Almería – Celta Vigo 2:4 (kon.) | Rayo Vallecano – Real Betis 3:1 (kon.) | Sevilla – Granada 4:0 (kon.)
Barcelona – Ath. Bilbao 2:1 (kon.)
konec
Sevilla FC
4:0 (1:0)
Granada CF
Neděle 20.04.2014, 19:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    68
    Sevilla právě vstřelila branku!
    A je to přesně tak! Znovu chyba hostující obrany, kdy se tři obránci Granady nedokázali na dvou metrech čtverečních zorientovat. Ilori se snažil míč odkopnout, ale trefil jen Mainze od kterého se balon odrazil k VICTORU VITOLOVI, který v klidu uklidil míč za bezmocného Karnezise.
     
    58
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Třetí hřebíček do rakve Granady! Gameiro proběhl po pravé straně jako blesk a poslal přízemní centr do pokutového území, kde Rakitic přenechal balon STÉPHANU MBIOVI, který už měl jednoduchou práci a střílí tak svůj první ligový gól! Asistence: Kévin Gameiro.
     
    51
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Obrovské nedorozumění mezi Ilorim a Karnezisem. Hostující obránce chtěl zahrát malou domů před dobíhajícím KÉVINEM GAMEIREM, ale Karnezis míč nezachytil a útočník Sevilly už jen sklouznutím dorazil míč do prázdné brány.
     
    15
    Sevilla právě vstřelila branku!
    A podle očekávání jde Sevilla do vedení! Gameiro se prohnal hostující obranou a jeho zpětná přihrávka před bránu sice nenašla nikoho ze spoluhráčů, ale dobíhající DIEGO MAINZ si balon nechtěně srazil do vlastní sítě.

    David Košinár

    Branky: 15. Maínz (vla.), 51. Gameiro, 58. Mbia (Gameiro), 68. Vitolo

    Karty:   11. Carriço (SEV)


    Sevilla FC: Beto – Fazio, F. Navarro, Carriço, Pareja – Coke, Marin, Rakitić (76. Trochowski), Vitolo, Mbia – Gameiro (66. Bacca).
    Náhradníci: Varas – Cicinho, Iborra, Trochowski, Bacca.

    Granada CF: Karnezis – Nyom (C) (77. Foulquier), Maínz, Ilori, Angulo – Coeff, Recio (53. Bravo), Iturra – Brahimi, Piti (73. Ighalo), El Arabi.
    Náhradníci: Dimitrijevski – Foulquier, Buonanotte, Bravo, Fatau, Ighalo, Isaac.
    bahis siteleri