Polsko – Chorvatsko 4:1 (kon.) | Nizozemsko – Velká Británie 3:4 (kon.) | Rumunsko – Litva 2:5 (kon.)
konec
Nizozemsko
3:4 (1:2, 0:1, 2:1)
Velká Británie
Čtvrtek 24.04.2014, 15:30 • Siemes Arena, Vilnius, Litva • Mistrovství světa - I. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:58
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    KEVIN BRUIJSTEN situaci na pravé straně neuspěchal, po přihrávce van Oorschota od modré ještě udělal kličku padajícímu protihráči a poté z mezikruží přesně vystřelil, puk skončil v bráně, Nizozemí opět využívá přesilovou hru. Asistence: Jordy van Oorschot a Nicky de Jong.
     
    42:37
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    MATTHEW MYERS se dokázal prosadit na brankovišti, kde nejprve odtlačil bránícího protihráče a poté z otočky dostal puk za brankovou čáru. Gól musel ještě posvětit videorozhodčí. Asistence: David Clarke a Jonathan Weaver.
     
    40:34
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Tohle přesně Nizozemci potřebovali! Hned v úvodu dát co nejrychleji gól, což se nyní podařilo NARDO NATZGAAMOVI, který si parádně "pohrál" na brankovišti s Bownsem a zasunul puk za jeho záda povedeným blafákem. Asistence: Levi Houkes.
     
    34:48
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    DANIEL MEYERS dokázal v obtížné pozici u branky Nizozemí doklepnout za záda Oosterwijka vyražený puk po jeho střele a Velká Británie tak znovu vede o dva góly. Asistence: Benjamin Davies.
     
    10:11
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    NARDO NATZGAAM využil přesné přihrávku vvan Oorschota z pravé strany a před Bownsem tečuje puk za jeho záda, Nizozemci snižují na 1:2 ze svého pohledu. Asistence: Jordy van Oorschot.
     
    00:51
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Nepovedený vstup Nizozemců do dnešního zápasu, nedorozumění obrany využil DAVID CLARKE, který střelou z levé strany překonává Oosterwijka. Asistence: Mark Garside.
     
    00:33
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Hodně rychlý gól Velké Británie, COLIN SHIELDS se dostal z pravé strany do zakončení a jeho střela propadla gólmanu Oosterwijkovi někde pod rukou do branky. Bez asistence.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 11. Natzgaam (van Oorschot), 41. Natzgaam (Houkes), 46. K. Bruijsten (van Oorschot, de Jong) – 1. Shields, 1. Clarke (Garside), 35. Meyers (B. Davies), 43. Myers (Clarke, Weaver)


    Nizozemsko: Oosterwijk (Mollen) – de Jong, van Oorschot, Smid, van Iersel, Tummers, van de Velden, Turpijn, van Gestel – Nagtzaam, Wurm, Houkes – van den Heuvel, Mason, Hagemeijer – K. Bruijsten, M. Bruijsten, Demelinne – Oosterveld, Brekelmans, Postma
    Velká Británie: Bowns (Murphy) – Richardson, O'Connor, D. Phillips, Meyers, Lee, Weaver, Swindlehurst, Myers – Clarke, Garside, Tait – Lachowicz, Dowd, Shields – B. Davies, M. Davies, Hewitt – Farmer, J. Phillips, Hill

    Rozhodčí: Gebei (HUN) – Lundgren (SWE), Nothegger (AUT)
    bahis siteleri