Rakousko – Japonsko 4:1 (kon.) | Maďarsko – Ukrajina 0:3 (kon.) | Slovinsko – J. Korea 4:0 (kon.)
konec
Rakousko
4:1 (0:1, 1:0, 3:0)
Japonsko
Pondělí 21.04.2014, 05:30 • Goyang Ice Rink, Goyang, Jižní Korea • Mistrovství světa - I. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:54
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Risk s odvoláním brankáře se Japoncům ale nezdařil, Rakušané rozhodují o svém vítězství čtvrtou brankou, do prázdné branky se trefil BRIAN LEBLER! Asistence: Thomas Hundertpfund a Dominique Heinrich.
     
    47:37
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    A Rakušané v závěru přesilové hry dávají třetí branku a zřejmě tak rozhodují o svém dnešním vítězství. Tentokrát se trefil MARIO ALTMANN! Asistence: Konstantin Komarek a Daniel Oberkofler.
     
    44:13
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušané zužitkovali svůj tlak v kýženou druhou vedoucí branku, když se prosadila první lajna, za asistence svých kumpánů se prosadil THOMAS HUNDERTPFUND! Asistence: Thomas Koch a Brian Lebler.
     
    25:09
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušané srovnávají krok na startu druhé třetiny, po neproměněné přesilové hře se stejně jako na druhé straně prosazuje čtvrtý útok, po individuální akci se trefuje STEFAN GEIER! Bez asistence.
     
    05:29
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonci po včerejším velkém překvapení proti Slovinsku se snaží o další zázrak v dalším zápase proti favoritovi z Rakouska, v šesté minutě posílá svůj tým do vedení čtvrtá lajna, konkrétně TAKURO YAMASHITA! Asistence: Takeshi Saito.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 26. S. Geier, 45. Hundertpfund (Koch, Lebler), 48. Altmann (Komarek, Oberkofler), 59. Lebler (Hundertpfund, Heinrich) – 6. Takuro Yamashita (Saito)


    Rakousko: Starkbaum (Swette) – Altmann, Schumnig, Heinrich, Schlacher, Muhlstein, Bacher, Peter, Mitterdorfer – Lebler, Koch (C), Hundertpfund (A) – Komarek, Oberkofler (A), Iberer – N. Petrik, Schiechl, B. Petrik – Fischer, S. Geier, M. Geier
    Trenér: Emanuel Viveiros.

    Japonsko: Fukufuji (Narisawa) – Keller (A), Hashimoto, Akimoto, Takafumi Yamashita, Sasaki, Yanadori, Sakata – Kawai, Tanaka (C), Kuji (A) – Nishiwaki, Obara, Takahashi – Osawa, Sato, Takagi – Mitamura, Saito, Ueno – Takuro Yamashita
    Trenér: Mark Mahon.

    Rozhodčí: Koch (SUI), Leppaalho (FIN) – Chae (KOR), Kaderli (SUI)

    Diváci: 1616
    bahis siteleri