Chrudim – Benago Praha 5:1 (kon.)
konec
FK Chrudim
5:1 (2:0)
FC Benago Praha
Pátek 02.05.2014, 17:10Play-off Futsal ligy
Předzápasové kurzy
     
    39:48
    Benago Praha právě vstřelilo branku!
    Hosté se přece jen také zapisují do střelecké listiny, čisté konto na straně Chrudimi krade PETR ŠNÍDL – 5:1!
     
    38:06
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Mezi střelce se zapisuje také nejlepší kanonýr vyřazovacích bojů MATĚJ SLOVÁČEK, který využil chyby Benaga v rozehrávce a v poklidu dovezl míč do odkryté svatyně – 5:0!
     
    29:04
    Chrudim právě vstřelila branku!
    O postupujícím do finále je zřejmě rozhodnuto! LUKÁŠ REŠETÁR navazuje na hattrick z minulého zápasu, když se perfektně uvolnil na levé straně a pod Šnídlem poslal balon do sítě Benaga – 4:0!
     
    27:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A to je ta nejlepší možná odpověď v podání Chrudimi! Přečíslení tři na dva rozjel Felipe, který přes Matěje Slováčka našel naběhnutého MICHALA MAREŠE, jenž uklidil míč do odkryté sítě! Jedná se o druhý gól tohoto hráče v dnešním semifinále – 3:0!
     
    15:52
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Náskok Chrudimi se po jednom z protiútoků navyšuje! Skvělou práci předvedl Lukáš Rešetár, který vytáhl z brankáře z prostoru tří tyčí a následně poslal míč na volného FELIPEHO! Tomu stačilo pouze dorazit balon do odkryté sítě – 2:0!
     
    09:27
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Téměř polovinu poločasu zde Benago dokázalo vzdorovat silnému tlaku Chrudimi, nyní již musí dotahovat těsnou ztrátu! Matěj Slováček přesným pasem našel nabíhajícího MICHALA MAREŠE, který z bezprostřední blízkosti poslal balon pod břevno bezmocného Vahaly – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 9. Mareš M. (Slováček), 15. Felipe (Rešetár), 27. Mareš M. (Slováček), 29. Rešetár (Felipe), 38. Slováček – 39. Šnídl (Lištván)

    Karty:   24. Douglas (CHR) – 26. Brahimi (BNP)   39. Ton (CHR)


    FK Chrudim: Ton (40. Žďánský, Olinha) – Max, Douglas, Rešetár, Felipe, Mareš M. II, Koudelka, Chmelík, Slováček, Mareš M.
    FC Benago Praha: Vahala (Bezstarosti) – Brahimi, Lištván, Štverák, Váňa, Šnídl, Ježdík, Dvořák, Sasák

    Rozhodčí: Honěk, Markovský – Klečacký