Chrudim – Slavia 6:4 (kon.) | Balticflora Teplice – Sparta 2:1 (kon.) | Tango Brno – Helas Brno 6:3 (kon.)
konec
FK Chrudim
6:4 (1:0)
SK Slavia Praha
Pondělí 14.04.2014, 20:00Play-off Futsal ligy
Předzápasové kurzy
     
    38:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Bláznivý druhý poločas v Chrudimi ještě nekončí! Sešívaní pokračovali ve hře bez brankáře, z poloviny hřiště propálil vše před sebou kapitán Slavie PETR OLIVA – 6:4!
     
    37:59
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hra bez brankáře nakonec hostům nevyšla podle představ, přes celé hřiště trefil přesně k tyči DENTINHO – 6:3! Chrudim již může definitivně slavit postup do čtvrtfinále!
     
    31:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ale hostující mužstvo se prakticky vzápětí opět vrací do hry! VIKTOR ŽAMPA stál ve správný okamžik na správném místě a střelu svého spoluhráče zachycenou brankářem kostrbatě dorazil do chrudimské branky – 5:3!
     
    30:40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A to se také děje! Uklidňující branku Chrudimí střílí ZDENĚK CHMELÍK, kterého z pravé strany trefil Max – 5:2!
     
    29:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Že bychom se zde přece jen dočkali zajímavého závěru? MARTIN HRDINA totiž s velkým štěstí z levé strany otřel balon o obě tyče a mohl se jít radovat! Slavia v polovině poločasu snižuje na rozdíl dvou branek – 4:2!
     
    28:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vzápětí se prosazuje ale také hostující mužstvo po pěkné kombinační akci. Hosté totiž na jeden dotek rozebrali defenzívu Chrudimi, Matějkův pas poslal do Olinhovy sítě MARTIN HRDINA – 4:1!
     
    28:05
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak teď již je o postupu chrudimského týmu zřejmě definitivně rozhodnuto! Zdeněk Chmelík akci na jeden dotek vyřešil křižnou přihrávkou TOMÁŠE KOUDELKU, který pouze zakončil do prázdné branky – 4:0!
     
    24:20
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Slavisté již nedokázali vzdorovat silnému tlaku ERA-PACKu, který čtyři minuty po přestávce zvyšuje svůj náskok na rozdíl tří branek! Míč dostal do nohy DENTINHO, který udělal dva kroky a přesně mířenou ranou ke vzdálenější tyči nedal Krajčovi žádnou šanci – 3:0!
     
    23:11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nyní to však domácí hráči sehráli parádně a po zásluze se dočkávají navýšení vedení! Akci rozjel Michal Mareš, následnou přihrávkou Douglas našel nabíhajícího MAXE, který poslal míč do slavistické sítě – 2:0!
     
    11:46
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Necelých dvanáct minut dokázala oslabená slavistická sestava vzdorovat chrudimskému válci! DOUGLAS si vzal na středu hřiště, nic nevymýšlel a přesnou ranou po zemi k tyči překvapil hostujícího gólmana – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 11. Douglas, 23. Max (Douglas), 24. Dentinho (Max), 28. Koudelka (Chmelík), 30. Chmelík (Max), 37. Dentinho – 28. Hrdina (Matějka), 29. Hrdina (Matějka), 31. Žampa (Brychta), 38. Oliva (Hrdina)

    Karty:   35. Oliva (SLA), 38. Hrdina (SLA)


    FK Chrudim: Olinha (Žďánský) – Popelka, Max, Dentinho, Douglas, Rešetár, Mareš M. II, Koudelka, Chmelík, Slováček, Mareš M.
    SK Slavia Praha: Krajč (Kučera) – Brychta, Žampa, Vejvoda, Šimon, Oliva, Hrdina, Matějka

    Rozhodčí: Petr, Sebök – Vomastek