Finsko – Rusko 2:1 (kon.) | Česko – Švédsko 3:2 (kon.)
konec
New York Rangers
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 01.05.2014, 01:10 • Madison Square Garden, New York • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci jsou za svoji aktivitu odměněni kontaktní brankou. Po pravé straně se dostal do útočného pásma JASON AKESON, jehož první střela byla zablokována, ale následná dorážka již skončila v brance, když se trefil z pravého kruhu k protější tyči. Asistence: Braydon Coburn, Matt Read.
     
    31:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Stejná situace jako v úvodu druhé třetiny. Domácí přečkali oslabení a hned poté udeřili. Brassard našel výbornou přihrávkou z rohu před brankou BENOITA POULIOTA, který z první zamířil k pravé tyči. Asistence: Derick Brassard, Anton Stralman.
     
    23:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers se dostávají po ubráněném oslabení do vedení. Před brankovištěm se dostal kotouč na hůl DANIELA CARCILLA, který střelou po ledě překonal Masona, když poslal kotouč přesně k pravé tyči. Asistence: Mats Zuccarello, Kevin Klein.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 24. Carcillo (Zuccarello, Klein), 32. Pouliot (Brassard, Stralman) – 45. Akeson (Coburn, Read)


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, McDonagh, Staal, Stralman, Klein, J. Moore – St. Louis, Stepan, Nash – Zuccarello, Brassard, Pouliot – Carcillo, Richards, Hagelin – Dorsett, D. Moore, Boyle
    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Coburn, Timonen, Streit, MacDonald, L. Schenn, Gustafsson – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, Lecavalier, B. Schenn – Akeson, Couturier, Read – Hall, Raffl, Rinaldo

    Rozhodčí: Peel, Rooney – Amell, Nansen

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri