Mönchengladbach – Stuttgart 1:1 (kon.) | Hannover – Hamburg 2:1 (kon.) | Wolfsburg – Norimberk 4:1 (kon.)
Freiburg – Braunschweig 2:0 (kon.) | Mohuč – W. Brémy 3:0 (kon.) | Bayern – Dortmund 0:3 (kon.)
konec
Hannover 96
2:1 (1:0)
Hamburger SV
Sobota 12.04.2014, 15:30 • HDI-Arena, Hannover • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Strhující boj je u konce! Hamburger v úvodu druhé půle vyrovnal z přímého kopu, trefil se Hakan Çalhanoğlu. Dlouho se zdálo, že hosté upletou dle známého příslové z čehosi bič. Fotbalová spravedlnost se ale nakonec projevila naplno a na tempu přidávající Hannover zásluhou branky Didiera Ya Konana zvítězil těsně 2:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího, doufejme neméně pohledného, duelu nashledanou!

    Střely na branku: 6:1 (17:23:57)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Standardní situace se domácím příliš nepovedla, k balonu se ihned dostali fotbalisté Hamburgeru. Hosté mají čas na poslední ofenzivní akci.
     
    90+1
    Ya Konan je při chuti, dalekonosnou střelou nyní protáhl Adlera, který měl co dělat, aby ránu vytěsnil alespoň an rohový kop.
     
    90
    K základní hrací době duelu jsou nastaveny rovné dvě minuty, Přinesou dramatické situace?
     
    90
    Ya Konan se dral za dlouhou přihrávkou, u které byl ale rychleji hostující obránce. Domácí navíc znovu střídají. Ze hřiště odcházé Bittencourt, nově příchozím hráčem je Sané.
     
    88
    Hamburger využívá i poslední možnost střídání. Hrací plochu opuští Arslan, kterého nahradí John.
     
    87
    Hosté jsou obdrženou brankou zaskočeni, Hannover zcela kontroluje hru. Nikam se nežene, neboť ví, že teď jsou na řadě hosté.
     
    86
    Hannover právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali! Rychlá útočná akce měla svůj původ u Stindla, který posunul Rudnevsovi. Nově příchozí borec vypálil, avšak Adler zasáhl. Balon se následně odrazil k DIDIERU YA KONANOVI. Forvard domácích poté neomylně rozvlnil síť.
     
    85
    Hannover přidává na tempu. Na domácí družině je vidět touha a hlad po vítězství. Hamburger ale nadále drží nerozhodný stav.
     
    83
    Domácí střídají. Místo Pandera naskočí do hry Rudnevs. Jak pomůže svému celku?
     
    82
    Iličević zkoušel štěstí po levé straně, odkud centroval do vápna. Našel ale pouze hlavičku domácího obránce. Hamburger se však v závěru duelu stále více osměluje.
     
    81
    Po standardní situaci hostí se Hannover vydal do protiútoku, který skončil nedovoleným zákrokem Hamburgeru. Následná kombinace domácích ale úspěch neslavila.
     
    80
    Pander se vydal na útočný výlet, který zakončil tvrdou dalekonosnou ranou. Ta si ale prostor mezi třemi tyčemi nenašla. Do konce utkání již zbývá i s nastavením necelá čtvrthodinka, skóre je nadále vyrovnané.
     
    78
    Domácí ještě malou chvíli pokračovali v útočném snažení, nakonec ale byli zastaveni hvizdem sudího, neboť se provinili proti regulím. Hosté budou rozehrávat.
     
    77
    Ke slovu se dostává opět Hannover, po nedovoleném zákroku hostí putoval míč po ose Andreasen – Bittencourt – Ya Konan. Poslední jmenovaný ale hlavičkoval vlemi špatně, pokus byl zblokován.
     
    76
    Diekmeier vyslal do předbrankového prostoru velmi nebezpečný centr, který si zpracoval hrudí Maggio. Hostující borec byl ale v obležení dvou protihráčů, a tak nemohl optimálně zakončit. Hannover bude vykopávat.
     
    75
    Iličević dostal míč od Diekmeiera, načež jej odcentroval do vápna. Tato akce neskončila pro hosty slibně, Arslan ale získal míč, s nímž se vydal vstříc Zielerovi. Domácí mág vyběhl a ránu zlikvidoval. Velká příležitost Hamburgeru!
     
    73
    Navazující akce skončila v rukavicích pozorného Adlera, který se ve vzdušném souboji nenechal přeskočit Andreasenem. Hostující brankář s rozehrávkou příliš nespěchá.

    Libor Kucza

    Branky: 9. Stindl (Prib), 86. Ya Konan (Rudņevs) – 48. Çalhanoğlu

    Karty:   68. Jiráček (HAM)


    Hannover 96: Zieler – Sakaj, Schulz, Pander (83. Rudņevs), Marcelo – Andreasen, Prib, Schmiedebach, Stindl (C) – Bittencourt (90. Sané), Ya Konan.
    Náhradníci: Schmidt – Sané, Rajtoral, Dierßen, Schlaudraff, Sulejmani, Rudņevs.

    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Mancienne, Westermann (17. Iličević), Djourou – Rincón, Çalhanoğlu, Arslan (88. John), Jiráček, van der Vaart (C) (46. Maggio) – Zoua.
    Náhradníci: Drobný – Sobiech, Bouy, Iličević, Tesche, Maggio, John.

    Rozhodčí: Hartmann – Cortus, Seidel

    Diváci: 49 000
    bahis siteleri