Německo U18 – SR 18 1:4 (kon.) | Česko U18 – Dánsko U18 9:2 (kon.)
konec
New York Rangers
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
Philadelphia Flyers
Pátek 18.04.2014, 01:05 • Madison Square Garden, New York • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí zřejmě potvrzují dnešní výhru! Teď se ukázalo pravidlo "Nedáš, dostaneš". Richards se dostal ke střele od modré a Emery vyrazil je před dorážejícího CARLA HAGELINA, který neměl žádný problém dopravit kotouč za brankovou čáru. Asistence: Brad Richards a Jesper Fast.
     
    49:09
    Rangers právě vstřelili branku!
    A Rangers využívají i druhou polovinu přesilové hry. Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení, a to zásluhou ihned několika hráčů. Richards našel krásnou přihrávkou volného DEREKA STEPANA, který pohotovou střelou do odkryté branky střílí třetí gól New Yorku. Asistence: Brad Richards, Martin St. Louis.
     
    48:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    A domácí otáčejí průběh zápasu v přesilové hře na svoji stranu. Nash poslal puk zpoza branky na volného Louise, který ještě nahrál na druhou stranu na voleného BRADA RICHARDSE, který trefuje zcela odkrytou klec. Asistence: Martin St. Louis, Rick Nash.
     
    10:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Neuvěřitelné co nyní předvedl domácí útočník. MATS ZUCCARELLO nejprve vystřelil z mezikruží, ale Emery dokázal kotouč ještě vyrazit, ale již zmiňovaný střelec na podruhé bekhendovou střelou hostujícího brankáře překonal. Asistence: Benoit Poulio, Marc Staal.
     
    07:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak a máme tady úvodní branku utkání. Krásná akce, kterou vytvořil hráč s číslem devatenáct. Hartnell zpoza branky nahrával na modrou čáru, kde byl připraven ANDREW MACDONALD, který tvrdou ránou prostřelil domácího brankáře. Asistence: Scott Hartnell.

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 11. Zuccarello (Poulio, Staal), 49. Richards (St.Louis, Nash), 50. Stepan (Richards, St.Louis), 56. Hagelin (Richards, Fast) – 8. MacDonald (Hartnell)


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Staal, Stralman, Falk, J. Moore, Klein, Diaz – Nash, Stepan, Hagelin – Fast, Richards, St. Louis – Zuccarello, Brassard, D. Moore – Pouliot, Dorsett, Boyle
    Philadelphia Flyers: Emery (Mason) – Coburn, Timonen, Grossman, Streit, Schenn, MacDonald – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, Schenn, Raffl – Akeson, Couturier, Read – Hall, Lecavalier, Rinaldo

    Rozhodčí: Jackson, O'Rourke – Devorski, Nansen

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri