Ottawa – Montreal 4:7 (kon.) | New Jersey – Washington 2:1 (kon.) | Columbus – Chicago 3:4 (kon.)
Florida – Calgary 1:2 (kon.) | Detroit – Buffalo 3:2 (kon.) | Arizona – Edmonton 2:3 (0:1 po s.n.)
Anaheim – Nashville 2:5 (kon.) | Boston – Philadelphia 5:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 0:4 (kon.)
NY Islanders – Washington 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Anaheim Ducks
2:5 (1:4, 1:1, 0:0)
Nashville Predators
Sobota 05.04.2014, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    36:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Shea Weber ukázal tvrdost své střely. Andersen jeho ránu od modré nedokázal ukrýt do lapačky a poskakující puk uklidil do prázdné branky MIKE FISHER! Predators mají tříbrankové vedení zpět. Asistence: Shea Weber, Matt Cullen.
     
    23:18
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Rakell vyhrál buly na DANIELA WINNIKA a jeho bleskový švih končí v síti! Ducks snižují na 2:4. Asistence: Rickard Rakell.
     
    17:05
    Nashville právě vstřelil branku!
    Čtvrtý gól hostů jde jednoznačně na Hillerův vrub, pro kterého tímto zápas končí a přepouští své místo Andersenovi! Cullen poslal puk podél mantinelu za branku, odkud si ho rychle vytáhl PATRIC HORNQVIST a přes to, že Hiller byl natlačen u druhé tyče, dokázal mezi tyčkou a betonem poslat kotouč do sítě! Asistence: Matt Cullen, Mike Fisher.
     
    15:00
    Anaheim právě vstřelil branku!
    S góly se nám rozthl pytel a o čisté konto přichází i Rinne. Šikovnou tečí Maroonovy střely se prosadil KYLE PALMIERI. Snižuje tak na rozdíl dvou branek. Asistence: Patrick Maroon, Mathieu Perreault.
     
    13:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté nemají dost a přidávají další gól! Obrana Anaheimu je úplně rozhozená. Cullen zprava přihrával napříč brankovištěm na Hornqvista, který sice zakončit ani nadvakrát nedokázal, napotřetí však aspoň poslal puk za branku, odkud MIKE FISHER okamžitě vyjel na druhou stranu a zasunul puk do branky. Hiller se nestihl přesunout. Asistence: Patric Hornqvist, Matt Cullen.
     
    12:41
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators navyšují náskok! Hornqvist zatáhl puk do útočného pásma. Zakončit sice nedokázal, ale puk se od něj dostal k COLINU WILSONOVI, který si mezi kruhy bekhendem věděl rady. Asistence: Patric Hornqvist, Ryan Ellis.
     
    05:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    Menší šok pro Anaheim, Nashville se z prvního pořádného útoku ujímá vedení! COLIN WILSON se z pravého křídla natlačil až před Hillera, prvním pokusem neuspěl, ale natolik rozhodil gólmana, že dorážku již o jeho beton poslal za brankovou čáru! Asistence: Roman Josi.

    Libor Štěpán

    Branky a nahrávky: 15. Palmieri (Maroon, Perreault), 24. Winnik (Rakell) – 6. Wilson (Josi), 13. Wilson (Hornqvist, Ellis), 14. Fisher (Hornqvist, Cullen), 18. Hornqvist (Cullen, Fisher), 36. Fisher (Weber, Cullen)


    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Lovejoy, Lindholm, Beauchemin, Robidas, Sbisa, Allen – Perry, Getzlaf, Bonino – Palmieri, Perreault, Maroon – Selänne, Koivu, Cogliano – Jackman, Rakell, Winnik.
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber, Josi, Bartley, Del Zotto, Ellis, Ekholm – Honrqvist, Fisher, Cullen – Smith, Jarnkrok, Bourque – Stalberg, Wilson, Spaling – Nystrom, Sissons, Clune.

    Rozhodčí: O'Halloran, Walsh – Cameron, Wheler

    Diváci: 17 174
    bahis siteleri