Guingamp – Monaco 3:1 (po pr.)
po prodl.
EA Guingamp
3:1 (1:1)
AS Monaco
Středa 16.04.2014, 21:00 • Stade du Roudourou (Guingamp) • Francouzský pohár
Předzápasové kurzy
     
    117
    Guingamp právě vstřelil branku!
    MUSTAPHA YATABARÉ definitivně potvrzuje postup Guingampu do finále. Domácí šli do rychlého brejku, který autor druhé dnešní trefy zakončil parádně. Přesná střela z voleje a končí v síti.
     
    112
    Guingamp právě vstřelil branku!
    Domácí jsou hodně blízko postupu. FATIH ATIK si naběhl na puntík a střelou z voleje překonává Romeru. Ten sice předvedl výtečný zákrok, ale jak ta rána byla prudká, zapadla i po jeho odrazu do sítě.
     
    36
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno, hosté vytěžili ze svého tlaku gól DIMITARA BERBATOVA. Ten si došel pro centr Fabinha na malé vápno a bezpečně uklidil míč do sítě bezmocného brankáře.
     
    6
    Guingamp právě vstřelil branku!
    Domácí jdou velice rychle do vedení. MUSTAPHA YATABARÉ dostal přesný pas na hlavičku a na bližší tyč, poté zamířil přesně do sítě. Pochvalu zaslouží centrující Langil, který prokázal dobrou kopací techniku. Tak tedy domácí šokují svého soupeře a začátek je pro ně velice dobrý.

    Roman Zajíček

    Branky: 6. Yatabaré, 112. Atik, 117. Yatabaré – 36. Berbatov

    Karty:   77. Pereira (GUG), 106. Kerbrat (GUG), 121. Douniama (GUG)


    EA Guingamp: Samassa – Martins-Pereira, Kerbrat, Sorbon (C), Levèque – Beauvue (103. Atik), Diallo, Sankhare, Langil (109. Giresse) – Mandanne (83. Douniama), Yatabaré.
    Náhradníci: Alioui, Douniama, Assembé, Atik, Cerdan, Giresse, Santos

    AS Monaco: Romero – Fabinho, Carvalho, Abidal (C), Raggi – Moutinho, Toulalan, Rodríguez, Ferreira (73. Kondogbia) – Berbatov (64. Riviére), Germain (91. Martial).
    Náhradníci: Abdennour, Dirar, Kondogbia, Martial, Obbadi, Riviére, Roma

    Rozhodčí: Stien – Gautier, Loren
    bahis siteleri