zozon- Kaljužnyj, Materuchin, Irgl- Surový, Pavlovič, Jefimenko- Zacharov, Drozd, Kolenčukov- Voronov, Dadonov, Voronov, Protasenja

    Rozhodčí: Naumov, Dejev- Nazarov, Matjuša

    Diváci: 9070
    bahis siteleri