Finsko – Švýcarsko 3:1 (kon.) | Česko – Švédsko 6:5 (kon.)
konec
Finsko
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Švýcarsko
Pátek 25.04.2014, 16:00 • ZS Česká Lípa • Euro Floorball Tour (muži)
Předzápasové kurzy
     
    58:58
    Finsko právě vstřelilo branku!
    V posledních vteřinách zápasu se z vlastní poloviny napřáhl MIKA MOILANEN, který trefil zcela odkrytou branku a definitivně potvrzuje vítězství Finska. Bez asistence.
     
    55:31
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Situaci dva na jednoho vyřešili PATRICK MENDELIN a Paolo Riedi tím nejlepším možným způsobem a prvně jmenovaný snížil náskok Finů na pouhý jeden gól. Asistence: Paolo Riedi.
     
    35:55
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané hned z protiútoku udeřili podruhé. OSCAR HÄNNINEN se zjevil zcela sám před Hitzem a střelou do horní poloviny branky poslal Finsko do vedení 2:0. Bez asistence.
     
    29:18
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové početní převahu využívají. Manninen našel před brankou JANIHO KUKKOLU, který poprvé překonal Hitze. Asistence: Jami Manninen.

    Michal Šandor

    Branky a nahrávky: 30. Kukkola (Manninen), 36. Hänninen, 59. Moilanen – 56. Mendelin (Riedi)


    Finsko: Ikonen – Lamminen, Aro, Salo, Savonen, Väänänen, Stenfors – Kapanen, Hänninen, Kailiala – Kulmala, Piha, Johansson – Heikkinen, Koskelainen, Manninen – Töllikkö, Kukkola, Moilanen.
    Švýcarsko: Hitz – Graf, Wittwer, Kuchen, M. Gerber, Bolliger, Schmocker – Frankhauser, M. Hofbauer, Riedi – Antener, Ch. Hofbauer, Maurer – Mendelin, Zürcher, M. O. Gerber – Schaub, Friolet, Altwegg.

    Rozhodčí: Černý, Janoušek

    Diváci: 212
    bahis siteleri