Tomsk – Samara 2:0 (kon.) | Lok. Moskva – Groznyj 2:1 (kon.) | Machačkala – Zenit 1:2 (kon.)
konec
Anži Machačkala
1:2 (1:1)
FK Zenit Petrohrad
Sobota 19.04.2014, 16:00 • Anzhi-Arena • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Příjemné sobotní odpoledne při sledování textového přenosu z ruské Premier Ligy, která má dnes na svém programu celkem tři zápasy. Jako poslední z nich nás od šestnácti hodin čeká utkání mezi poslední Machačkalou a prvním Zenitem Petrohrad.
     
    Anži Machačkala

    Osmifinalistu letošního ročníku Evropské ligy čekají v následujících týdnech veledůležité zápasy, ve kterých musí nejednou zvítězit. Ještě nedávno bohatý klub se pět kol před koncem nachází na nelichotivé poslední, tedy šestnácté pozici Premier Ligy. Na Tomsk, který se momentálně nachází na pozici zaručující baráž o udržení Anži ztrácí pět bodů.
     
    Zenit Petrohrad

    Dvě remízové zaváhání Lokomotivu a čtyři vítězství v řadě v podání Zenitu znamenalo změnu na samotném čele tabulky. Petrohrad se po pěti kolech ztrávených na druhém místě vrátilo na první příčku, kde má po pětadvaceti kolech jednobodový náskok na již zmiňovaný moskevský Lokomotiv. Do hry o titul se ale vrátilo také CSKA Moskva, které má na vedoucí Zenit čtyřbodovou ztrátu.
     
    Při pohledu na tabulku by se chtělo říct, že Petrohrad dnes čeká jednoduché utkání, při pohledu na poslední utkání Machačkaly se ale situace trochu mění. Po březnové cenné remíze se Spartakem Moskva sice přišly porážky s CSKA a Uralem, poté však následovalo velké překvapení v podobě debaklu Dynama Moskva, které od posledního týmu tabulky schytalo čtyřgólový debakl.

    Překvapení přišlo také v posledním odehraném kole, ve kterém donedávna vedoucí tým tabulky Lokomotiv Moskva bral ze zápasu proti Anži pouze bod za bezbrankovou remízu.
     
    Úvodní sestavy:

    Anži Machačkala: Keržakov – Ješčenko, Grigalava, Epureanu, Gadžibekov – Maximov, Achmedov, Biljaletdinov, Bystrov – Smolov, Bucharov
    Náhradníci: Pomazan – Agalarov, Angbwa, Tagirbekov, Sobolev, Trošečkin, Burmistrov, Serderov, Ewerton, Gadžijev, Abdulavov

    Zenit Petrohrad: Lodygin — Criscito, Neto, Lombaerts, Smolnikov — Witsel, Fajzulin, Danny, Aršavin — Hulk, Rondón
    Náhradníci: Malafejev, Rudakov – Ansaldi, Hubočan, Šatov, Zyrjanov, Anjukov, Luković, Rjazancev, Tymoščuk, Dolgov

    Rozhodčí: Nikolajev – Mosjakin, Voroncov.
     
    Obě jedenáctky v čele s trojicí rozhodčí již vstupují na hrací plochu velice pěkně zaplněného stadionu. Po tradičním předzápasovém rituálu se už vrhneme do samotného střetnutí.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obstarali domácí, kteří hrají v tradičních žlutých dresech. Soupeř z Petrohradu ve světle modrém.
     
    1
    Maximov chtěl svou nečekanou přihrávkou najít Bucharova, k tomu se ale balón díky početné obraně nedostal.
     
    2
    O pár vteřin později se už Bucharov dostal ve vápně k balónu, následná přihrávka před branku se mu však nepovedla.
     
    2
    Dlouhý nákop Ilji Maximova zůstal u jeho spoluhráčů nepochopen, do prvního útoku se tak můžou vydat hosté.
     
    3
    Aršavin byl u levé postranní čáry v obklíčení hned tří protihráčů, kterým se na chvíli povedlo vybojovat balón.
     
    4
    Pěkný výpad po levé straně předvedl Grigalava, který se svým spoluhráčem vybojoval alespoň rohový kop, se kterým si ale obránci Petrohradu poradili.
     
    5
    Obrovská šance zůstala k nepochopení diváků i samotných hráčů nevyužitá! Bystrov prodloužil balón na Biljaletdinova, který byl nehlídaný a měl dost času ke střele. Ta se mu ale trestuhodně nepovedla a míč doskákal vedle brány.
     
    6
    Poprvé v zápase jsou hráči Petrohradu ve velkém počtu před pokutovým územím soupeře, který se musel vrátit před vlastní branku.
     
    7
    Hulk byl krátce po zpracování míče na pravé straně faulovaný, resultuje z toho standardní situace pro Zenit Petrohrad, kterou rozehraje Hulk.
     
    8
    Žádné nebezpečí z centru nevyplynulo a od své branky může z klidu rozehrát domácí gólman Michail Keržakov.
     
    9
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok Zenitu končí prvním gólem zápasu! Witsel se natáhl po míči, který s trochou štěstí doputoval k SALOMÓNU RONDÓNOVI. Ten z míst okolo penaltového puntíku přízemní střelou překonal vyběhnutého gólmana Anži.
     
    10
    Nechybělo moc a skóre bylo rychle srovnané! Výborný rohový kop dopadl na hlavu Alexandra Bucharova, který jen o pár centimetrů netrefil svou hlavičkou Lodyginovu svatyni.
     
    11
    Prvních deset minut utkání je za námi, rozhodně se nenudíme, kromě dvou velkých šancí Machačkaly už padl také úvodní gól, o který se postaral Rondón.
     
    12
    Další útočná snaha Machačkaly je přerušena vlajícím praporkem pomezního rozhodčího, který viděl ofsajd domácího hráče.
     
    13
    Autor první branky byl u levé autové čáry faulovaný Alim Gadžibekovem, který nekompromisně zezadu zajel do venezuelského útočníka.
     
    13
    O rozehrání přímého kopu se opět postaral Hulk, jehož centr byl domácím obráncem prodloužený na rohový kop.
     
    14
    A ten nebyl vůbec špatně rozehraný, Hulk totiž přesně našel hlavu Nicolase Lombaretse, jehož hlavičce ale chyběla větší razance.
     
    15
    Hráči Machačkaly opět sáhli k nedovolenému zastavení soupeře a Hulk tak mohl opět předvést svou kopací techniku. Nepříliš prudká střela z dvaceti metrů doputovala přesně do náruče připraveného Keržakova.
     
    16
    Domácí hráči se z tlaku osvobodili jen dlouhým odkopem až na Lodygina, od kterého začíná další postupná kombinace Petrohradu.
     
    17
    Danny předvedl pěknou kolmici na Hulka, před kterým odehrál míč do autu Grigalava. Ten se ale vzápětí nepříjemně srazil s Keržakovem, přes kterého přepadl. Vypadá to však, že obránce z Gruzie i brankář Keržakov budou moci pokračovat.
     
    18
    Aktivní napadání Petrohradu donutilo domácí hráče ve žlutém vrátit se až na vlastní polovinu, kde následně Anži o balón přišlo.
     
    19
    Odil Achmedov zahrál u rohového praporku do zámezí, další standardní situaci už pomalu míří rozehrát Andrej Aršavin.
     
    20
    Situace se bude opakovat, centr zkušeného křídelníka Zenitu byl sražený opět do zámezí.
     
    20
    Ani nyní však hosté nezahrozili, Rondónův centr z hloubi pole dokonce všechny hráče na hřišti přeletěl a docestoval až do zámezí.
     
    21
    Machačkala není schopná dostat se s míčem na kopačce za vlastní polovinu, čehož Zenit opět využil a snadno získal míč zpět na svou stranu.
     
    22
    Zmíněná na chvíli neplatí. Dlouhý centr našel přesně Bucharova, který si za vápnem dobře zpracoval míč a nebezpečně vystřelil. Jurij Lodygin měl co dělat, aby rukou vyrazil balón na rohový kop.
     
    23
    Hostující obránci si s tímto rohem poradili, opět může následovat útok Petrohradu, který téměř vůbec nepůjčuje svému soupeři balón.
     
    24
    Několikrát za sebou nyní obě mužstva snadno přišli o balón, začínají se na hřišti kupit laciné nepřesnosti.
     
    25
    V nefotbalové pozici se po souboji se soupeřem ocitl Alexandr Bucharov, který se ale po pár vteřinách s bolestivou grimasou ve tváři sám zvedl.
     
    26
    Aršavinovi se ambiciózní pokus po efektní i efektivní kličce nepovedl, jeho přízemní střela mezi tři tyče nezamířila a následuje odkop Keržakova.
     
    27
    Andrej Aršavin bych přichycen pomezním rozhodčím v ofsajdu, na pár chvil si míče může užít domácí Machačkala.
     
    29
    Machačkala právě vstřelila branku!
    K velké radosti zaplněných tribun je na světě překvapivé srovnání stavu! Neto svým skluzem poslal balón pouze za sebe, kde stál připravený FJODOR SMOLOV, po jehož střele se míč od trávníku odrazil až do branky za marně plachtícího Lodygina.
     
    30
    Zenit se okamžitě chtěl dostat opět do vedení, proti byl ale Keržakov, který jednoduše zachytil do svých rukou centr z levé strany.
     
    31
    První žlutou kartu v zápase po půlhodině hry viděl za faul na Hulka Gia Grigalava. Brazilská hvězda Zenitu to asi trochu přihrála, loket se jeho hlavy pravděpodobně nedotkl.
     
    32
    Pěkná akce hostů končí zákrokem Michaila Keržakova, na kterého mířila střela Alexa Witsela, jenž místo do odkryté branky namířil míč jen do gólmana Anži.
     
    33
    Hra se přelévá ze strany na stranu, k vidění je mnoho rychlých protiútoků. Po tom posledním bude Machačkala kopat volný přímý kop asi ze čtyřiceti metrů.
     
    34
    Outsider z Machačkaly rozhodně není o moc horším týmem, hosty z Petrohradu dnes čeká ještě velmi těžká práce.
     
    35
    Belgický záložník Zenitu Axel Witsel svou střelou zpoza pokutového území o několik metrů přestřelil horní brankovou konstrukci domácí branky.
     
    36
    Dnes již po několikáté zůstává na trávníku ležet Bucharov, který se po příchodu lékařů ihned zvedl a poslušně odešel za postranní čáru.
     
    37
    Bucharov se rychle vrátil na hřiště a ihned svým centrem hledal někoho v pokutovém území. Jeden z obránců odvrátil míč na Maximova, kterému se střelecký pokus příliš nepovedl.
     
    38
    V posledních minutách obě mužstva rozhodně fauly nešetří, hra je i kvůli těmto přestupkům poměrně kouskovaná.
     
    38
    Z centru Smolova přišla místo střely žlutá karta pro Alexandra Bucharova, který při snaze dostat se k balónu fauloval jednoho z obránců Zenitu.
     
    39
    Hosté se při dalším útoku nikam neženou, hráči Zenitu zvolili postupnou rozehrávku v těsné blízkosti půlicí čáry.
     
    40
    Po několika přihrávkách nabil Rondón Dannymu, jemuž střela hrubě nesedla a portugalskému hráči nezbylo nic jiného, než se svým kolegům omluvit.
     
    41
    Biljaletdinov nepříjemně zajel do Smolnikova, za což si vysloužil jasnou žlutou kartu, o které je zbytečné diskutovat.
     
    42
    Dobré napadání Smolova zapříčinilo návrat balónu až k obranné řadě Petrohradu, kterému se nedaří dostat se přes obranný blok domácích.
     
    43
    Výbornou defenzivní práci předvedl Grigalava, který v osobním souboji proti Hulkovi dokázal odkopnout balón na autové vhazování Petrohradu.
     
    44
    Centry Igora Smolnikova dnes nebezpečí rozhodně nepřinášejí, což se potvrdilo také v tomto případě, Anži se snadno ubránilo.
     
    45
    Ani na druhé polovině hřiště se dlouhý balón neujal, centr Biljaletdinova doletěl pouze do rukavic připraveného gólmana Jurije Lodygina.
     
    45+1
    V prvním poločase se nastaví jedna jediná minuta.
     
    45+1
    Smolov chytře vyzval k průniku Maximova, který si vymodlil faul, kterým se v závěru poločasu provinil Luís Neto. Machačkala má k dispozici standardní situaci z pravé strany.
     
    45+2
    Část diváků se už radovala, po přetaženém centru ale Vladimir Bystrov svou střelou z voleje rozvlnil pouze boční síť.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Po prvních pětačtyřiceti minutách utkání odchází všichni aktéři do kabin za nerozhodného stavu. První branku sice vstřelil z rychlého útoku hostující Rondón, ve 29. minutě ale dokázal srovnat stav zápasu Fjodor Smolov. U balónu byl jednoznačně častěji hostující celek, který ale paradoxně musel čelit většímu počtu gólových příležitostí soupeře.
     
    Statistiky po 1. poločase:

    Střely celkem: 6 – 9
    Střely na branku: 2 – 3
    Držení míče: 35% – 65%
    Rohové kopy: 3 – 3
    Ofsajdy: 2 – 1
    Fauly: 7 – 7
    Žluté karty 3 – 0.
     
    Oba týmy se již vrátili z útrob stadionu, druhý poločas zápasu mezi Machačkalou a Petrohradem odstartuje už za pár vteřin.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Od začátku poločasu se Zenit dostal do kombinace v těsné blízkosti pokutového území.
     
    47
    Alexandr Bucharov se vydal vypomoct obraně, za což si vysloužil potlesk od přítomných diváků, kteří zaplnili stadion zhruba z osmdesáti procent.
     
    48
    Výkop Lodygina směřoval na Igora Smolnikova, kterému při zpracování míč odskočil do autu. Machačkala však následně pouze poslušně vrátila míč svým soupeřům.
     
    49
    Domácí zadáci se dobře brání a nepouští hráče Petrohradu k žádným střeleckým pokusům. Obléhání domácí branky ale pokračuje.
     
    50
    Se slabou střelou Andreje Aršavina neměl Michail Keržakov žádný problém, střela mířila pouze do středu branky, kde stál připravený brankář Machačkaly.
     
    50
    Jeden z domácích hráčů si vyžádal přímo na hřišti ošetření realizačním týmem Anži. Pár desítek vteřin se tedy hrát nebude.
     
    51
    Ješčenko hrudníkem poslal balón ke svému gólmanovi, který svým výkopem pozdravil svého brankářského kolegu na druhém konci hřiště.
     
    52
    Hulk je oproti minulému zápasu s Krasnodarem téměř neviditelný, to i kvůli tomu, že brazilská superhvězda hraje spíše v záložní řadě Petrohradu.
     
    53
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Dinijar Biljaletdinov, přichází Gadžijev.
     
    54
    Žádné oslnivé tempo fotbal v prvních minutách druhého poločasu nemá. Machačkala se stále srdnatě brání marným útočným snahám hráčů Zenitu.
     
    55
    Krátce po sobě byl Hulk snadno obrán o balón, což se příliš často nevidí. Autor hattricku z minulého utkání dnes není ve své kůži.
     
    56
    Bucharov poslal do vápna slušný centr, před jeho spoluhráčem ale odhlavičkoval míč do bezpečí italský zadák Domenico Criscito.
     
    57
    Jako bych Hulk chtěl na mou kritiku rychle odpovědět. Brazilec předvedl povedenou střelu z hranice šestnáctky, se kterou si Keržakov poradil a poslal míč na rohový kop.
     
    58
    Z toho hosté nezahrozili, balón přeletěl celou šířku hřiště až do zámezí, následuje autové vhazování Machačkaly.
     
    58
    Bucharov už toho musí mít plné zuby, nyní ho nekompromistě kopl do lýtka Alex Witsel, což sudímu neuniklo.
     
    59
    Útok Machačkaly ale neměl dlouhého trvání, dnes několikrát zmiňovaný Alexandr Bucharov totiž ve vápně zahrál rukou.
     
    60
    Střídání v týmu Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Andrej Aršavin, přichází Oleg Šatov.
     
    61
    Útočné řady Zenitu se trápí, v poslední půlhodině zápasu se Petrohrad bude muset hodně zlepšit, anebo doufat ve velké zaváhání zatím skvěle pracující obrany domácího celku.
     
    61
    Fajzulin fauloval v půlicím kruhu unikajícího Fjodora Smolova, z následné standardky však Anži nic nevymyslelo.
     
    62
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Konečně se hostům podařilo podruhé v zápase překonat obranu soupeře. Rondón skvěle udržel svého strážce na zádech a krátkou přihrávkou vyzval ke střele DANNYHO, který nekompromisně zametl míč za záda Keržakova.
     
    63
    Za aktuálního stavu by se Zenit Petrohrad opět vrátil na první místo Premier Ligy, kde se zatím nachází Lokomotiv Moskva, který porazil 2:1 Terek Groznyj.
     
    64
    Asi se nedá očekávat, že by se nyní Petrohrad vehementně hnal do útoku. Myslím si, že si hosté budou své hubené vedení v poklidu hlídat.
     
    65
    Dlouhý centr z hloubi pole doputoval pouze do rukavic dobře postaveného Jurije Lodygina, od kterého začíná další útok Zenitu.
     
    66
    Luís Neto si nyní asi pořádně oddychl, Ilja Maximov totiž při snaze dostat se před portugalského obránce nedovoleně fauloval.
     
    67
    Hulk vletěl před Gadžijeva a získal tak přímý kop z rohu pokutového území. Michail Keržakov si už staví dvoučlennou zeď.
     
    68
    Hulk to nemyslel vůbec zle, ze stříleného centru ale vzešel pouze rohový kop Zenitu Petrohrad.
     
    69
    Ten se k radosti domácích diváků hrubě nepovedl. Danny vyslal na před ním stojícího Hulka příliš prudkou přihrávku, se kterou si Brazilec neporadil a míč tak skončil v autu.
     
    70
    Anži Machačkala má posledních dvacet minut na vstřelení branky a případný zisk bodů. Tento útok, o který se domácí pokoušeli změnu stavu zatím nepřinesl.
     
    71
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Vladimir Bystrov, přichází Vladimir Sobolev.
     
    72
    Hlavní rozhodčí Nikolajev už neměl strpení s Hulkem, který až nevhodně dlouhou dobu otálel s rozehrávkou standardní situace.
     
    73
    Danny-Šatov-Witsel-Fajzulin..hosté si v poklidu přihrávají ve velké vzdálenosti od pokutového území Machačkaly, což se divákům rozhodně nelíbí.
     
    74
    Střídání v týmu Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Hulk, přichází Anatolij Tymoščuk.
     
    75
    Téměř nekonečnou kombinaci Zenitu nechtěně ukončil Danny, kterému přihrávka z první nesedla a balón tak doputoval až ke střídačkám.
     
    75
    Bez cizího přičinění se Petrohrad vrátil s míčem až na vlastní polovinu, kde ale hosté o balón přišli.
     
    76
    Dobře si domácí hráči přihrávali v pokutovém území, Jurij Lodygin ale zasahovat nemusel. Střela Gadžijeva z ostrého úhlu mezi tři tyče nezamířila.
     
    77
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Fjodor Smolov, přichází Serder Serderov.
     
    78
    Keržakov se musel vydat několik metrů ze své branky, aby odkopl míč před rychle se blížícím Smolnikovem, který posléze inkasoval nepříjemný úder.
     
    79
    Danny se loudavým krokem vydal rozehrát rohový kop, po kterém následuje odkop od branky Michaila Keržakova.
     
    80
    Nově příchozí Anatolij Tymoščuk dostal dost času a prostoru ke střele ze dvaceti metrů, která se ale ukrajinskému hráči vůbec nepovedla, Balón o několik metrů netrefil horní tyčku.
     
    81
    Nepříjemná srážka Bucharova a před chviličkou zmíněného Tymoščuka ve středu pole skončila hůře pro druhého jmenovaného, který se ihned chytil za své lýtko.
     
    82
    Šatov vracel centr Smolnikova před sebe, kde ale nebyl žádný z jeho spoluhráčů. Škoda, kdyby tam někdo byl, tak by z toho byla nejméně gólová šance Zenitu.
     
    83
    Petrohradští si to hlídají, útok Machačkaly nepřinesl žádnou střelu, natož bezprostřední ohrožení Jurije Lodygina.
     
    84
    Skoro jsem to zakřikl, po rychlém protiútoku Machačkaly se ke střele ze střední vzádlenosti odvážil Gadžijev, pro kterého ale byly rozměry branky příliš malé.
     
    85
    Střídání v týmu Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Danny, přichází Cristian Ansaldi.
     
    86
    Hned poté, co se Machačkala přiblížila k šestnáctce tak zaúřadovala pevná obrana Petrohradu. Hosté však krátce na to opět vrátili míč na kopačky Anži.
     
    87
    To samé se však dá říct také o Machačkale. Následovat bude autové vhazování, ke kterému se pomalu chystá před chvíli příchozí Ansaldi.
     
    88
    Po faulu na Criscita vznikl chumel hráčů obou týmů, který museli rozhánět hlavní i pomezní rozhodčí. Pravděpodobně budou uděleny nějaké ty žluté karty.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Andrej Ješčenko (Anži Machačkala).
     
    89
    Žlutou kartu dostává Domenico Criscito (Zenit Petrohrad).
     
    90
    Toto poměrně zbytečné zdržení pochopitelně více hraje do karet Petrohradu, který je pár vteřin od zisku dalších tří bodů do tabulky Premier Ligy.
     
    90
    Rozhodčí se rozhodl nastavit tři minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    90+1
    Hosté se uchylují už pouze k odkopům na volné obránce Machačkaly, žádný závěrečný tlak zatím k vidění není.
     
    90+1
    Criscito zahrál na jistotu a poslal balón do zámezí, následovat bude dlouhý aut do vápna, o který se postará Andrej Ješčenko.
     
    90+2
    Witsel odkopl balón až do blízkosti branky Keržakova, Machačkala se musí rychle vrátit přes polovinu hřiště, aby mohla následovat další rozehrávka.
     
    90+3
    Pro domácí to nevypadá příliš dobře, běží poslední vteřinky zápasu a u míče se nachází hráči Zenitu Petrohrad.
     
    90+3
    Možná poslední akce zápasu, Machačkala bude rozehrávat přímý kop ze středu hrací plochy. Před Lodygina se nastěhovali téměř všichni přítomní hráči.
     
    90+4
    Z centru do vápna nic nebylo, Petrohrad se ubránil a dnešní utkání tak spěje ke svému konci.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Po závěrečném hvizdu ještě vznikla větší rozmíška, do které se zapojili také členové realizačních týmů. Naštěstí žádné pěsti nelétaly a tak se oba tábory můžou rozejít.
     
    Ve tvářích domácích fanoušků je vidět velký smutek, jejich miláčci se totiž hodně přiblížili účasti ve druhé lize. Na místa, které znamenají alespoň baráž o udržení Anži ztrácí už osm bodů, které se budou dohánět už hodně těžko. Naopak dnes hostující Petrohrad se o krok přiblížil k vysněnému titulu. Náskok na druhý Lokomotiv Moskva je stejně jako před tímto kolem jednobodový.
     
    Statistiky zápasu:

    Střely celkem: 9 – 13
    Střely na branku: 2 – 6
    Držení míče: 33% – 67%
    Rohové kopy: 3 – 6
    Ofsajdy: 3 – 1
    Fauly: 16 – 18
    Žluté karty 4 – 2.
     
    Z dnešního programu ruské nejvyšší soutěže je to už všechno, přeji Vám příjemně prožitý sobotní večer. (18:00:48)

    Petr Kašpárek

    Branky: 29. Smolov – 9. Rondón, 62. Danny

    Karty:   31. Grigalava (MCK), 38. Bucharov (MCK), 41. Biljaletdinov (MCK), 89. Ješčenko (MCK) – 72. Hulk (PET), 89. Criscito (PET)


    Anži Machačkala: Keržakov – Ješčenko, Grigalava, Epureanu, Gadžibekov – Maximov, Achmedov, Biljaletdinov, Bystrov – Smolov, Bucharov
    Náhradníci: Pomazan – Agalarov, Angbwa, Tagirbekov, Sobolev, Trošečkin, Burmistrov, Serderov, Ewerton, Gadžijev, Abdulavov

    FK Zenit Petrohrad: Lodygin — Criscito, Neto, Lombaerts, Smolnikov — Witsel, Fajzulin, Danny, Aršavin — Hulk, Rondón
    Náhradníci: Malafejev, Rudakov – Ansaldi, Hubočan, Šatov, Zyrjanov, Anjukov, Luković, Rjazancev, Tymoščuk, Dolgov

    Rozhodčí: Nikolajev – Mosjakin, Voroncov
    bahis siteleri