Crystal Palace – Aston Villa 1:0 (kon.) | Fulham – Norwich 1:0 (kon.) | Southampton – Cardiff 0:1 (kon.)
Stoke – Newcastle 1:0 (kon.) | Sunderland – Everton 0:1 (kon.) | West Brom – Tottenham 3:3 (kon.)
konec
Sunderland AFC
0:1 (0:0)
Everton FC
Sobota 12.04.2014, 16:07 • Stadium of Light, Sunderland • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Distin fauloval a sudí ho potrestal žlutou kartou.
     
    88
    Žlutou kartu vyfasoval Larsson.
     
    86
    Vyrovnat mohl i Borini, ale tomu scházel kousíček. Hráč domácího celku se ocitl ve výborné pozici a okamžitě toho využil. Balon kroutil ke vzdálenější tyči do horního rohu, ale branku těsně minul.
     
    79
    Sunderland byl blízko vyrovnávacímu gólu, ale Ki ve stoprocentní šanci neuspěl, protože ho výborně vychytal Howard. Pak se k odraženému míči dostal ještě Larsson, ale jeho pokus zablokoval protihráč, který se mu obětavě postavil do střely.
     
    78
    Hrací plochu opouští aktivní Deulofeu, kterého nahrazuje McGeady.
     
    75
    Everton právě vstřelil branku!
    Na pravém křídle odvedl kus práce Deulofeu, který ustál souboj s protihráčem a poté poslal před branku nádhernou přihrávku. Nešťastníkem se stal WES BROWN, jenž chtěl balon odvrátit do bezpečí a místo toho si jej srazil do vlastní sítě. Brankář Mannone nestačil zareagovat a inkasované brance nezabránil.
     
    70
    Domácí tým střídá: ze hry odchází Colback, kterého nahrazuje Larsson.
     
    65
    Gól na kopačce měl Barkley, ale radost mu překazil Mannone, jenž si připsal úžasný zákrok a zabránil stoprocentnímu gólu. Barkley se ve vápně dostal k centrovanému míči, měl dostatek prostoru a mířil na bližší tyč, ale jak už bylo řečeno, brankáře nepřekonal.
     
    62
    Mannone chyboval a Naismith se dostal do velmi zajímavé šance, avšak prázdnou branku netrefil, a stav skóre se tak nezměnil.
     
    59
    Johnson se prezentoval parádním centrem ke vzdálenější tyči, kde se do vzduchu pověsil Ki, ale z bezprostřední blízkosti se mezi tři tyče netrefil. To byla obrovská šance na gól.
     
    58
    Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Leon Osman, přichází Ross Barkley.
     
    54
    Další žlutou kartu uviděl Bardsley, který podrazil Naismitha.
     
    53
    Agresivní hrou se prezentoval Coleman a od sudího vyfasoval žlutou kartu.
     
    51
    S míčem do vápna se dostal Deulofeu, který se rozhlédl a poté poslal před branku střílený centr. Nicméně jako první byl u míče Mannone, který kulatý nesmysl ukryl do rukavic a soupeře ke střele nepustil.
     
    45
    Hosté zahrávali rohový kop a byli blízko vstřelené brance. Na centrovaný míč si vyskočil hlavičkující Ki, který se prezentoval parádní střelou, ale ta branku těsně minula.
     
    31
    Skvěle se uvolnil Borini, který přiběhl do pokutového území, kde se dostal k balonu a dostal se do stoprocentní šance, avšak proměnit ji nedokázal. Brankáře Howarda sice obehrál, ale poté se prezentoval střelou k bližší tyči, kde se objevil bránící protihráč a úspěšně svůj tým ochránil.
     
    18
    Žlutou kartou byl potrestán Johnson, což se mu sice nelíbí, ale sudí nehodlá diskutovat.
     
    14
    Naismith obdržel výbornou přihrávku do vápna, kde obehrál svého protihráče, připravil si míč na pravačku a poté se prezentoval jedovatou střelou, která skončila těsně nad brankou.
     
    10
    Další zákrok, který si připisuje Mannone, a opět tak pomáhá svému týmu. O přihrávku si řekl Lukaku, který ze své levačky vyslal nebezpečnou střelu, ale brankáře nepřekonal.
     
    9
    Deulofeu se blýskl parádní sólo akcí, když v pokutovém území obehrál hned dva protihráče a poté si balon připravil na střelu, avšak jeden proti jednomu neuspěl. Brankář Mannone vytasil spolehlivý zákrok a svému týmu výrazně pomohl.

    Lucie Rapantová

    Branky: 75. Brown (vla.)

    Karty:   18. Johnson (SUN), 54. Bardsley (SUN), 88. Larsson (SUN) – 53. Coleman (EVE), 90+1. Distin (EVE)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 6:10.
    Sunderland AFC: Mannone – Bardsley, Brown, O´Shea, Alonso – Johnson, Cattermole, Ki, Colback (70. Larsson), Borini – Wickham.
    Náhradníci: Ustari – Cuéllar, Vergini, Larsson, Gardner, Giaccherini, Scocco.

    Everton FC: Howard – Coleman, Stones, Distin, Baines – Naismith, McCarthy, Osman (C) (58. Barkley), Barry, Deulofeu (78. McGeady) – Lukaku.
    Náhradníci: Robles – Hibbert, Garbutt, Alcaraz, McGeady, Barkley, Mirallas.

    Rozhodčí: Probert ─ Ganfield, Scholes
    bahis siteleri