Uh. Brod – IHC Přerov 7:6 (kon.) | Uh. Brod – IHC Olomouc 2:5 (kon.)
konec
IHC KANCI Uherský Brod
2:5 (0:1, 2:0, 0:2, 0:2)
IHC Eagles Olomouc
Čtvrtek 01.05.2014, 15:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    35:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Čuřík skvěle zapracoval na půlící čáře, obral jednoho z Broďanů a vyslal přesný pas na STANISLAVA HUSÁKA, který si pohrál s domácím gólmanem a pověsil puk pod víko. Asistence: Milan Čuřík.
     
    39:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nádherná přihrávka znamená navýšení náskoku Olomouce. Bratrská spolupráce zafungovala. Jakub Cik našel LUKÁŠE CIKA křižnou přihrávkou a obránce Hanáků přesnou ranou nad rameno Ondřejky zvýšil na 4:2! Asistence: Jakub Cik, Aleš Vich.
     
    34:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Aleš Vich předvedl názorně předvedl, že žádný souboj není předem ztracený. Zdánlivě prohranou přetlačovanou u mantinelu vybojoval, potáhl puk a v situaci dva na jednoho vrátil před branku na JAKUBA CIKA. Ondřejka si na jeho střelu sáhl, ale ta i přesto propadla do branky. Asistence: Aleš Vich.
     
    31:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí brankář nakonec musel kapitulovat. Po smršti střel se prosadili hosté a srovnali stav na 2:2. Ondřejka nedosáhl na střelu STANISLAVA HUSÁKA z kruhu ke vzdálenější tyči. Asistence: Jakub Čuřík.
     
    19:35
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Uherský Brod podobně jako v prvním dnešním zápase otáčí utkání. Na vrcholu kruhu natáhl ke střele zápěstím JAKUB BUJÍČEK a překonal Sedláře.
     
    18:53
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Šiller vybojoval v obranném pásmu puk, popovezl jej po pravém křídle až do útočné třetiny. Zároveň svým rychlým sprintem vypracoval akci dva na jednoho a přihrál. Jeho kolega MILAN KUBIŠ puk jen uklidil za Sedláře. Asistence: Milan Šiller.
     
    05:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    MILAN ČURÍK otevřel skóre utkání. Po přihrávce z levého křídla našel mezírku u bližší tyče a vstřelil branku. Asistence: Jakub Cik, Stanislav Husák.

    Marek Janoš

    Branky a nahrávky: 19. Kubiš (Šiller), 20. Bujíček. – 6. Čurík (Cik, Husák.), 32. Husák (Čuřík), 35. Cik (Vich), 40. Cik (Cik, Vich), 36. Husák (Čuřík)


    IHC KANCI Uherský Brod: Ondřejka – Surý, Noska – Bujíček, Kecka, Šiller, Pavlůsek, Kubiš, Kotačka, Hazing, Krchňáček.
    IHC Eagles Olomouc: Sedlář – Cik J., Cik L., Paška, Bělohlávek, Vich – Handl, Korhoň, Čurík, Jurák, A. Vich, Davis, Husák.
    bahis siteleri