Standard – Lokeren 2:2 (kon.)
konec
Standard Lutych
2:2 (0:1)
Sporting Lokeren
Čtvrtek 17.04.2014, 20:30 • Stade Maurice Dufrasne, Lutych • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    86
    Standard právě vstřelil branku!
    A podařilo se, domácí smazali dvoubrankový náskok hostů a vyrovnávají na 2:2. GEOFFREY MUJANGI BIA zužitkoval přihrávku svého spoluhráče Ezekiela a napálil míč přímo do brány za bezmocného brankáře Verhulsta, který se po míči jen ohlédl.
     
    68
    Standard právě vstřelil branku!
    Domácím se ale podařilo vsítit kontaktní gól. MICHY BATSHUAYI na hranici pokutového území obral o míč Mariče, poté neváhal a vystřelil na bránu Verhulsta, kterého překonal, a vykřesal tak ještě naději pro svůj tým.
     
    64
    Lokeren právě vstřelil branku!
    Hosté zničehonic odskakují na rozdíl dvou branek! Svůj důraz v pokutovém území podruhé v utkání uplatnil HAMDI HARBAOUI, který si nejprve míč zpracoval tělem a poté jej z první razantní střelou poslal za záda brankáře Kawashimy. Domácí gólman sice míč lehce tečoval, v cestě do brány mu však již zabránit nedokázal.
     
    44
    Lokeren právě vstřelil branku!
    Hosté se překvapivě v utkání ujímají vedení! Na rohový kop Patosiho si na hranici malého vápna naskočil kanonýr HAMDI HARBAOUI, který se hlavou nemýlil a brankou do šatny poslal svůj tým do jednobrankového vedení.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 68. Batshuayi, 86. Mujangi Bia – 44. Harbaoui, 64. Harbaoui

    Karty:   55. Vainqueur (STA) – 30. Harbaoui (LOK), 71. Odoi (LOK), 73. Verhulst (LOK), 76. Vanaken (LOK)


    Standard Lutych: Kawashima – Ben Haim (78. Ezekiel), Arslanagic, Ciman, Van Damme – Vainqueur, Carcela, De Sart (46. Mujangi Bia) – Bulot (60. de Camargo), Batshuayi, M'Poku
    Náhradníci: Hubert, Ezekiel, Cissé, Mujangi Bia, Opare, de Camargo, Kanu

    Sporting Lokeren: Verhulst – Scholz, Marič, Mertens, Odoi – Vanaken, Persoons, Patosi (74. Kaya) – De Pauw (90+1. Trompet), Harbaoui, Dutra (74. Remacle)
    Náhradníci: Barry, Kaya, Remacle, Trompet, Ansah, Mingiedi, Mitu

    Rozhodčí: S. Delferière – Y. De Neve, F. Stalport
    bahis siteleri