Mönchengladbach – Stuttgart 1:1 (kon.) | Hannover – Hamburg 2:1 (kon.) | Wolfsburg – Norimberk 4:1 (kon.)
Freiburg – Braunschweig 2:0 (kon.) | Mohuč – W. Brémy 3:0 (kon.) | Bayern – Dortmund 0:3 (kon.)
konec
Hannover 96
2:1 (1:0)
Hamburger SV
Sobota 12.04.2014, 15:30 • HDI-Arena, Hannover • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Ya Konan je při chuti, dalekonosnou střelou nyní protáhl Adlera, který měl co dělat, aby ránu vytěsnil alespoň an rohový kop.
     
    90
    Ya Konan se dral za dlouhou přihrávkou, u které byl ale rychleji hostující obránce. Domácí navíc znovu střídají. Ze hřiště odcházé Bittencourt, nově příchozím hráčem je Sané.
     
    88
    Hamburger využívá i poslední možnost střídání. Hrací plochu opuští Arslan, kterého nahradí John.
     
    86
    Hannover právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali! Rychlá útočná akce měla svůj původ u Stindla, který posunul Rudnevsovi. Nově příchozí borec vypálil, avšak Adler zasáhl. Balon se následně odrazil k DIDIERU YA KONANOVI. Forvard domácích poté neomylně rozvlnil síť.
     
    83
    Domácí střídají. Místo Pandera naskočí do hry Rudnevs. Jak pomůže svému celku?
     
    75
    Iličević dostal míč od Diekmeiera, načež jej odcentroval do vápna. Tato akce neskončila pro hosty slibně, Arslan ale získal míč, s nímž se vydal vstříc Zielerovi. Domácí mág vyběhl a ránu zlikvidoval. Velká příležitost Hamburgeru!
     
    68
    První žlutá karta duelu. Za ostrý skluz zezadu ji obdržel Petr Jiráček (HAM). Český legionář zatáhl za "záchrannou brzdu," jinak by Ya Konan pelášil do velké šance.
     
    65
    Leonardo Bittencourt obdržel míč do běhu, obehrál poslední obránce hostí a pokusil se zakončit. Adler si ale vyběhl, zmenšil střelecký úhel a vynikajícím zásahem udržel akcie svého celku nad vodou. Na tomto faktu nic nezměnily ani dva po sobě jdoucí rohové kopy.
     
    62
    Kapitán domácích dostal diváky opět do varu! Lars Stindel obdržel na hranici velkého vápna přihrávka, porovnal si neposedný balon a vypálil. Rána mu ale příliš nesedla, Adler ji vytěsnil na rohový kop, který nebyl nikterak nebezpečný.
     
    48
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! První velká šance hostí, první branka. HAKAN ÇALHANOĞLU se rozběhl a přesnou přízemní ranou poslal míč k levé tyči domácí branky.
     
    46
    Hosté posílají na trávník čerstvé síly. Hrací plochu opouští kapitán Rafael Van der Vaart, kterého nahradí Maggio.
     
    42
    Pohledná akce domácích, Stindl viděl rozběhnutého Ya Konana, který přihrávka patičkou bleskově vrátil. Kapitán Hannoveru poté z voleje donutil Adlera k zásahu. Hostující brankář má skutečně značné penzum práce.
     
    31
    Hannover pelášil do přečíslení tří na dva, které se nakonec rozhodl zakončit individuálně Bittencourt. Útočník domácí ekipy natáhl ze zhruba třiceti metrů ke střele, jež orazítkovala levou tyč branky Hamburgeru!
     
    25
    Lars Stindl je dnes skutečně při chuti. Tentokráte dostal přihrávku na hranici velkého vápna, odkud levačkou důsledně protáhl Adlera, který musel vytáhnou vynikající robinzonádu. Následný rohový kop Hannover nezužitkoval.
     
    21
    Nepohledá hlavičkovaná před brankou Hannoveru skončila velmi podivně, skákavý balon Zieler nezkrotil, před Zouou nakonec na poslední chvíli zasáhl Marcelo, který zabránil jisté brance. Opětovná rána hostující útočníka si cestu mezi tři tyče taktéž nenalezla.
     
    17
    Hostující lodivod reaguje na vývoj utkání a posílá na trávník čerstvé síly. Místo Westermanna okusí atmosféru duelu Iličević.
     
    9
    Hannover právě vstřelil branku!
    Tento scénář byl pouze otázkou času, neboť domácí měli drtivou převahu. Prib se po rychlém přenesení hry rozhodl odcentrovat do pokutového území, kde číhal LARS STINDL. Kapitán Hannoveru poté přesnou hlavičkou k levé tyči poslal svůj celek do vedení.
     
    6
    Po klidné minutě přišla na řadu další útočná smršť Hannoveru, v níž měl prsty opět kapitán Stindl. Fotbalista s číslem 28 na zádech si sěbehl do středu pole a zamířil do pravého horního růžku hostující branly. Chyběly skutečně pouze centimetry.
     
    3
    Tak to je začátek jako hrom, tentokráte byl původce ofenzivní akci domácích Prib. Krajní středopolař se proháčkoval mezi dvě borci hostí a poslal prudký balon nabíhajícímu Bittencourtovi. Forvard Hannoveru z voleje jen těsně minul pravou tyč!
     
    2
    Slušná příležitost Hannoveru, Stindl výtečně zapracoval u postranní čáry, obral o míč protihráče, načež křihrál Ya Konanovi. Ten nejprve pálil do obránce Hamburgeru, následná dělovka Andreasena ale jemně lízla břevno!

    Libor Kucza

    Branky: 9. Stindl (Prib), 86. Ya Konan (Rudņevs) – 48. Çalhanoğlu

    Karty:   68. Jiráček (HAM)


    Hannover 96: Zieler – Sakaj, Schulz, Pander (83. Rudņevs), Marcelo – Andreasen, Prib, Schmiedebach, Stindl (C) – Bittencourt (90. Sané), Ya Konan.
    Náhradníci: Schmidt – Sané, Rajtoral, Dierßen, Schlaudraff, Sulejmani, Rudņevs.

    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Mancienne, Westermann (17. Iličević), Djourou – Rincón, Çalhanoğlu, Arslan (88. John), Jiráček, van der Vaart (C) (46. Maggio) – Zoua.
    Náhradníci: Drobný – Sobiech, Bouy, Iličević, Tesche, Maggio, John.

    Rozhodčí: Hartmann – Cortus, Seidel

    Diváci: 49 000
    bahis siteleri