Osasuna – Valencia 1:1 (kon.) | Levante – Getafe 0:0 (kon.) | Real Sociedad – Espanyol 2:1 (kon.)
konec
Levante UD
0:0 (0:0)
Getafe CF
Sobota 19.04.2014, 18:00 • Estadio Ciudad de Valencia, Valencia • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    82
    Volný kop Levante se sice snesl do vápna, příliš nebezpečí zde ale nenatropil. Getafe střídá. Místo Sarabii přichází na hrací plochu Valera.
     
    81
    Getafe bude dohrávat o deseti! Alexis (GET) se u levé postranní čáry provinil proti regulím. Zatažení soupeře za dres znamená druhou žlutou kartu a tím pádem také odchod do sprch.
     
    71
    Poslední výměna sil v podání Levante, Xumetru nahradí v poli El Zhar.
     
    70
    Hosté střídají. Hrací plochu opouští Marica, nahradí jej Sammir.
     
    67
    Bude se žlutit. Barral (LVN) zastavil prudkým skluzem hostujícího borce. Celý incident se navíc odehrál zezadu, proto je s podivem, že se forvard Levante diví.
     
    65
    Domácí se probudili z letargie a rychle zahrozili. Babá si zpracoval balon, obalamutil obránce hostí, načež z otočky vypálil. Rána jen těsně minula pravý horní růžek svatyně Getafe. V ochozech to jen zahučelo.
     
    61
    Výměna sil také na straně hostí. Z hrací plochy odchází León, nahradí jej Castro.
     
    58
    Domácí střídají. Místo Casadesúse naskočí do hry Babá.
     
    56
    A další žlutá karta. Escudero (GET) předvedl nepříjemný šlapák, žluté kartě se vůbec nemůže divit. Volný kop pro domácí družinu.
     
    52
    Rohový kop Levante od levého praporku se minul účinkem. O něco nebezpečnější byl ale protiútok hostující ekipy, který musel za cenu karetního trestu zastavit Xumetra (LVN).
     
    51
    López byl na pravé straně příliš rychlý, zastavit jej tak musel Sarabia (GET). Záložník Getafe si zatažením za dres svého soka vysloužil žlutou kartu.
     
    50
    Xumetra se díky vynikajícímu sprintu uvolnil, nabral rychlost, načež našel ve vápně dobře postaveného Casadesúse. Domácí útočník ale hlavou jen těsně minul levou tyč.
     
    39
    Xumetra dosprintoval s balonem až na hranici velkého vápna, kde si ale centr stáhl do svých rukavic César. Následný útok hostí zastavil nedovoleným způsobem Simão (LVN). Záložník Levante dostává za svůj počin žlutou kartu.
     
    38
    Casadesús obdržel přihrávku od Barrala, načež velmi ostře vypálil. Rána z hranice pokutového území ale jen těsně minula levou tyč hostující svatyně.
     
    28
    Blesková ofenziva Getafe! Marica se prohnal až na hranici velkého vápna, kde se ocitl zcela sám před Navasem. Domácí muž s rukavicemi ale zasáhl optimálně.
     
    26
    Je tomu skutečně tak, místo zraněného Navarra naskočí do hry El Adoua.
     
    21
    Navas musel vytáhnout parádní zákrok, Sarabia se protáhl do vápna, kde našel připraveného Leónu. Krajní záložník Getafe poté střelou po zemi domácího mága nepřekonal.
     
    20
    První žlutá karta utkání. Za ostrý skluz je zcela zaslouženě postrestán domácí kapitán Juanfran (LVN). Getafe má navíc k dispozici volný kop.
     
    14
    Neuvěřitelné, co byl Casadesús schopen minout. Po přesné přihrávce z levé strany zela před domácím borcem zcela prázdná brána. Hráč s číslem 3 na zádech ale trestuhodně minul branku.
     
    4
    Po Barralově neúspěšném pokusu o atak se kupředu vydali hosté. Marica zasekl ve velkém vápně míč, který poslal Colungovi. Středopolař s číslem 11 na zádech ale ze zcela ideální pozice nezamířil přesně.

    Libor Kucza

    Branky:

    Karty:   20. García Juanfran (LVN), 39. Simão (LVN), 52. Xumetra (LVN), 67. Barral (LVN) – 51. Sarabia (GET), 56. Escudero (GET)   81. Alexis (GET)


    Levante UD: Navas – D. Navarro (26. El Adoua), Vyntra, García Juanfran (C), P. López – Diop, Rubén García, Xumetra (71. El Zhar), Simão – V. Casadesús (58. Babá), Barral.
    Náhradníci: Javi Jiménez – El Zhar, da Silva Pinto, Sissoko, Á. Rodríguez, Babá, El Adoua.

    Getafe CF: César – Alexis, López, Rafa (C), Escudero – Lacen, Sarabia (82. Valera), León (61. D. Castro), J. Rodríguez – Colunga, Marica (70. Sammir).
    Náhradníci: Codina – Lago, Valera, D. Castro, Sammir, Míchel, Mosquera.

    Rozhodčí: Delgado – Ríos, Huerga

    Diváci: 15 000
    bahis siteleri