Česko U18 – Švýcarsko U18 4:2 (kon.) | Kanada U18 – Rusko U18 2:3 (0:1 po s.n.) | USA U18 – Finsko U18 4:3 (kon.)
Německo U18 – Švédsko U18 3:9 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Anaheim Ducks
Úterý 22.04.2014, 03:47 • American Airlines Center, Dallas • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:53
    A rozdávání větších trestů nekončí. Další osobní desetiminutový trest za nesportovní chování si vysloužil hostující Patrick Maroon (ANA).
     
    51:49
    Tentokráte si přesilovou hru zahrají domácí Stars, protože je na dvě minuty za nedovolené bránění poslán na trestnou Bryan Allen (ANA).
     
    49:23
    Hlavní rozhodčí budou znovu vylučovat. Na dvě minuty za krosček je totiž vyloučen mladý obránce Stars Kevin Connauton (DAL).
     
    47:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné co všechno dokázal Andersen vychytat, a i tak nakonec hostující brankář inkasoval. Roussel našel mezi kruhy Garbutta, jehož střelu dokázal brankář Ducks vyrazit před sebe, kde byl Eakin, který se pokusil objet hostujícího brankáře, ale ten jej vychytal svým betonem. Puk se však ještě odrazil přímo na RYANA GARBUTTA, jenž už poslal puk do brány Ducks pod tělem Andersena. Asistence: Cody Eakin, Antoine Roussel.
     
    46:51
    Kde nakonec dostal velmi dobrou přihrávku na střed pravého kruhu Perreault, jenže Lehtonen jeho následnou střelu vyrazil svou holí do ochranné sítě.
     
    44:46
    Lindy Ruff (DAL) si raději bere oddechový čas, aby mohli jeho svěřenci chvíli odpočinout.
     
    39:30
    Je tu však další vyloučení. Dvě minuty za držení dostává Corey Perry (ANA), ale na domácí straně dostává ještě dvě minuty za sekání Trevor Daley (DAL).
     
    38:14
    Antoine Roussel (DAL) však dostává ještě další dvě minuty za hrubost navíc, a tak budou hrát Ducks přesilovou hru.
     
    38:14
    Antoine Roussel (DAL) a Ryan Getzlaf (ANA) nakonec dostávají po dvou minutách za hrubost.
     
    37:15
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vstřelují svou druhou branku! Seguin zavezl kotouč do útočného pásma, kde nakonec ihned po přejetí modré přenechal puk za sebou na VALERIJE NIČUŠKINA, který trefuje přesně mezírku mezi betony Andersena. Asistence: Tyler Seguin, Colton Sceviour.
     
    34:43
    Anaheim bude hrát další přesilovou hru, protože je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Chris Mueller (DAL).
     
    31:22
    Fiddler vystřelil z levé strany a jeho pokus málem usměrnil do brány Ducks Sceviour, ale Allen mu na poslední chvíli přizvednul hůl.
     
    26:19
    Na trestnou lavici je však poslán hostující Ben Lovejoy (ANA), který dostává dvouminutový trest za hákování. Za tento zákrok se možná mohlo pískat i trestné střílení.
     
    26:19
    Seguin se však o pár okamžiků později dokonce hnal sám na Andersena, kterého však se svou kličkou do bekhendu nedokázal překonat.
     
    25:58
    Kotouč se odrazil na střed útočného pásma, kde byl Seguin, který však ve velmi dobré pozici přestřelil.
     
    23:21
    Tak to byl možná zákrok večera! Koivu dostal přihrávku na pravou stranu, kde se pokusil ihned zakončit, ale Lehtonen se parádně přemístil a zastavil jeho střelu.
     
    21:41
    Alex Goligoski (DAL) je vyloučen na dvě minuty za hru vysokou holí, a tak budou hrát Ducks druhou přesilovou hru v utkání.
     
    19:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš nakonec platí na druhé straně. Stars se hnali do rychlého protiútoku, kde z levé strany posunul puk Daley na Horcoffa, jehož střelu vyrazil Andersen svým betonem na pravou stranu, ale ke kotouči se nakonec dostal dojíždějící JAMIE BENN, který svou střelou do odkryté brány Anaheimu posílá domácí celek do vedení. Asistence: Shawn Horcoff, Trevor Daley.
     
    19:06
    Beauchemin vystřelil od modré a Lehtonen jeho pokus vyrazil svým betonem, kde se k němu dostal Silfvelberg, jehož následné zakončení však domácí brankář vytěsnil nad svou klec.
     
    17:15
    Anaheim bude hrát první přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Jamie Benn (DAL).
     
    17:12
    Lehtonen teď musel předvést hned několik důležitých zákroků, když Maroon dostal kotouč před bránu Stars, kde se ještě do zakončení dostal Palmieri, ale domácí brankář zatím drží.
     
    09:43
    Stars si nakonec ve své útočné třetině vybojovali první přesilovou hru, protože je na dvě minuty za hru vysokou holí vyloučen Bryan Allen (ANA).
     
    07:34
    Stars se hnali do útoku tří proti dvoum, kde nakonec nahazoval puk před Andersena z pravé strany Daley, a hostující brankář jeho pokus jen tak tak odklidil před dojíždějícími hráči.
     
    03:05
    Allen našel skvělým pasem před domácí bránou číhajícího Koiva, který se ještě pokusil vymíchat Lehtonena, ale hostující útočník následně trefuje pouze boční brankovou konstrukci.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 20. Ja. Benn (Horcoff, Daley), 38. Ničuškin (Seguin, Sceviour), 48. Garbutt (Eakin, Roussel)


    Dallas Stars: Lehtonen (Thomas) – Goligoski, Daley, Nemeth, Jo. Benn, Connauton, Gončar – Ja. Benn, Seguin, Chiasson – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Sceviour – Whitney, Mueller, Ničuškin.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Anaheim Ducks: Andersen (Hiller) – Lindholm, Beauchemin, Fowler, Lovejoy, Allen, Robidas – Smith-Pelly, Getzlaf, Perry – Silfvelberg, Koivu, Cogliano – Maroon, Perreault, Selänne – Winnik, Bonino, Palmieri.
    Trenér: Bruce Bordeau.

    Rozhodčí: Meier, Sutherland – Brisebois, Murray.

    Diváci: 19 120
    bahis siteleri