Košice – Slovan Bratislava 0:2 (kon.) | Trenčín – Dunajská Streda 3:0 (kon.) | Žilina – Nitra 3:0 (kon.)
Myjava – Senica 2:0 (kon.)
konec
MFK Košice
0:2 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava
sk Sobota 19.04.2014, 15:00 • Štadión Lokomotívy, Košice • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Marko Milinkovič, prichádza Dávid Hudák.
     
    90+2
    Slovan dal gól!

    Hostia potvrdzujú svoje vedenie. Najskôr loptu napálili do žrde Tofiloskiho bránky, odkiaľ sa odrazila priamo k voľnému RÓBERTOVI VITTEKOVI, ktorý nemal prečo zaváhať a napol sieť.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú 4 minúty. V prvej z nadstavených šesťdesiatsekundoviek sa do dobrej šance dostal Diaby, ale hostia mu loptu odkopli.
     
    89
    Zápas sleduje priamo na štadióne 6550 divákov, vlastný rekord sezóny teda Košičania neprekonali.
     
    88
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Halenár, prichádza Karol Mészáros.
     
    87
    Na trávnik opäť prichádzajú lekári. Tento zápas je snáď prekliaty. Našťastie to ale teraz nebude nič vážne a bude sa pokračovať v hre. Hosťujúci fanúšikovia vyťahujú pyrotechniku.
     
    84
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Martin Bukata, prichádza Nermin Haskič.
     
    83
    Slovanisti sa dostali do zakončenia! Hostia kopli loptu naprieč celou šestsnátkou a pri vzdialenejšej žrdi aj strieľali, ale Tofiloski sa stihol presunúť.
     
    82
    V prípade Milinkoviča to ale nie je tak vážne. Po ošetrení sa vracia na trávnik, čo je po hrozivom predchádzajúcom pohľade rozhodne skvelá správa.
     
    81
    Na scéne sa opäť objavili aj nosidlá, na ktorých Milinkoviča odviezli z trávnika, ošetrený bude za postrannou čiarou. Košičnaia zatiaľ zahrali štandardku, ktorú Novák poslal do múru a následne prudko pálil Pačinda, no úplne mimo bránky.
     
    80
    Tak nie! Lekári prichádzajú tentokrát na trávnik, kde ostal na vlastnej polovici ležať jeden z hosťujúcich hráčov.
     
    78
    Stále si nie sme istí, ktorý hráč z hostí to bol, ale isté je, že záchranári ho už zafixovaného na nosidlách odnášajú preč zo štadióna. Držíme palce, snáď to nebude nič vážne!
     
    76
    Na trávniku sa faulom prezentoval hosťujúci Bagi, ktorý poslal k zemi protihráča. Vysúžil si za to žltú kartu.
     
    75
    Pri pohľade na striedačku Slovanistov mrazí v kostiach, no na trávniku sa pokračuje v hre. Pri lopte sú Košičania, zatiaľ čo lekári na striedačke ošetrujú zrejme Peltiera. Hra sa neprerušuje, no hráči si už všimli, čo sa deje za postrannou čiarou. Všimli si to aj novinári a fanúšikovia.
     
    74
    Viac ako dianie na trávniku teraz prítomných vystrašilo dianie na lavičke Slovana! Tam s najväčšou pravdepodobnosťou skolaboval Peltier a na pomoc prichádzajú okrem realizačného tímu aj záchranári!
     
    71
    A domáci mali k dispozícii aj ďalší rohový kop po veľkej šanci. Zahrali ho nakrátko a aj keď bezprostredne po ňom k ohrozeniu bránky neprišlo, následne sa Novák rútil sám na bránku. V poslednej chvíli sa v momente strely pošmykol.
     
    68
    Vynútené striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Lester Peltier, prichádza Seydouba Soumah.
     
    67
    Ošetrený musí byť aj domáci Korijkov. Ten už odkráčal za postrannú čiaru a vyzerá to na rozbitú hlavu, alebo na nejaké tržné zranenie na nej. Peltier značne otrasený za pomoci odchádza na striedačke a na rozdiel od Korijkova pokračovať nebude môcť.
     
    67
    Hra sa na moment prerušuje a na trávnik musia prísť lekári. Na vlastnej obrannej polovici ostáva ležať Peltier a nevyzerá to s ním vôbec dobre.
     
    64
    Obrovská vlna nevôle na košickom futbalovom štadióne smeruje na hlavu hlavného rozhodcu. Košičania sa okamžite dostali do šestnástky, kde dvakrát skončili domáci hráči na zemi. Penalta sa ale teraz pískať nebude.
     
    63
    Slovan dal gól!

    Hostia sú vo vedení. Loptu si na biely bod postavil JURAJ HALENÁR a tvrdo prekonal Tofiloskiho.
     
    62
    Aj napriek veľkému protestu celého štadióna bude Slovan zahrávať penaltu.
     
    61
    Slovan vybojoval rohový kop, po ktorom sa v Košiciach dejú veľké veci! Hostia napálili loptu najskôr do skvelého Tofiloskiho, následne do žrde a potom si Košičania pomohli rukou! Bude nasledovať penalta pre Slovan.
     
    57
    Ale do šance sa dostal aj Slovan! Hosťujúci Peltier získal loptu tesne za hranicou šestnástky z jej vonkajšej strany, no jeho okamžitá rana skončila iba tesne vedľa bránky. Tofiloski zasahovať nemusel.
     
    56
    Košičania najskôr na vlastnej obrannej polovici zrazili k zemi niektorého z hráčov hostí a zatiaľ čo ten ležal na zemi, dostali sa domáci do rýchleho útoku a aj do zakončenia. Strieľal Diaby, ale neurobil to vôbec dobre a trestuhodne minul priestor troch žrdí.
     
    51
    Ďalšia obrovská šanca Košíc! Nováka zabudla defenzíva hostí úplne osamoteného na hranici šestnástky, no vzápätí sa k nemu hostia vracali. Košický útočník v rýchlosti loptu oblúčikom poslal iba na hornú sieť.
     
    49
    Prvá veľká príležitosť v tomto polčase bola na strane Košíc! Pačinda sa v šestnástke predieral pomedzi trojicu hráčov súpera a síce sa predral, no lopta mu odskočila od kopačky a nemohol strieľať. Následný pokus o center bol pohotovo odvrátený.
     
    45
    Košičania zahodili obrovskú šancu! Hostia si teraz vôbec nerozumeli v obrane a vo vlastnej šestnástke ponúkli loptu Novákovi. Ten trestuhodne mieril veľmi vysoko nad brvno.
     
    41
    Hostia sa takmer dostali do dobrej šance! Halenár sa vrútil do šestnástky, no v poslednej chvíli bol od lopty odstavený. Následne Košičania súpera faulovali tesne vedľa šestnástky, z čoho bude zaujímavá štandardka pre Slovan.
     
    38
    Ďalšia tutovka Košičanov! Tí sa v tejto chvíli poriadne rozstrieľali a Perniš má čo robiť, aby domácich držal na uzde. Ďalekonoská strela bola veľmi dobre mierená, no hosťujúci gólman ju v poslednej chvíli spod brvna vytlačil na rohový kop.
     
    37
    Toto bola obrovská šanca po rýchlom prechode Košíc! Bol v nej Pačinda, ktorý pálil priamo zo stredu z hranice šestnástky, no lopta mu vôbec nesadla a po zemi ju poslal iba Pernišovi.
     
    29
    Horúco ale bolo aj na opačnej strane! Domáci sa pod vedením DIabyho dostali do následného rýchleho protiútoku, na ktorého konci spomínaný hráč odstavil obranu, no pálil iba pár desiatok centimetrov od bránky Perniša.
     
    28
    Roh sa ale konal na opačnej strane! Hostia po rýchlom prechode vybojovali svoju prvú štandardku od zástavky, ktorú zahrali veľmi nebezpečne do stredu šestnástky. Tam sa snažil zrejme Niňaj, ale v poslednej chvíli sa pošmykol a skončil na zemi. Zakončenie na Tofiloskiho sme teda nevideli, ale pred košickou bránkou bolo poriadne horúco.
     
    19
    Domáci zahrali loptu od zástavky presne do stredu šestnástky. Tam bolo poriadne husto, až sa napokon k hlavičke dostal Diaby, Loptu namieril azda meter nad brvno Pernišovej svätyne.
     
    9
    Ďalšia obrovská šanca Košíc! najskôr z hranice šestnsátky pálil Diaby, no lopta bola zrazená a dostala sa k jeho spoluhráčovi Šinglárovi. Košický kapitán následne po zemi pálil tesne vedľa žrde.
     
    7
    Slovan v prvej väčšej šanci netriafa bránku! Hostia sa konečne dostali až do šestnsátky súpera, no bezprostredne spred bránky lopta letela vysoko nad brvno.
     
    6
    Slovan sa dostal aspoň k náznaku šance, ale v šestnástke si hostia medzi sebou vôbec nerozumeli a o loptu sa sami pripravili. Tým ponúkli súperovi priestor na dokonalý prienik, na ktorého konci bol po Viazankovej prihrávke Novák, no z uhla mieril iba do náruče Perniša.
     
    3
    Košičania v obrovskej šanci! Bol to zrejme Novák, ktorý z pravej strane posielal loptu priamo pred bránku hostí, kde ale včas vybehol Perniš a vyrazil ju pred seba. Tam bola dvojica domácich, ale okolo nich lopta iba presvišťala a nik ju nedokázal trafiť.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 63. Halenár (pen.), 90+2. Vittek

    Karty:   76. Bagi (SBA)


    MFK Košice: Tofiloski – Korijkov, Sekulić, Bašista, Ostojić – Šinglár (C), Viazanko, Bukata (84. Haskič), Diaby – Pačinda, Novák.
    Náhradníci: Ružinský – Huk, Dordevič, Urban, Kubík, Haskič, Horodník.

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Niňaj, Gorosito, Bagayoko, Vrablec – Bagi, Grendel, Milinkovič (90+3. Hudák), Halenár (88. Mészáros) – Vittek (C), Peltier (68. Soumah).
    Náhradníci: Poláček – Kolčák, Hudák, Hlohovský, Soumah, Gašparovič, Mészáros.

    Rozhodčí: Horváth – Brendza, Poláček

    Diváci: 6550
    bahis siteleri