Slovinsko – Maďarsko 2:0 (kon.) | Ukrajina – Japonsko 2:3 (kon.) | Rakousko – J. Korea 7:4 (kon.)
konec
Ukrajina
2:3 (1:2, 0:0, 1:1)
Japonsko
Středa 23.04.2014, 09:00 • Goyang Ice Rink • Mistrovství světa - I. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Prodloužení zřejmě neuvidíme. Japonci totiž zasahují svému soupeři hodně tvrdý direkt v podobě rozdílové branky těsně před koncem normální hrací doby. TAKURO YAMASHITA vypálil švihem přes obránce přesně do pravého růžku Gajdučenkovy brány a zřejmě rozhoduje o výhře svého týmu. Asistence: Denis Akimoto.
     
    54:11
    Komplikace po Japonsko. Ryo Hashimoto zasáhl jednoho z hráčů soupeře nekompromisně zezadu a od rozhodčího obdržel kromě dvouminutového trestu ve hře, také desetiminutový osobní trest.
     
    45:50
    Japonská obrana nestíhá. Po střele jednoho z ukrajinských obránců od modré čáry se v předbrankovém prostoru nacházeli hned tři nehlídaní Ukrajinci. Jeden z nich, Sergej Varlamov se dostal k prudké dorážce, kterou však Fukufuji vykryl.
     
    42:54
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Ukrajina po skoro třiceti minutách hry vyrovnává stav utkání. Po střele Šafarenka se kotouč odrazil před bránu, v klinči dvou japonských obránců Blagy přihrál puk na ANDRI MICHNOVA, který propálil japonského brankáře. Asistence: Roman Blagy, Oleg Šafarenko.
     
    40:08
    Obrovská šance Ukrajiny na úvod třetí třetiny, Běluchin našel na vzdálenější tyči stojícího Blagyho, který poslal kotouč do tyče.
     
    34:04
    Japonci nejenže nevyužili svou početní převahu, nyní se budou muset bránit té ukrajinské. Takafumi Yamashita míří podruhé ve druhé třetině za katr, tentokrát za nedovolené bránění.
     
    32:06
    Nebezpečí kolem ukrajinské brány. Dva ukrajinští bránící hráči se zapomněli u mantinelu a poskytli tak Japoncům spoustu prostoru. Obare vypálil z hranice kruhu hodně nebezpečně, Gajdučenko s problémy zasáhl.
     
    27:14
    Třetí ukrajinská formace zůstala na ledě a nakonec si vykoledovala faul. Takafumi Yamashita dostal dvě minuty za háček na Kvitčenka.
     
    22:43
    Udeřit však mohli Japonci, Sazaki pálil prudce z hranice pravého kruhu, Gajdučenko kotouč nedokázal dostat plně pod kontrolu, čehož se snažil využít Obara, který se však k dorážce nedostal. Poté se strhla mela, za kterou si půjdou odpykat shodný trest Daisuke Obara a Jevgenij Běluchin.
     
    13:11
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonci se vracejí do vedení. Rychlou akci asijského celku zakončil SHUHEI KUJI, když Gajdučenkovi kotouč proklouzl mezi vyrážečkou a betonem. Asistence: Ryo Hashimoto, Takuma Kawai.
     
    09:18
    Ukrajinci se mohli dostat do vedení. Běluchin nahrával zpoza brány na nikým nehlídaného Blagyho, jeho ránu z první vykryl Fukufuji.
     
    08:24
    Obraz hry se proměnil, za kratší konec v posledních chvílích tahají Japonci, nyní si navíc Shun Sakata pomohl nedovoleným háčkem a oslabí své mužstvo.
     
    07:21
    Ukrajina právě vstřelila branku!
    Spolupráce dvou hráčů Ukrajiny ostřílených boji v KHL vyústila ve vyrovnávací branku. Sergej Varlamov našel před bránou nekrytého ALEXANDRA MATERUCHINA, který se do odkryté klece nemýlil. Asistence: Sergej Varlamov.
     
    06:19
    Má slova o nebezpečnosti japonské přesilovky teď málem potvrdil Takuma Kawai, jehož střela skončila na břevnu Gajdučenkovy brány.
     
    05:02
    Japonci si navíc zahrají další početní převahu, na trestnou lavici zamířil Oleg Tymčenko.
     
    04:31
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Hokejisté ze Země vycházejícího slunce využívají přesilovou hru a po zásluze se dostávají do vedení. SHUHEI KUJI obdržel přihrávku na hranici levého kruhu, odkud z první propálil Gajdučenka. Asistence: Aaron Keller, Go Tanaka.
     
    03:41
    Japonci si navíc zahrají přesilovou hru, Denis Isajenko dostal dvě minuty za nedovolené bránění.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 8. Materuchin (Varlamov), 43. Michnov (Blagy, Šafarenko) – 5. Kuji (Keller, Tanaka), 14. Kuji (Hashimoto, Kawai), 59. Yamashita (Akimoto)


    Ukrajina: Gajdučenko- Navarenko, Pobjedonoscev, Isajenko, Petruchno, Kugut, Skrypets, Ladygin- Běluchin, Michnov, Blagy- Šafarenko, Tymčenko, Materuchin-Varlamov, Torjanik, Kvitčenko-Nimenko, Zacharov, Bondarev, Padakin
    Japonsko: Fukufuji- Keller, Hashimoto, Akimoto, Yamashita, Sasaki, Yanadori, Sakata- Kawai, Tanaka, Fuji-Nishiwaki, Obara, Takahashi- Osawa, Sato, Takagi- Mitamura, Saito, Ueno, Yamashita

    Rozhodčí: Koch, Mullner- Chae, Kack
    bahis siteleri