Lev – Magnitogorsk 5:4 (po pr.)
po prodl.
Lev Praha
5:4 (2:1, 1:3, 1:0 - 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 28.04.2014, 19:00 • 02 Aréna, Praha • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek a pro tuto sezónu všechno, jménem serveru Onlajny.com Vám všem děkuji za přízeň při letošních domácích zápasech Lva v KHL. V doprovodu bouřlivé radosti v pražském svatostánku se těším na shledanou! (21:41:38)
     
    Dnešní zápas byl jako na houpačce. Skóre otevřel Mozjakin, do konce třetiny ale ještě stihli otočit Azevedo se Ševcem. Na stranu Metallurgu pak převrátili stav Junkov a Lee, načež srovnal O'Byrne. Na 4:3 z pohledu hostů skóroval Francis Paré a pouhé dvě minuty před koncem řádně hrací doby poslal zápas do prodloužení Mikko Mäenpää. Nastavení ukončil střelou k tyči nejproduktivnější obránce play-off Nathan Oystrick.
     
    Fantastické momenty, hráči objíždějí vítězná kolečka kolem O2 Arény po posledním domácím zápase sezóny.
     
    Konec zápasu.
     
    63:53
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Zackrisson nejdříve vystřelil na Košečkina a ten za sebou holí vymetl puk z brankové čáry. Pak se kotouče chopil znova a přihrál lvímu obránci NATHANU OYSTRICKOVI, který si najel k pravé tyči Košečkinovy brány a propasíroval puk mezi brankovou konstrukcí a gólmanovým tělem. Asistence: Patrik Zackrisson.
     
    63:43
    Mozjakinova přihrávka do brankoviště se jen těsně neujala!
     
    63:20
    A v útočném pásmu už je Kovářova formace.
     
    Turnikety se dnes protočily celkem 16 894krát. O nový rekord se nejedná, ale jde spíše o atmosféru, která v dějinách KHL rozhodně nemá obdoby.
     
    62:40
    Mäenpää a následně Ševc stříleli na branku. Nejdříve zakročil Košečkin, pak do rány padl obránce. Branka je posunuta ze stanoviště, a tak je přerušena hra.
     
    61:26
    Ridderwallovu nabídku s klidem vyrazil Košečkin vyrážečkou.
     
    61:12
    Následuje zakázané uvolnění lvů.
     
    61:05
    Potěchin zleva mířil nepřesně.
     
    60:08
    Lvi vyhráli buly a dopředu se cpe střelec vyrovnávací branky Mäenpää.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Zvednou nad hlavy Gagarin cup ještě dnes večer hráči Magnitogorsku? Nebo poputuje série zpět do Ruska? Rozhodne jediný gól.
     
    Tak jdeme v této sérii podruhé v řadě do prodloužení. To lvům zařídil přesnou střelou Mikko Mäenpää. O2 Aréně panuje skvělá atmosféra, ke které přispívá samozřejmě také to, co se děje na ledě. Vrátíme se opět v 21:24, kdy se rozjede první prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:49
    První formace hostů se ještě snaží něco vymyslet, ale už se jí to nejspíš nepodaří.

    Kryštof Kousal

    Branky a nahrávky: 14. Azevedo (Ševc, Němec), 20. Ševc (Němec, Azevedo), 28. O'Byrne (Birner, Řepík), 58. Mäenpää, 64. Oystrick (Zackrisson) – 10. Mozjakin (Zaripov, Kovář), 23. Junkov (Osala, Těreščenko), 25. Lee (Brent, Timkin), 39. Paré (Mozjakin, Junkov)


    Lev Praha: Vehanen (Engren) – Ševc, Mäenpää, Oystrick, Němec, Gragnani, O'Byrne, Jaakola, Nakládal – Zackrisson, Novotný, Azevedo –Sekáč, Vrána, Thörnberg – Birner, Kapanen, Řepík – Ridderwall, Cingel, Matai.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pechurskij) – Antipin, Birjukov, Chabarov, Těreščenko, Lee, Ibragimov, Metljuk, Malinovskij – Mozjakin, Kovář, Zaripov – Potěchin, Kazionov, Paré – Kosov, Junkov, Platonov – Osala, Brent, Timkin.

    Rozhodčí: Bulanov, Ronn – Birin, Dedjulja

    Diváci: 16 894
    bahis siteleri