Slovinsko – Ukrajina 5:3 (kon.) | Maďarsko – Rakousko 4:5 (po pr.) | Japonsko – J. Korea 4:2 (kon.)
po prodl.
Maďarsko
4:5 (0:0, 3:3, 1:1- 0:1)
Rakousko
Čtvrtek 24.04.2014, 09:00 • Goyang Ice Rink • Mistrovství světa - I. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:45
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušané přece jen zužitkovali svůj tlak, těsně před návratem Sziranyiho vstřelili rozhodující branku a radují se z důležité výhry 5:4 v prodloužení nad Maďarskem! Hetenyiho překonal BRIAN LEBLER, který tak potvrdil pozici nejproduktivnějšího hráče turnaje. Asistence: Dominique Heinrich.
     
    53:51
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Maďaři hráli jako polití živou vodou, což vyústilo ve vyrovnávací branku. CSABA KOVACS svou střelu švihem poslal přes obránce neomylně pod víko Starkbaumovy brány. Je zaděláno na hodně zajímavý konec třetí třetiny. Asistence: Balint Magosi, Tamas Pozsgai.
     
    47:40
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušané našli okno v maďarské obraně a dostávají se do vedení, Oberkofler přihrál zpoza brány MATTHIASI IBEREROVI, jehož střela se odrazila od tyčky do brány. Asistence: Daniel Oberkofler.
     
    39:59
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Rozhodčí ani po poradě s videosudím neví, zda gól padl po konci druhé třetiny či před a vidíme tak nesmírně kuriózní okamžik. Videorozhodčí celou situaci vyřeší až o přestávce. To se vůbec nelíbí fanouškům v hale, kteří bučí. Nicméně hráči zamířili do kabin a na verdikt si musíme počkat. Rozhodčí branku uznává! V samotném závěru třetiny se se prosadil BALAZS SEBOK, který kotouč propasíroval mezi Starkbaumovy betony. Asistence: Zsolt Azari, Andras Benk.
     
    35:52
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné, Rakušané během čtyř minut otáčejí z 0:2 na 3:2. Thomas Koch stejně jako před chvílí našel nikým nehlídaného DOMINIQUA HEINRICHA, kterému opět stačilo trefit odkrytou branku, tentokrát však z většího úhlu než před chvílí. Asistence: Thomas Koch, Thomas Hundertpfund.
     
    33:34
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušané mají na tomto šampionátu patent na rychlé srovnání velmi nepříznivého stavu. Včera během čtyř minut smazali tříbrankové manko, dnes za dvě minuty dvoubrankové. Thomas Koch naservíroval kotouč DOMINIQUE HEINRICHOVI, který už s doklepnutím kotouče do prázdné brány problém neměl. Asistence: Thomas Koch, Thomas Hundertpfund.
     
    31:51
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Jedním slovem nádhera, to, co si teď dovolil THOMAS HUNDERTPFUND, nebude chybět v sestřihu nejhezčích akcí šampionátu. Rakouský útočník se dokázal přes čtyři hráče prokličkovat před Hetenyiho, kterého překonal střelou mezi vyrážečku a beton. Asistence: Brian Lebler.
     
    28:27
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Maďary prolomení dlouhého střeleckého půstu očividně povzbudilo. Andras Benk objel bránu, naservíroval kotouč BALAZSI SEBOKOVI, který doklepl kotouč do odkryté klece. Asistence: Andras Benk.
     
    27:11
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Maďaři se po dlouhém dobývání rakouské brány konečně prosazují. Sziranyiho střelu od modré usměrnil mezi Starkbaumovy betony ISTVAN BARTALIS. Asistence: Bence Sziranyi.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 28. Bartalis (Sziranyi), 29. Sebok (Benk), 40. Sebok (Azari, Benk), 54. Kovacs (Magosi, Pozsgai) – 32. Hundertpfund (Lebler), 34. Heinrich (Koch, Hundertpfund), 36. Heinrich (Koch, Hundertpfund), 48. Iberer (Oberkofler), 64. Lebler (Heinrich)


    Maďarsko: Hetenyi (Sevela)- M. Vas, Huffner, Tokaji (C), Pozsgai, Groschl, Sziranyi, Varga, Orban- J. Vas (A), Magosi, Kovacs (A)- Sofron, Hari, Bartalis- Sebok, Benk, Azari- Nagy, Koger, MIhaly
    Rakousko: Starkbaum (Swette)- Altmann, Schuming, Heinrich, Schlacher, Mühlstein, Bacher, Peter, Mitterdorfer- Lebler, Koch (C), Hundertpfund (A)- Komarek, Oberkofler (A), Iberer- N. Petrik, Schiechl, B. Petrik- Fischer, S. Geier, M. Geier

    Rozhodčí: Anisimov, Koch- Kack, Buese
    bahis siteleri