Švýcarsko – Česko 3:1 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
6:3 (1:1, 3:1, 1:1)
San Jose Sharks
Pátek 25.04.2014, 04:47 • Staples Center, Los Angeles • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Brett Burns (SJS) a Robyn Regehr (LAK) tedy dostávají dodatečně pět minuty za bitku.
     
    59:50
    Teď se do sebe ještě pustili ve středu kluziště Justin Williams (LAK) a Justin Braun (SJS), a tak oba dostávají pět minut za bitku.
     
    59:37
    Sumář trestů udělených za bitku u střídačky Los Angeles.

    Raffi Torres (SJS) – 2 minuty hrubost
    Mike Brown (SJS) – 2 minuty hrubost
    Andrew Desjardins (SJS) – 2 minuty hrubost
    Kyle Clifford (LAK) – 2 minuty hrubost
    Willie Mitchelll (LAK) – 2 minuty hrubost
     
    58:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings dokázali získat kotouč na modré, když to byl konkrétně Toffoli, který ještě přihrál DUSTINU BROWNOVI, jenž už poslal puk do zcela opuštěné klece Sharks, a potvrdil tak vítězství Kings v tomto utkání. Asistence: Tyler Toffoli.
     
    57:35
    Před Quickem byli hned dva hráči Sharks, když nakonec střílel Pavelski a puk se svezl po betonu domácího brankáře za klec Kings.
     
    57:12
    Stallock je na své střídačce a Sharks zkoušejí power play.
     
    56:05
    Kings se hnali dva na jednoho a celou situaci nakonec vyřešil Williams svou střelou, ale Stallock jeho pokus vytěsnil za svou klec.
     
    55:46
    Dvě minuty za hrubost nakonec dostávají Tyler Toffoli (LAK) a James Sheppard (SJS). Pokračovat se bude ve čtyřech.
     
    54:54
    Domácí trenér na tuto situaci reaguje svým oddechovým časem.
     
    51:37
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A Sharks využívají přesilovou hru! Boyle dostal přihrávku přesně mezi kruhy, kde ještě Quick proti jeho zakončení dokázal zasáhnou, ale k puku se následně dostal JOE PAVELSKI, jenž pověsil kotouč přesně pod břevno domácí klece. Asistence: Patrick Marleau, Dan Boyle.
     
    51:10
    Jarred Stoll (LAK) dostává dvě minuty za krosček, když fauloval obránce Sharks, a místo šesté vstřelené branky se teď musejí Kings bránit.
     
    51:10
    William se dostal ke střele z levé strany útočného pásma a jeho střela skončila až za zády Stallocka, ale branka Kings neplatí, protože byl chvíli před jeho střelou pískán faul Los Angeles.
     
    48:49
    Trenér San Jose si raději bere oddechový čas.
     
    46:48
    Thornton nahrál z rohu kluziště přesně mezi kruhy, kde si najel Vlasic, ale Quick předvedl parádní zákrok lapačkou!
     
    46:02
    Bude se hrát ve čtyřech, protože je na dvě minuty za hákování poslán na trestnou Dustin Brown (LAK).
     
    45:50
    D. Brown si vybruslil až na střed útočného pásma, kde však jeho cesta skončila na obráncích Sharks, ale ke kotouči se následně dostal Kopitar, jehož střelu srazil jeden z obránců hostí na tyč!
     
    44:19
    Los Angeles bude hrát přesilovou hru, protože je Jason Demers (SJS) vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    40:34
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings dokázali zatlačit na obránce Sharks, když nakonec kotouč získal v rohu útočného pásma Kopitar, který nahrál do mezikruží na MARIÁNA GÁBORÍKA, který se následně trefil přesně pod břevno hostující klece. Asistence: Anže Kopitar.
     
    39:02
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se natlačili do útočného pásma, kde nakonec Carter vybojoval puk u mantinelu a poslal jej na modrou k Martinezovi, jehož nahození bylo tečováno na levou stranu, kde stál TYLER TOFFOLI, jenž už poslal puk do sítě Sharks. Pro domácího útočníka to je navíc dnes jeho narozeninová trefa, protože dnes slaví své dvaadvacáté narozeniny. Navíc je to i jeho premiérová trefa v play off v kariéře tohoto mladého útočníka Asistence: Alec Martinez, Jeff Carter.
     
    36:07
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings vyhráli následné vhazování a ke střele od modré čáry se dostal , jehož střela sice nemířila na bránu Sharks, ale kotouč se od zadního mantinelu odrazil přesně na najíždějícího JUSTINA WILLIAMSE, jenž baseballovým způsobem poslal puk do brány hostí. Asistence: Willie Mitchell, Jarred Stoll.
     
    31:05
    Do skoro totožné pozice, jako před malou chvíli Burns se tentokrát dostal Pavelski, jenž už měl před sebou zcela prázdnou bránu, ale jeho střelu vytěsnil z domácí klece svou holí D. Brown.
     
    30:25
    Dvě minuty za hrubost však dostává Kyle Clifford (LAK), a tak budou hrát Sharks svou druhou přesilovou hru v utkání
     
    28:25
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks se dostali do rychlého protiútoku, kde Marleau vystřelil zpoza obou obránců a Quick znovu vyrazil kotouč před sebe, kde se k němu, jako první dostal MATT NIETO, jenž jen pouze chytře pošťouchnul a kotouč nakonec do vlastní sítě srazil jeden z obránců Kings. Asistence: Patrick Marleau.
     
    23:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovou hru. Domácí se dostali do útočného pásma, kde nakonec z pravé strany vystřelil JUSTIN WILLIAMS a jeho zakončení Niemi srazil někde pod svůj beton, ale hostující brankář si jej následně svým pohybem poslal do vlastní sítě.. Asistence: Mike Richards, Jake Muzzin.
     
    22:38
    Zbytečným útočným faulem se prezentoval Rafi Torres (SJS), který tak dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    19:53
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks vyrovnávají stav utkání v samotném závěru první třetiny! Hertl nahrál na okraj levého kruhu, odkud vystřelil Hannan a Quick jeho střelu vyrazil před sebe, kde se ke kotouči dostal JAMES SHEPPARD, jenž jej baseballovým způsobem dorazil za záda domácího brankáře. Pro Shepparda je to to jeho premiérová trefa v play off. Asistence: Scott Hannan, Tomáš Hertl.
     
    17:42
    Doughty dostal pas na modrou, odkud vypálil svou pumelici a Niemi jeho pokus vyrazil před sebe, kde ještě dorážel King, ale hostující brankář jeho dorážku vyrazil svou lapačkou.
     
    16:59
    Hráči se už stavěli na vhazování, ale mezi sebou se začali "rafat" Mike Brown (SJS) a Kyle Clifford (LAK), a oba tak dostávají tentokrát osobní desetiminutové tresty. Hlavní rozhodčí se zatím snaží tyto menší roztržky ihned trestat.
     
    14:33
    Máme tu další vyloučení. Tentokráte poputuje na trestnou lavici hostující obránce Dan Boyle (SJS), který dostává dvě minuty za hru vysokou holí, když zasáhnul Kopitara.
     
    11:59
    Na trestnou lavici míří společně Brett Burns (SJS) a Justin Williams (LAK), kteří dostávají po dvou minutách za hrubost. Pokračovat se bude ve čtyřech.
     
    09:08
    Dvě minuty za hákování však dostává Joe Pavelski (SJS), a tak budou hrát Kings svou první přesilovou hru v utkání.
     
    08:05
    Vlasic vystřelil do modré a Quick jeho střelu vyrazil na pravou stranu, kde byl Wingels, jenž už mohl střílet puk do prázdné klece, ale puk mu přeskočil přes hokejku.
     
    06:13
    Na trestnou lavici nakonec odchází Drew Doughty (LAK), jenž dostává dvě minuty za krosček, a tak budou hrát Sharks první přesilovou hru v utkání.
     
    04:08
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se následně vydali do rychlého protiútoku, když D. Brown potáhnul kotouč po pravé straně, odkud jej poslal před Niemiho, kde jej za záda finského brankáře dopravil MARIÁN GÁBORÍK. Asistence: Dustin Brown, Slava Voynov.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 5. Gáborík (D. Brown, Voynov), 24. Williams (Richards, Muzzin), 37. Williams (Mitchell, Stoll), 40. Toffoli (Martinez, Carter), 41. Gáborík (Kopitar), 59. D. Brown (Toffoli) – 20. Sheppard (Hannan, Hertl), 29. Nieto (Marleau), 52. Pavelski (Marleau, Boyle)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Regehr, Voynov, Mitchell, Martinez, Greene – Gáborík, Kopitar, D. Brown – Pearson, Carter, Toffoli – King, Stoll, Williams – Clifford, Richards, Lewis.
    San Jose Sharks: Niemi (41. Stalock) – Vlasic, Demers, Stuart, Braun, Hannan, Boyle – Pavelski, Thornton, Burns – Marleau, Couture, Nieto – Hertl, Sheppard, Wingels – Torres, Desjardins, M. Brown.

    Rozhodčí: Charron, Devorski – Barton, Racicot

    Diváci: 18 376
    bahis siteleri