Česko – Norsko 5:1 (kon.) | Slovensko – Francie 2:4 (kon.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
4:5 (1:1, 1:1, 2:2 - 0:1)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 17.04.2014, 01:00 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    78:08
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montrealu se konečně zúročila střelecká i herní převaha. Výbornou práci odvedl za brankou Daniel Briere, který získal puk a poté přihrávkou našel úplně volného DALE WEISE před Lindbackem. Toho dokázal prostřelit mezi rukou a tělem a tím rozhodnout o vítězství Montrealu! – 4:5. Asistence: Daniel Briere, Josh Gorges.
     
    53:27
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je opět vyrovnáno! Alex Killorn se dostal až před Price, kterého si prvně položil a poté naservíroval STEVENU STAMKOSOVI přihrávku před prázdnou branku a ten už se nemohl mýlit. Asistence: Alex Killorn.
     
    51:30
    Montreal právě vstřelil branku!
    TOMAS VANEK se konečně dočkal a dostává Montreal do vedení! Desharnais chytrou a překrásnou přihrávkou od levého mantinelu před branku Lindbacka do jízdy našel TOMASE VANKA, který krásně tečoval puk k levé tyčce! – 3:4. Asistence: David Desharnais, Alex Jemelin.
     
    47:11
    Tampa právě vstřelila branku!
    Dnes padají góly v krátkém časovém rozmezí! ALEX KILLORN se opřel v levém kruhu do odraženého puku a propálil Careyho Price! Asistence: Tylej Johnson.
     
    45:10
    Montreal právě vstřelil branku!
    Chyba na útočné modré čáře Lightnings stála Tampu inkasovanou branku! LARS ELLER získal kotouč u vlastní modré čáry a projel s pukem až mezi kruhy, odkud prostřelil Lindbacka mezi rukou a tělem a dostává Montreal poprvé do vedení! – 2:3. Asistence: Brian Gionta.
     
    36:39
    Montreal právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení Montreal vyrovnává! Lars Eller z vlastního pásma vyslal BRIANA GIONTU do samostatného úniku, v němž si s jeho první střelou Lindback poradil, ale s dorážkou již nikoliv! – 2:2. Asistence: Lars Eller, Mike Weaver.
     
    33:24
    Tampa právě vstřelila branku!
    Velice jednoduchá akce domácích, která končí brankou. Kostka přenechal kotouč za vlastní brankou STEVENOVI STAMKOSOVI, který projel celé hřiště a střelou z pravého kruhu trefil volný prostor u vzdálenější tyče! – 2:1. Asistence: Michael Kostka.
     
    10:28
    Montreal právě vstřelil branku!
    A je bleskově vyrovnáno! TOMÁŠ PLEKANEC si vzal puk ve středním pásmu, nabruslil si k levému kruhu a krásnou střelou do šibenice vyrovnává! – 1:1 Asistence: Alex Jemelin, Brendan Gallagher.
     
    10:09
    Tampa právě vstřelila branku!
    Gudas zavezl kotouč do pásma, kde si ho převzal Paquette a posléze i Brown a ten od mantinelu našel mezi kruhy NIKITU KUČEROVA, který střelou mezi Priceovi betony dostává domácí do vedení! – 1:1. Asistence: T.J. Brown, Cedric Paquette.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 11. Kučerov (Brown, Paquette), 34. Stamkos (Kostka), 48. Killorn (Johnson), 54. Stamkos (Killorn) – 11. Plekanec (Jemelin, Gallagher), 37. Gionta (Eller, Weaver), 46. Eller (Gionta), 52. Vanek (Desharnais, Jemelin), 79. Weise (Briere, Gorges)


    Tampa Bay Lightning: Lindback (Gudlevskis) – Hedman, Salo, Gudas, Carle, Kostka, Brewer – Johnson, Stamkos, Palát, Callahan, Filppula, Killorn – Purcell, Thompson, Pánik – Kučerov, Paquette, Brown
    Montreal Canadiens: Price (Budaj) – Jemelin, Markov, Subban, Gorges, Weaver, Bouillon – Vanek, Desharnais, Pacioretty – Gallagher, Plekanec, Prust – Gionta, Eller, Bourque – Bournival, Briere, Weise

    Rozhodčí: Dwyer, O'Halloran – Cormier, Miller

    Diváci: 19204
    bahis siteleri