Pittsburgh – Philadelphia 3:4 (po pr.) | Montreal – NY Rangers 1:0 (po pr.) | Ottawa – Toronto 1:0 (kon.)
Florida – Columbus 2:3 (kon.) | Nashville – Chicago 7:5 (kon.) | Arizona – San Jose 2:3 (kon.)
Edmonton – Vancouver 5:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Detroit 0:3 (kon.)
New Jersey – Boston 3:2 (kon.) | Philadelphia – Carolina 5:6 (0:1 po s.n.) | Washington – Tampa 0:1 (0:1 po s.n.)
Buffalo – NY Islanders 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Los Angeles Kings
3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0)
Anaheim Ducks
Neděle 13.04.2014, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Anaheim Ducks.
    Čtvrtá série nájezdů rozhodla, DEVANTE SMITH-PELLY totiž ranou zápěstím z mezikruží prostřelil Jonathana Quicka a zajišťuje svému týmu nejen výhru v dnešním zápase, ale také výhru v celé Západní konferenci po základní části.
     
    60:35
    Po stele Caa Fowlera se dostal před brankou k puku Corey Perry, zblízka se proti Jonathanu Quckovi neprosadil. Nejprve mu sjel puk z hole, Perry jej ale ještě získal a vystřelil bekhendem. Quick byl ale pozorný.
     
    56:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je však znovu vyrovnáno, to je neuvěřitelné. Vedení Anaheimu trvalo přesně minutu a 35 vteřin. Slava Vojnov našel na pravém kruhu ANŽE KOPITARA, který se kličou do středu zbavil protivníka a vystřelil. Frederk Andersen zřejmě viděl jeho pohotovou střelu na poslední chvíli a již nestačil zasáhnout. Asistence: Slava Vojnov, Robyn Regehr
     
    55:13
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se dnes potřetí v zápase dostávají do vedení a znovu dávají Los Angeles lekci z produktivity. Ben Lovejoy atakoval ve středním pásmu Trevora Levise, k puku se dostal MATT BELESKEY, který ujel po pravé straně a střelou z pravého kruhu nedal Jonathanu Quickovi v brance domácích šanci. Bez asistence.
     
    50:46
    Justin Williams dostal mezi kruhy přihrávku od Kopitara a z výborné pozice pálil prakticky z první. Znovu však našel jen Frederika Andersena, který si připsal třiadvacátý úspěšný zákrok v tomto utkání.
     
    49:26
    Anaheim půjde na 45 vteřin do tří, protože Ben Lovejoy (ANA) zahrál vysokou holí proti Mike Richardsovi. Na vyloučen: 4-4.
     
    48:11
    Nyní se ale bude Anaheim potřetí v zápase bránit přesilové hře domácích. Nick Bonino (ANA) totiž zahrál vysokou holí proti Dustinu Brownovi. Na vyloučení: 4-3.
     
    46:31
    Jake Muzzin dostal na útočné modré puk a vypálil tvrdou ránu na Frederika Andersena. Ač měl gólman Anaheimu před sebou několik hráčů, přesto jeho pokus zneškodnil. Toto byl rozhodně těžký zákrok Andersena.
     
    40:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí vyrovnávají dosavadní průběh zápasu. Gáborík vyslal kotouč na Justina Williamse, který vyslal střelu na branku. Nemíříl přesně, Andersen tak vůbec nemusel zasahovat. Kotouč si ale za brankou našel ANŽE KOPITAR, obkroužil klec Andersena a následně zasunul kotouč za jeho záda. Asistence: Justin Williams, Marián Gáborík.
     
    38:08
    Další vyloučení na straně domácích je zde. Kapitán Dustin Brown (LAK) hákoval Rickarda Rakella a dostává za svůj prohřešek dvě minuty. Na vyloučení: 4-2.
     
    35:14
    A Anaheim toho beze zbytku využívá. Ne gólově, ale přesilovkově. Hosté získali puk a Corey Perry si to po přejetí útočné modré namířil proti dvojici soupeřů, byl ale podražen Robynem Regehrem (LAK), který dostává dvě minuty. Na vyloučení: 3-2.
     
    31:33
    Prakticky stejná situace se opakovala i nyní, okénka v obraně Anaheimu jsou nyní více než viditelná. Frederik Andersen ale dobře zasáhl proti střele Dwighta Kinga. Před chvilkou byl jeho pokus zblokován, nyní si vylámal zuby na gólmanovy Anaheimu.
     
    31:18
    Dwight King málem využil nedorozumnění Frederika Andersena se svými obránci, za brankou Anaheimu sebral puk, povyjel si k levé tyči Andersena a zakončil, ale jeden z beků hostů mu lehl do zakončení a napravil tak chyby v obranných řadách Anaheimu.
     
    29:05
    Jarett Stoll se ještě na konci přesilovky pokoušel prosadit střelou zápěstím, nebyl však úspěšný a Frederk Andersen znovu podržel svůj tým.
     
    27:13
    Jenže Mathieu Perreault (ANA) trošku zbytečně podrazil Jordana Nolana a bude z toho druhá přesilovka pro Los Angeles Kings. Na vyloučení: 2-2.
     
    25:22
    Anže Kopitar se svojí šikovností proháčkoval obranou Anaheimu až k zakončení u levé tyče Andersena. O kousek netrefil branku.
     
    23:10
    Dvě minuty za podražení si vysloužil Matt Greene (LAK). Hosté si tak zahrají druhou přesilovou hru zápasu. Na vyloučení: 1-2.
     
    22:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Prakticky hhed z protútoku po zblokované střele se do akce dostali hosté, Hampus Lindholm vypálil od modré a na hranici brankoviště jemně tečoval DEVANTE SMITH-PELLY kotouč za záda bezmocného Quicka. Asistence: Hampus Lindholm, Francois Beauchemin.
     
    13:38
    Hned po buly se dostal ke kotouči Kyle Palmieri, byl ovšem držen Dustinem Brownem (LAK), který dostává dvě minuty. Na vyloučení: 1-1.
     
    12:05
    Velice dobrá pozice zývala na Willieho Mitchela, prakticky totožná, jako měl před malou chvílí Brown, ale Mitchell také minul branku. Přesto zůstávají hosté u kotouče.
     
    11:28
    Dustin Brown byl blízko svému druhému gólu v první třetině, když se nikým nehlídán dostal na pravém kruhu ke kotouči. Z této pozice samozřejmě neotálel a vystřelil, jenže branku Andersena netrefil.
     
    06:54
    Za podražení Tylera Toffoliho si půjde sednout na dvě minuty na trestnou lavici střelec vyrovnávacího gólu NICK BONINO (ANA). Na vyloučení: 0-1.
     
    06:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Zmatky před brankou Qucka způsobily vyrovnávací gól Anaheimu. Ke kotouči se v předbrankovém prostoru po přihrávce Winnika zpoza klece dostal NICK BONINO a zdálo se, že již nezakončí, protože byl v pozici na kolenou na ledě. Bonino ale trošku v "zoufalství" plácl do kotouče bekhendem a ten skončil v síti. Quick na puk přes své dva bránící hráče neviděl. Asistence: Daniel Winnik.
     
    04:43
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nedáš dostaneš, dalo by se říci, i když šance Rickarda Rakella nebyla z kategorie vyložených. Po ráně útočníka hostů se domácí ujali kotouče, Mitchell naservíroval puk před brankou na DUSTINA BROWNA a kapitán Králů se nemýlil. Asistence: Willie Mitchell.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 5. Brown (Mitchell), 41. Kopitar (Williams, Gáborík), 57. Kopitar (Vojnov, Regehr) – 7. Bonino (Winnik), 23. Smith-Pelly (Lindholm, Beauchemin), 56. Beleskey, rozh. náj. Smith-Pelly


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Vojnov, Martinez, Mitchell, Greene, Regehr – Gáborík, Kopitar, Williams – Carter, Richards, Nolan – King, Stoll, Brown – Clifford, Lewis, Toffoli. Trenér: Darryl Sutter.
    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Lindholm, Beauchemin, Fowler, Robidas, Allen, Lovejoy – Beleskey, Getzlaf, Perry – Maroon, Perreault, Rakell – Cogliano, Smith-Pelly, Silfverberg – Winnik, Bonino, Palmieri. Trenér: Bruce Bourdeau.

    Rozhodčí: 38 St. Laurent, 28 Lee – 55 Hayer, 95 Murray

    Diváci: 18372
    bahis siteleri