Švýcarsko – Česko 3:1 (kon.)
po prodl.
Detroit Red Wings
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
Boston Bruins
Pátek 25.04.2014, 02:15 • Joe Louis Arena, Detroit • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    33:14
    Detroit si zahraje přesilovou hru. Za krosček je vyloučen na dvě minuty Campbell.
     
    28:16
    Přesilová hra Detroitu končí. Bertuzzi najel ve středním pásmu do Cháry, který se skácel k ledu. Útočník Red Wings dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    28:03
    Detroit bude hrát přesilovou hru. Kevan Miller zbytečně krosčekoval Zetterberga a je vyloučen na dvě minuty. Poté se do potyčky dostal Brendan Smith s Marchandem, ale zde se vylučovat nebude.
     
    17:28
    Přesilovou hru si v první třetině vyzkouší i Boston. Brendan Smith podrazil svého bratra Reillyho Smitha a je vyloučen na dvě minuty.
     
    10:56
    Detroit si zahraje přesilovou hru. Florek zasáhl holí do obličeje Drewa Millera a je za tento počin vyloučen na čtyři minuty.
     
    7:01
    Za následnou strkanici na brankovišti jsou na dvě minuty za hrubost vyloučeni domácí Abdelkader a hostující Hamilton.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 11. Kronwall (Dacjuk), 25. Dacjuk (Kronwall, Abdelkader) – 31. Krug (Bergeron), 42. Lucic (Soderberg, Hamilton), 74. Iginla (Hamilton, Krejčí)


    Detroit Red Wings: Gustavsson (Howard) – B. Smith, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Lashoff, Kindl – Abdelkader, Dacjuk, Zetterberg – Nyquist, Helm, Franzen – Tatar, Sheahan, Bertuzzi – Legwand, Glendening, D. Miller
    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Boychuk, Chára, K. Miller, Bartkowski, Hamilton, Krug – Iginla, Krejčí, Lucic – R. Smith, Bergeron, Marchand – Eriksson, Soderberg, Florek – Thornton, Campbell, Caron

    Rozhodčí: Watson, St. Pierre – Cherrey, Kovachik

    Diváci: 20 066
    bahis siteleri