Chrudim – Benago Praha 5:2 (kon.)
konec
FK Chrudim
5:2 (4:1)
FC Benago Praha
Čtvrtek 24.04.2014, 18:10Play-off Futsal ligy
Předzápasové kurzy
     
    36:17
    Benago Praha právě vstřelilo branku!
    Nacvičená a bravurně provedení kombinace hostujícího týmu ještě přináší snížení! Na konci akce na jeden dotek byl MARCEL RODEK, který prostřeli plachtícího Tona – 5:2!
     
    21:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí zkraje druhého poločasu přidávají pátou branku, čímž ještě více prohlubují rozdíl! Michal Mareš od pravé postranní čáry odcentroval přesně na nohu MATĚJE SLOVÁČKA, jenž prudkou ranou zametl balon pod břevno – 5:1!
     
    19:01
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chyba na půlící čáře v podání Ježdíka nejprve nabídla šanci pro Rešetára, jehož dělovku skvěle zlikvidoval Vahala. Následný rohový kop však přistál na noze ROMANA MAREŠE, který přesnou ranou znovu vrátil favoritovi tříbrankový náskok – 4:1!
     
    13:45
    Benago Praha právě vstřelilo branku!
    Máme zde úvodní branku pražského týmu, který se tak přibližuje Chrudimi na rozdíl dvou gólů! Štverák prosvištěl podél pravé postranní čáry, milimetrovým centrem našel před brankou nabíhajícího AZEMA BRAHIMIHO, který doklepl míč do sítě – 3:1!
     
    12:04
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Čas na poradu sice nic zajímavého na standardní situaci nepřinesl, přesto z toho je třetí gól v síti Benaga! Volný přímý kop rozehrával DOUGLAS, který přesnou ranou propálil nezpevněnou hostující zeď – 3:0!
     
    07:29
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Rázem domácí odskakují na rozdíl dvou gólů! Perfektní akce až do prázdné branky skončila v síti Vahaly, finální pas vyslal na sálovku MATĚJE SLOVÁČKA Max – 2:0!
     
    02:05
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na začátku třetí minuty zápasu se favorit duelu prosazuje poprvé! MICHAL MAREŠ se dostal k míči na středu hřiště a nenápadnou střelou po zemi umístil balon přímo k levé tyči Vahalovy svatyně – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 2. Mareš M. (Slováček), 7. Slováček (Max), 12. Douglas, 19. Mareš R. (Mareš M.), 21. Slováček (Mareš M.) – 13. Brahimi (Štverák), 36. Rodek (Ježdík)

    Karty:   24. Rešetár (CHR)


    FK Chrudim: Žďánský (32. Ton, Olinha) – Mareš R., Max, Douglas, Rešetár, Felipe, Mareš M. II, Koudelka, Chmelík, Slováček, Mareš M.
    FC Benago Praha: Vahala (Bezstarosti) – Simitči, Rodek, Brahimi,Váňa, Štverák, Dvořák, Šnídl, Ježdík, Sakák

    Rozhodčí: Kincl, Linhart – Vomastek
    bahis siteleri