Německo U18 – SR 18 1:4 (kon.) | Česko U18 – Dánsko U18 9:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
Rytíři Kladno
Pátek 18.04.2014, 18:00 • SD ARÉNA, Chomutov • Baráž o extraligu
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Martin Šagát s pukem na holi objel celou třetinu a jeho střelu dorazil za Cháberova záda ONDŘEJ KAŠE. Pirátský mladík tak střílí branku ve druhém zápase v řadě a Chomutov stále žije. Asistence: Martin Šagát.
     
    36:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak přece jen to klaplo. Angel Krstev ve střelecké pozici ještě rozvážně přihrál JAKUBU STEHLÍKOVI na modrou a to se ukázalo být jako správná volba. Stehlík napálil kotouč pod horní tyč a Piráti snižují. Asistence: Angel Krstev, Jaroslav Svoboda.
     
    28:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Smolný moment v osudovou chvíli si vybral domácí brankář Martin Růžička. LIBOR PROCHÁZKA nastřelil puk na zadní mantinel a gólman Pirátů si ho sám srazil do brány. Pak dlouho ležel na zádech v brankovišti a nemohl uvěřit tomu, co se mu přihodilo. Růžičku v bráně střídá Kostúr. Asistence: Jan Eberle.
     
    28:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ve čtyřech proti třem se ale přeci jen prosazují. Pavel Patera si zkušeně počkal s pukem v útočném pásmu, aby poslal milimetrově přesnou přihrávku kolem brankoviště na hůl MILOSLAVA HOŘAVY. Ten už se před odkrytou bránou nezmýlil. Asistence: Pavel Patera, David Růžička.
     
    08:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ivan Majeský objel bránu a pokoušel se vystřelit na gólmana Pirátů, puk ale srazil domácí obránce přímo na hůl PAVLA PATERY, který bezpečně doklepl puk za záda Martina Růžičky. Asistence: Ivan Majeský, Miloslav Hořava.

    Kryštof Kousal

    Branky a nahrávky: 37. Stehlík (Krstev, Svoboda), 45. Kaše (Šagát) – 9. Patera (Majeský, Miloslav Hořava), 29. Miloslav Hořava (Patera, David Růžička), 29. Procházka (Eberle)


    Piráti Chomutov: M. Růžička (29. Kostúr) – Malec, Stehlík, Havel, Krstev, Mrázek, Rutta, Bartejs, Jass – Svoboda, Bartečko, Bombersback – Hruška, Gajovský, Hřebejk – Šagát, Sikora, Hromas – Kaše, Kämpf, Račuk.
    Rytíři Kladno: Chábera – D. Růžička, Majeský, P. Hořava, Kolářík, Gutwald, Procházka, Jankovič – M. Hořava, Patera, Tenkrát – Eberle, Machač, Dalecký – Bílek, Kuchler, Šilhavý – Zagrapan, Strnad.

    Rozhodčí: Šindler, Polák – Bádal, Pouzar

    Diváci: 3197
    bahis siteleri