Česko U18 – Švýcarsko U18 4:2 (kon.) | Kanada U18 – Rusko U18 2:3 (0:1 po s.n.) | USA U18 – Finsko U18 4:3 (kon.)
Německo U18 – Švédsko U18 3:9 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:4 (2:0, 0:1, 1:3)
Pittsburgh Penguins
Úterý 22.04.2014, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:06
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nástřel beka Maattaho od modré tečuje JUSSI JOKINEN, puk zaplachtil za nešťastného Bobrovského. Asistence: Olli Maatta, Jevgenij Malkin.
     
    47:03
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins vyrovnávají skóre. Columbus se dostal pod tlak, po Kunitzově přihrávce do jízdy se sám na pravém kruhu ocitl snajpr LEE STEMPNIAK. Ten prostřelil Bobrovského střelou pod břevno. Asistence: Chris Kunitz, Sidney Crosby.
     
    45:53
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh žije. Od modré vystřelil bek Martin, puk za Bobrovského tečoval BRANDON SUTTER. Asistence: Paul Martin, Peau Bennett.
     
    41:04
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí pohřbívají naděje Pittsburghu na rychlé vyrovnání. Z protiútoku udeřili Blue Jacket, Fleuryho prostřelil bekhendem z mezikruží CAM ATKINSON. Tuto branku si gólman Pens za rámeček nedá. Asistence: Brandon Dubinsky, Matt Calvert.
     
    39:59
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to je veliká smůla pro Columbus. Pittsburgh sice tlačil domácí tým, do šancí se ale nedostával. Až v poslední vteřině vystřelil z mezikruží BROOKS ORPIK, který překonal Bobrovského razantním zakončením. Asistence: Beau Bennett, Paul Martin.
     
    03:18
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to je fantazie v podání Blue Jackets! Dubinského pas zpoza branky byl ztečován, jako první se k odraženému puku dostal JACK JOHNSON. Domácí bek poté překonal rozladěného Fleuryho zakončením k levé tyči. Asistence: Brandon Dubinsky, Marc Savard.
     
    01:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to je tedy rychlost. Blue Jackets vstupují do zápasu nejlepším možným způsobem. Střelu Skilla z pravé strany doráží za nepozorného Fleuryho BOONE JENNER! Asistence: Jack Skille, Ryan Johansen.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 2. Jenner (Skille, Johansen), 4. Johnson (Dubinsky, Savard), 42. Atkinson (Dubinsky, Calvert) – 40. Orpik (Bennett, Martin), 46. Sutter (Martin, Bennett), 48. Stempniak (Kunitz, Crosby), 49. Jokinen (Maatta, Malkin)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovsky (McElhinney) – Savard, Johnson (A), Wisniewski, Murray, Prout, Nikitin – Skille, Johansen, Jenner – Atkinson, Dubinsky (A), Calvert – Umberger, Anisimov, Foligno – Comeau, Letestu (A), MacKenzie.
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Martin, Orpik (A), Letang, Scuderi, Niskanen, Maatta – Bennett, Crosby (C), Kunitz – Neal, Malkin (A), Jokinen – Stempniak, Sutter, Glass – Adams, Vitale, Megna.

    Rozhodčí: Korazi, Morton – Cherrey, Kovachik

    Diváci: 18 144
    bahis siteleri