Německo U18 – SR 18 1:4 (kon.) | Česko U18 – Dánsko U18 9:2 (kon.)
po prodl.
Colorado Avalanche
5:4 (1:1, 1:3, 2:0 - 1:0)
Minnesota Wild
Pátek 18.04.2014, 03:45 • Pepsi Center, Denver • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:06
    Na trestnou lavici odchází domácí Holden a hostující Cooke, oba za hrubost. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    45:04
    Veilleux (MIN) je vyloučen na dvě minuty a domácí si zahrají přesilovou hru.
     
    38:41
    A vylučuje se, na trestnou lavici usedá domácí Cliche za podražení, hosté dohrají druhou třetinu v početní převaze.
     
    32:24
    Vylučuje se na obou stranách, na trestnou lavici putuje domácí Erik Johnson za hrubost, ale také hostující Zach Parise, bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    30:33
    Ale dlouho se v plném počtu nehrálo, tentokrát si při vyloučení domácího Jana Hejdy (podražení) zahrají přesilovou hru hosté. Následuje komerční přestávka.
     
    28:11
    Za posunutí branky dostává dvouminutový trest M. Koivu, domácí si zahrají přesilovou hru.
     
    05:59
    A znovu se vylučuje, Steve Kozari přerušuje hru a na trestnou lavici tentokrát půjde Nathan MacKinnon, který také dostává trest za nebezpečnou hru vysokou holí, ovšem jsou to "jen" dvě minuty.
     
    05:05
    A pozor, vylučuje se, hostující McCormick dostává dvojnásobný trest za nebezpečnou hru vysokou holí, to znamená, že si na trestné lavici pobude čtyři minuty!

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 14. Landeskog (Stastny, McGinn), 35. O'Reilly (MacKinnon, Barrie), 48. McGinn (O'Reilly), 60. Stastny (Johnson, MacKinnon), 67. Stastny (MacKinnon, Barrie) – 16. Coyle (Parise, Scandella), 32. Suter (M. Koivu, Parise), 37. Haula (Brodin), 39. Brodziak (Cooke, Niederreiter)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Hejda, Johnson, Barrie, Guenin, Holden, Benoit, – McGinn, Stastny, Landeskog – MacKinnon, O'Reilly, Parenteau – Mcleod, Cliche, Bordeleau – Carey, Talbot, Malone
    Minnesota Wild: Bryzgalov (Curry) – Scandella, Brodin, Stoner, Prosser, Suter, Spurgeon – Parise, M. Koivu, Coyle – Moulson, Granlund, Pominville – Cooke, Brodziak, Niederreiter – Veilleux, McCormick, Haula

    Rozhodčí: Kozari, Morton – Brisebois, Murray
    bahis siteleri