Everton – Crystal Palace 2:3 (kon.) | Manchester City – Sunderland 2:2 (kon.)
konec
Everton FC
2:3 (0:1)
Crystal Palace FC
Středa 16.04.2014, 20:45 • Goodison Park, Liverpool • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    86
    Everton právě vstřelil branku!
    Ještě bude drama! Za obranu Crystal Palace si totiž naběhl KEVIN MIRALLAS, na jeho kopačku doputovala nešťastně tečovaná přihrávka, on mohl udělat Speronimu kličku a zakončit do prázdné branky!
     
    73
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Sotva se Everton začal nadechovat k velkému tlaku, přichází třetí gól soupeře... CAMERON JEROME využil dobře načasovanou Puncheonovu přihrávku, obtočil se kolem svého obránce a po zemi zamířil křížem přesně k tyči, Howard se natahoval marně.
     
    61
    Everton právě vstřelil branku!
    Je tu snížení a domácímu trenérovi se vydařilo střídání. Po Mirallasově centru přiklepl Baines míč na STEVENA NAISMITHE a ten zblízka dotlačil míč za brankovou čáru!
     
    49
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    To je pro Everton už hodně ledová sprcha! Po Bolasieho rohovém kopu hlavičkoval zcela volný SCOTT DANN a "koníčkem" dostal míč za bezmocného Howarda – 0:2!
     
    23
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Tohle musí být pro domácí trochu šok, Crystal Palace vede! Na pravé straně unikl Bolasie, jeho přízemní centr vyrazil Howard pouze k Chamakhovi, který přiťukl na JASONA PUNCHEONA a jeho technická střela zaplula přesně k tyči!

    Aleš Pur

    Branky: 61. Naismith (Baines), 86. Mirallas (Barkley) – 23. Puncheon (Chamakh), 49. Dann (Bolasie), 73. Jerome (Puncheon)

    Karty:   65. Baines (EVE) – 44. Delaney (CRP), 90+3. Puncheon (CRP)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 12:3.
    Everton FC: Howard (C) – Coleman, Stones, Distin, Baines – Deulofeu (46. Naismith), Barkley, Mirallas, Barry (59. Osman), McGeady (59. McCarthy) – Lukaku.
    Náhradníci: Robles – Hibbert, Garbutt, Alcaraz, McCarthy, Osman, Naismith.

    Crystal Palace FC: Speroni – Mariappa (68. Parr), Delaney, Dann, Ward – Puncheon, Ledley, Jedinak (C), Bolasie – Chamakh (80. Murray), Jerome (76. O´Keefe).
    Náhradníci: Hennessey – Parr, McCarthy, Ince, O´Keefe, Gayle, Murray.

    Rozhodčí: Andre Marriner – Stuart Burt, Darren England
    bahis siteleri