Slovan Bratislava – Myjava 0:1 (kon.) | Trnava – Košice 1:0 (kon.) | Nitra – Ružomberok 3:1 (kon.)
Senica – Trenčín 2:1 (kon.) | Dunajská Streda – Zlaté Moravce 1:0 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
1:0 (1:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Sobota 12.04.2014, 19:00 • DAC Aréna • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Na programe máme 26. kolo Corgoň ligy, ktorá divákov v tomto stave, v akom aktuálne je, musí baviť. Okrem boja o titul je v nej totiž úplne všetko otvorené. Pohárovú Európu má snáď možnosť vybojovať ešte každý tím od 9. miesta a v boji o záchranu je tiež poriadne rušno. Dnes proti sebe nastúpia tímy z oboch strán. Domáci FK DAC Dunajská Streda v jarnej časti robí všetko pre záchranu a hosťujúci FC Vion Zlaté Moravce ešte môže zabojovať o Európsku ligu. Cesta je tam z jeho pohľadu ťažká, ale ešte určite nie nemožná.

    V aktuálnej sezóne sa tieto 2 celky stretli už dva krát a v oboch prípadoch sa zrodilo tesné víťazstvo 1:0 pre hosťujúci Vion. Prvýkrát vyhrali Zlaté Moravce na pôde DAC-u vo 4. kole vďaka gólu Pribulu až v nadstavenom čase a v 15. kole zaistil výhru domácich Pintér gólom zo 16. minúty. DAC má rozhodne svojmu súperovi čo to odplácať a uvidíme, či sa mu to aj podarí.
     
    FK DAC Dunajská Streda zažíva doslova rozprávkovú jar. Po zmene majiteľa nastalo v tomto meste za posledné desaťročie už druhé futbalové boom, ktoré je dobré pre hráčov, klub a v konečnom dôsledku aj pre našu najvyššiu futbalovú súťaž. Ešte k tomu sa tu neustále hovorí aj o smelých plánoch do budúcnosti a to o štadióne, kvalitnej mládežníckej akadémii, ale aj umiestneniach v Corgoň ligy, na ktoré budú diváci patrične hrdí. Toľko pozitív v srdci Žitného ostrova tu bolo naozaj pradávno.

    Jedno negatívum sa tu však nájde. Incident z posledného kola, kde hral DAC na pôde Senici vyvoval riadne negatívnu vlnu. Po zákroku Szarku na Kóňu má druhý menovaný vážne zranenie kde mu dokonca hrozí aj koniec kariéry. Ákos tiež dobre nedopadol. Prípad sa samozrejme nedoriešil, no hrozí mu až 5 ročný trest. Ten by bol dosť krutý, no po jeho škaredom zákroku by mohol málokto protestovať.

    DAC bojuje o zotrvanie v tejto lige ako sa len dá. Do bojov dáva všetko a aj vďaka tomu je určite najpozitívnejším prekvapením jari. Doteraz posledný tím vyhral zo 6 zápasov 3 a to porazil Trnavu, Ružomberok a v poslednom domácom zápase aj Žilinu a k tomu si pripísal 2 remízy. Jedna je z 20. kola, kde doma remizoval s Košicami 0:0 a druhá je z poriadne omielaného zápasu proti Senici, kde vonku remizoval 3:3. Jedinú prehru na jar zaznamenal nad jednoznačným lídrom a to proti Slovanu, ktorému podľahol 2:1. Vďaka tomu sa nachádza na 11. mieste a po aj odpočítaní šiestich bodov na konci sezóny má lepšie skóre ako posledná Nitra a teda sa teoreticky poriadne približuje k záchrane. Na druhej strane na desiatu Žilinu stráca 5 bodov, čo už aj s odpočítaním bodov zrejme ťažko dobehne. V tomto ročníku si nazbieral 21 bodov keď vyhral celkovo 5 krát, 6 krát remizoval a 14 krát stratil všetky 3 body. Skóre má 19:48.

    Dunajská Streda je na najbližší duel pripravená a na zápas sa riadne teší a preto verím, že na zápase budeme svedkami len a len pozitív.
     
    FC Vion Zlaté Moravce sú po 25. kole na 9. priečke corgoňligovej tabuľky po 9 výhrach, 5 remízach a 11 prehrách. Dokopy si zatiaľ nazbierali 32 bodov a skóre majú 27:33. Od desiatej Žiliny majú náskok 7 bodov, no zaujímavejšia je pre Vion určite druhá časť tabuľky, na ôsmu Banskú Bystricu stráca 1 bod a na vysnívanú Európsku ligu 7 bodov. Do konca sezóny má však ešte 8 kôl a z toho až 5 na vlastnom ihrisku a tak je táto strata určite dobehnuteľná. To však bude musieť ešte v podstate mladučký klub, ktorý vznikol v roku 1995 zamakať na 200%.

    K tomu by im mohli pomôcť ich fanúšikovia. Podľa facebookovskej stránky Vionu sa do Dunajskej Stredy organizuje výjazd. Zápasu by len a len pomohlo, ak by sa výjazd vydaril a na juhu Slovenska by zavítali aj fanúšikovia hostí a samozrejme by tak uľahčili boj pre ich miláčikov o zatiaľ ešte ďalekú Európsku ligu.

    V tomto boji im určite nepomôžu napríklad posledné odohrané zápasy. Nedopadli totiž úplne najpozitívnejšie a je to aj spôsobené dosť krutým losom. Za posledných 7 duelov (počítam tam aj najbližší) sa na domácom ihrisku objavili len jeden krát a to proti Ružomberku vyhrali 1:0. Okrem toho z 5 odohraných zápasov na ihrisku hostí 3 krát prehrali a 2 krát remizovali a aj preto bude pre Zlaté Moravce veľmi náročné hrať opäť vonku.

    Vion ťahá ešte jednu poriadne negatívnu štatistiku hlavne z pohľadu fanúšika. V posledných štyroch dueloch, v ktorých hrali Zlaté Moravce totiž padli len 2 góly a to pevne veríme, že sa v najbližšom zápasy zlomí.

    Okrem domácich, ktorí majú zatiaľ vydarenú jar by im v tom mohol pomôcť ich najlepší strelec, Pribula, ktorý v tomto ročníku strelil 7 gólom.

    Nechajme sa prekvapiť, že ako to nakoniec celé dopadne.
     
    Tip na výsledok – 2:0
     
    -15
    Zo štadióna vám prajem príjemný podvečer. O 15 minút začíname. Fanúšikovia sa rozcvičujú a sami si pripravili aj šou. Je vidieť, že znovu aj na štadióne v Dunajskej Strede je divák ten prvoradý.
     
    -13
    Úvodné zostavy:

    FK DAC Dunajská Streda: Penksa – Turňa, Čaušič, Majerník (C), Szabó – Ujlaky, Straka, Gergel, Krišto, Brašeň – Nurkovič.
    Náhradníci: Pernecký – Šnirc, Klabník, Kwin Kwin, Valenta, Matúš, N'Guekam.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pavlenda, Pintér, Chrappan, Chren – Orávik, Babic (C), Kováč, Bolinha – Pribula, Szabó.
    Náhradníci: Novota – Majerník, Candrák, Mazan, Charizopulos, Žák.

    Rozhodca: Sedlák – Benko, Bobok..
     
    -3
    Hráči už nastupujú na ihrisko. Domáci sa predstavia v tradičných žlto-modrých farbách a hostia dnes nastúpili v bielych dresoch.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop zaznamenali hostia a hneď sa snažili pustiť do útoku.
     
    2
    Na štadión do Dunajskej Stredy zavítali aj 2 fanúšičky hostí. Patrí im pochvala.
     
    3
    Gergel chcel poslať do behu Nurkoviča, no dal príliš slabučkú loptu. DAC o loptu prišiel.
     
    3
    Tímy sa v úvodných minútkach len oťukávajú a tak vidíme zatiaľ hru medzi šestnástkami.
     
    4
    Do prvého útoku zavelil Krišto, ktorý centroval z pravej strany do šestnástky, no tam nikoho nenašiel.
     
    5
    Do prvého útoku sa pustili aj Zlaté Moravce. Pohotový Szabó loptu odhlavičkoval nakoniec do bezpečia.
     
    6
    Rozhodca po faule na Nurkoviča nariadil penaltu!
     
    7
    Prenikajúceho hráča fauloval Pavlenda. Hráči Dunajskej Stredy išli do útoku po ľavej strane. Hneď ako dostal Nurkovič od Brašeňa loptu bol druhý menovaný okamžite faulovaný.
     
    8
    Dunajská Streda dala gól!


    Na biely bod si loptu položil OTTO SZABO, ktorý poslal strelu do pravého horného rohu. Kuciakovi nedal šancu.
     
    9
    Zlaté Moravce tak už od začiatku zápasu majú čo dohánať. Hneď po góle sa aj pustili do útoku, no brankára ešte neohrozili.
     
    10
    Teraz sa im podaril vybojovať roh, ktorý zahrá Orávik.
     
    11
    Center poslal do klbka hráčov, kde najprv nedokázal odhlavičkovať ani jeden hráč až sa lopta dostala spät na Orávika. On vypálil na Penksu, ktorý vybránil loptu veľmi tesne. Nasledovať bude ďalší roh.
     
    12
    Opäť sa k rozohratiu postavil Orávik, no teraz si už hostia šancu na gól nedokázali prichystať.
     
    13
    Krišto chcel vysunúť Ujlakyho, no loptu nakoniec poslal priamo do rukavíc Kuciaka.
     
    14
    Pozornosť brankára tentokrát domáceho vyskúšal aj Chren. S jeho polocentrom, polostrelou nemal problém.
     
    15
    Rozpútal sa nám tu krásny behavý futbal, ktorý dúfame,že vydrží až do konca.
     
    16
    Prenikajúci Pribula bol zastavený na ľavej strane šestnástky nedovolene Čausičom za čo vidí aj žltú kartu.
     
    17
    Orávik nabomboval loptu priamo do múru a získal rohový kop.
     
    18
    Išiel si ho aj sám zahrať, no po jeho centri sa už nedokázal prebojovať ani jeden jeho spoluhráč.
     
    19
    V DAC Aréne sa znovu perfektne zabávajú aj diváci. Na štadióne je ich opäť minimálne 4000.
     
    20
    DAC vo veľkej šanci na gól. Loptu dostal Gergel, ktorí ju dostal vypálil na brankára z poriadnej blízkosti. Kuciak šancu vychatal a ani následnú dorážku Krišta nepustil dnu.
     
    21
    Žltú kartu dostává Samir Nurkovič (FK DAC Dunajská Streda).
     
    22
    Dlhý center od Chrena obranca DAC – u Szabo naozaj tesne zachytil a tým útok hostí ukončil.
     
    Mimochodom Otto Szabó je tiež jeden z množstva posíl domáceho klubu pre jarnú časť Corgoň ligy. 181 cm vysoký stredopoliar je odchovancom klubu. Pôsobil tu v mládežníckych kategóriach a aj v sezóne 2006/2007, no potom sa skúšal presadiť v zahraničí, kde si vyskúšal rakúsku, ale aj maďarskú ligu. Hral napríklad za Rapid Viedeň, MTK Budapešť, či Győri ETO. Teraz je znovu v Dunajskej Strede a DAC sa u neho spolieha hlavne na jeho inštinkt pri prihrávkach alebo priamych kopoch.
     
    24
    Rohový kop získali Zlaté Moravce. Zahral ho Pribula. Poslal ho na bližšiu žrď kde úradoval znovu Szabó, ktorý loptu poslal preč od brány.
     
    25
    Dlhým centrom sa snažil vysunúť Pavlenda Lukáša Szabóa. Akciu prerušil rozhodca odpískaným ofsajdom.
     
    26
    Hostia sa rozhodne nevzdávajú. Po prihrávke do šestnástky dostal loptu Bolinha. Vystrelil na Penksu, ktorý loptu chytil a poslal na roh.
     
    27
    Ten zahral Pribula. Loptu poslal do klbka hráčov a tam sa lepšie presadili domáci.
     
    28
    Dunajská Streda sa snaží o postupný útok. Dlhý center dostal Szabó a ten centroval do šestnástky. Tam bol Nurkovič, ale aj Ujlaky, no ani jeden nedokázal zakončiť.
     
    29
    Domáci zostávajú naďalej v útoku.
     
    30
    K lopte sa dostal Krišto, ktorý chcel skúsiť pozornosť Kuciaka. Jeho strela však bola poriadne nepresná. Skončila vysoko nad bránou hostí.
     
    31
    Obrovská šanca na gól v tábore domácich. Od hosťujúceho obrancu získal loptu Gergel, ktorý sa potom ocitol zoči, voči brankárovi. Rozhodol sa ho prehodiť, no Kuciak loptu nenechal ísť do brány.
     
    32
    Šanca aj na druhej strany, Za hranicou šestnástky vystrelil Kováč. Bránku domácich však minul.
     
    33
    Teraz potiahol loptu po ľavej strane hosťujúci Orávik, ktorý aj dokázal loptu nacentrovať do šestnástky.Tam boli pozorní domáci, ktorí Zlaté Moravce nepustili zakončiť.
     
    34
    Ďalšia obrovská šanca na gól. Na ľavej strane dostal loptu Krišto. Prihral Gergelovi, ktorý ešte nedokázal vystreliť, no lopta sa dostala ešte k Ujlakymi. Vystrelil prízemnú strelu, ktorú Kuciak len vyrazil a tam stál Nurkovič,ktorý neuveriteľne obstrelil bránu hostí.
     
    36
    DAC pokračuje v enormnom tlaku. Hostí nechce pustiť ani na chvíľu aby sa nadýchli.
     
    37
    Ďalší útok z ľavej strany cez Brašeňa. Loptu poslal na Nurkoviča. Získal len roh.
     
    38
    Ten išiel zahrať Gergel. Po jeho centri ešte DAC šancu na gól nemal, no lopta sa postupne dostala až k Brašeňovi. Jeho strela bola v poslednej chvíli zblokovaná.
     
    39
    Hosťom sa už konečne podarilo aspoň na chviľu uvoľniť. Veľa toho v útoku nevymysleli o loptu už prišli.
     
    40
    Samozrejme to využili domáci, ktorí založili nový útok. K centru sa nedostali, no loptu majú stále v moci.
     
    41
    Zlaté Moravce sa dostali do kontry po ľavej strane. Odtiaľ centroval na Lukáša Szabóa Orávik. Szabó loptu spracoval, no vystreliť už nedokázal.
     
    42
    Konečne sa hostia mohli dlhšie usadiť v šestnástke domácich, no svoje šťastie vyskúšal kapitán Babic strelou. Tá letela poriadne mimo bránu.
     
    43
    Po chvíli sa hostia opäť vrátili do útoku kde loptu dostal Bolinho. Aj on si vyskúšal strelu, no trafil len chrbát jedného z obrancov.
     
    44
    DAC v posledných minútach prvého polčasu poľavil a Vion to využíva ako sa len dá. Znovu sa snažil o útok po ľavej strane. O loptu nakoniec prišli.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas je za nami. Po ňom vyhráva domáca Dunajská Streda zaslúžene 1 : 0 nad Zlatými Moravcami. Zatiaľ predviedla futbalovejší výkon a darili sa jej vytvárať aj väčšie šance na gól. Zlaté Moravce však ku koncu polčasu ukázali, že sa nevzdávajú, a že aj oni chcú body.

    Verím, že zostanete s nami a túto futbalovú bitku dopozeráte až do konca.
     
    Hráči už nastupujú na ihrisko. V DAC Aréne tu máme perfektnú atmosféru a o chvíľu sa môžme tešiť na druhý polčas.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Výkop v druhom polčase pre domáci tím.
     
    47
    Prvú útok v druhom polčase zaznamenali hostia. Po centri už ani jeden hráč zakončiť nedokázal.
     
    48
    V prvých minútkach sú teraz aktívnejší hráči Vionu, ktorí budú chcieť urobiť všetko preto, aby vyrovnali.
     
    48
    Teraz sa púšťajú do postupného útoku, ktorý prerušil zákrok na Brašeňa. Teraz Leží otrasený na zemi. Kartové napomenutie však nevidíme.
     
    49
    Pomaly zchádza z ihriska a o chvíľu bude hra pokračovať.
     
    50
    Gergel bol faulovaný v strede ihriska a tak loptu získali domáci.
     
    51
    "Žltomodrí" sa dostali cez ľavú stranu a center od Ujlakyho až do šestnástky hostí. Tam dostal center Gergel, ktorý tesne minul bránu.
     
    52
    Hostia si medzitým vybojovali priamy kop asi z 25 metrov. Zahral ho Pintér a zahral ho veľmi zle. Poslal prízemnú strelu vedľa brány.
     
    53
    Parádičkami sa dopredu dostali pre zmenu zase domáci. Turňa z pravej strany zacentroval do vápna a tam Nurkovič loptu netrafil ideálne. O loptu DAC prišiel.
     
    54
    Potom ako si Turňa vybojoval loptu o ňu okamžite prišiel centrom do územia nikoho.
     
    55
    Rozhodca odpískal faul DAC-u, no diváci na to majú úplne iný názor.
     
    26.10.2013 VION : DAC 1 – 0 982 divákov
    3.8.2013 DAC : VION 0 – 1 1577 divákov
    4.3.2012 VION : DAC 3 – 2 1172 divákov
    29.10.2011 DAC : VION 0 – 2 1965 divákov
    30.7.2011 VION : DAC 2 – 1 2048 divákov
    5.11.2011 VION : DAC 3 – 0 1248 divákov
    26.2.2011 DAC : VION 2 – 1 3073 divákov
    11.9.2010 VION : DAC 1 – 1 1491 divákov
    23.5.2009 DAC : VION 1 – 2 4185 divákov
    3.7.2009 VION : DAC 1 – 1 2894 divákov
    20.8.2008 DAC : VION 1 – 0 4500 divákov
     
    57
    Akciu teraz zo stredu poľa rozvíja kapitán hostí Babic. Po prihrávke spoluhráčovi ich domáci odzbrojili.
     
    58
    Turňa po ďalšej nepresnej prihrávke ponúkol šancu hostí. Oni sa nepochopiteľne stiahli späť ju svojej brány. O loptu nakoniec prišli.
     
    60
    V útoku opäť hostia, ktorí sa vpredu snažia niečo vymyslieť. Obrana domácich ich však ďaleko pustiť nechce.
     
    61
    Dnešné stretnutie sleduje 4513 divákov.
     
    62
    Striedanie v tíme FK DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Samir Nurkovič, prichádza Martin Matúš.
     
    63
    Po striedaní majú hru v moci domáci futbalisti. Snažili sa hneď zapojiť aj striedajúceho Matúša v útoku, no prihrávka už neprišla k adresátovi.
     
    64
    Teraz vystrelil z dosť veľkej vzdialenosti Gergel. Jeho strela nebola veľmi dobrá, no od hráča hostí sa odrazila na rok.
     
    65
    Zahrať rohový kop išiel samotný Gergel. Jeho center bol pridlhý a akciu domácich ukončil.
     
    66
    Pri hlavičkovom súboji sa lopta dostala von na rohový kop.
     
    67
    Ten zahral Gergel. Poslal center do vápna medzi klbko hráčov, no tam mali prevahu hráči hostí. Loptu poslali do bezpečia.
     
    67
    Za faul v strednom pásme vidí žltú kartu domáci Krišto.
     
    68
    Veľmi peknú prihrávku poslal Brašen dopredu na Ujlakyho. On si loptu nešťastne zasekol a nakoniec o ňu aj prišiel.
     
    69
    Hráč Zlatých Moraviem nám ukázal peknú ďalekonosnú strelu za hranicou šestnástky. Brankára Penksu pekne natiahol. Výsledok stretnutia sa nemení.
     
    70
    Pre zmenu teraz pálil Gergel. Trestuhodne bránu minul.
     
    71
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Lukáš Kováč, prichádza Adrián Candrák.
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Lukáš Szabó, prichádza Peter Mazan.
     
    72
    Gergel je po faule ošetrovaní na postrannou čiarou. Krváca mu ruka.
     
    73
    Útočnú akciu sa snažil rozvinúť Pintér. Jeho prihrávku zachytil jeden z hráčov domácich, ktorý získal loptu pre svoj tím.
     
    74
    Gergel po menšom ošetrení a obviazaní ruky nastúpil späť na ihrisko a hneď sa vyrútil do útoku. Pred šestnástkou ho zastavil Chrappan.
     
    75
    Štandardku po faule získal Vion. Loptu poslal do šestnástky Orávik, no tam mali prevahu domáci hráči.
     
    77
    Zlaté Moravce sa postupne formujú do záverečného útoku. Podarí sa im vyrovnať?
     
    78
    Zatiaľ získali priamy kop, ktorý pôjde zahrať Orávik.
     
    79
    Loptu nacentroval pred brankára Penksu kde najvyššie vyskočil Majerník a loptu odhlavičkoval preč.
     
    80
    Hostia sa snažia tlak stupňovať a bránu domácich obiehajú zo všetkých strán.
     
    81
    Tu však prišla kontra domácich. Po centri z vlastnej polovice sa ocitli dvaja hráči proti jednému. Ujlaky potiahol loptu do ľavej strany kde ju prihral na Matúša. On sa natiahol ako to len šlo, ale aj tak mu chýbalo asi 30 cm na zakončenie.
     
    82
    DAC v ďalšej kontre. Pekne si vymenili loptu Brašeň a Matúš, no potom sa domáci radšej stiahli. Predsa len nechcú riskovať gól na konci zápasu.
     
    83
    Striedanie v tíme FK DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Darijo Krišto, prichádza Noe Achille Amban Kwin.
     
    84
    DAC striedal teraz a už teraz vidíme, že nás čaká ďalšie striedanie. Teraz na strane hostí. Hore pôjde Žák.
     
    85
    Fanúšikovia domácich vytrvalo povzbudzujú teraz a povzbudzovali aj počas celého zápasu. Pre toto je futbal takú úžasný aký je.
     
    86
    Ujlaky svojou bojovnosťou nakoniec získal rohový kop. Zahrá ho Szabó.
     
    87
    Loptu poslal na Matúša, no jeho strážil Pintér, ktorý bol v hlavičkovom súboji úspešnejší.
     
    88
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Martin Pribula, prichádza Ladislav Žák.
     
    88
    Po vhadzovaní Gergel nahral Matúšovi a on z ľavej strany strieľal k bližšej tyčke. Kuciak odvrátil strelu na roh.
     
    89
    Ten zahrali domáci futbalisti nakrátko. Držia sa pri rohovej zástavke a snažia sa dotiahnuť výsledok dokonca.
     
    90
    Nakoniec sa Ujlaky dostal k strele. No situáciu nevyriešil najlepšie. Brána poriadne minul.
     
    90
    Rozhodca nadstavuje 2 minúty.
     
    90+1
    Candrák skúšal centrovať z ľavej strany. Loptu skončila priamo v rukách Penksu.
     
    90+2
    Striedanie v tíme FK DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Jakub Brašeň, prichádza Róbert Valenta.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Máme tu koniec zápasu. Z víťazstva sa dnes po lepšom výkone a góle od Szabóa z penalty teší domáca Dunajská Streda. Tá si pripísala ďalšie dôležité body v boji o záchranu a na Žitnom ostrove je opäť pravou futbalovou baštou. Zlaté Moravce dnes robili, čo mohli, no dnes na body jednoducho nemali. V ďalšom kole sa však už konečne vrátia na domáci štadión kde veria, že tomu bude opäť inak.

    To je z mojej strany na dnes všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem vám príjemný zvyšok víkendu. Dovidenia. (20:53:15)

    Milan Vrábeľ

    Branky: 8. Szabó (pen.)

    Karty:   16. Čaušič (DUN), 21. Nurkovič (DUN), 67. Krišto (DUN) – 7. Pavlenda (ZMO)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Penksa – Turňa, Čaušič, Majerník (C), Szabó – Ujlaky, Straka, Gergel, Krišto (83. Kwin Kwin), Brašeň (90+2. Valenta) – Nurkovič (62. Matúš).
    Náhradníci: Pernecký – Šnirc, Klabník, Kwin Kwin, Valenta, Matúš, N'Guekam.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pavlenda, Pintér, Chrappan, Chren – Orávik, Babic (C), Kováč (71. Candrák), Bolinha – Pribula (88. Žák), Szabó (71. Mazan).
    Náhradníci: Novota – Majerník, Candrák, Mazan, Charizopulos, Žák.

    Rozhodčí: Sedlák – Benko, Bobok.

    Diváci: 4513
    bahis siteleri