Lotyšsko – Norsko 2:0 (kon.)
po prodl.
Boston Bruins
3:4 (0:1, 0:1, 3:1 - 0:0, 0:1)
Montreal Canadiens
Pátek 02.05.2014, 01:40 • TD Garden, Boston • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    84:43
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tomáš Plekanec vyhrál vhazování ve třetině Bostonu, Montreal se tak udržel v útočném pásmu a následně se puk dostává na pravou stranu, odkud pálí P. K. SUBBAN, puk prošel Raskovi do branky a je rozhodnuto! Asistence: Andrej Markov a Daniel Briere.
     
    79:34
    A vzápětí bránící Paille fauluje Gallaghera, za podražení jde na dvě minuty na trestnou lavici. Výhodou pro Boston je fakt, že přesilová hra Montrealu bude rozdělena přestávkou, pokud se samozřejmě nerozhodne ve zbývajících vteřinách.
     
    71:26
    Skvělý zákrok Priceho po parádní akci Iginly, jenž přihrával z levé strany a zakončujícího Krejčího, který z těsně blízkosti bekhendem Priceho nepřekonává.
     
    70:00
    Bergeron zavezl puk do útočného pásma, vystřelil, puk ještě lehce tečoval Marchand, skvělý Price se štěstím vyráží!
     
    66:00
    Kde se opět, po střele Briera z otočky, rozezvučela branková konstrukce hostující branky!
     
    60:01
    Lars Eller a Marchand zahajují prodloužení na trestné lavici, prvně jmenovaný za nesportovní chování, domácí borec pak za krošček. Oba dostali dvouminutové tresty, hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    58:02
    Bruins právě vstřelili branku!
    Zasloužené vyrovnání! Domácí jsou jasně lepší a znovu sevřeli svého soupeře před jeho brankou! Vyrovnávací gól dává JOHNNY BOYCHUK, který se prosazuje střelou od modré. Asistence: Brad Marchand a Loui Eriksson.
     
    57:39
    Po střele Kruga Price chvíli nevěděl, kde má puk, ten se povaloval u pravé tyčky, kde ho odehrál bránící Jemelin!
     
    52:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    Snad poprvé v této třetině se hostům podařilo zatlačit Bruins před jejich branku a po přihrávce zpoza branky se z prostoru mezi kruhy pro vhazování trefuje střelou z voleje FRANCIS BOUILLON, který tak vrací hostům vedení. Asistence: Brian Gionta a Rene Bourque.
     
    47:21
    Eriksson pálí z pravé strany a za Pricem opět zní branková konstrukce!
     
    46:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    Výtečně sehraná akce domácích, Bergeron zavezl puk do útočného pásma z pravé strany, přenechal na střed, kde si najel Lucic, jenž jemnou tečí našel na levé straně volného TOREY KRUGA, jehož neskutečná dělovka končí v brance. Asistence: Milan Lucic a Patrice Bergeron.
     
    44:03
    Bergeron netrefuje z mezikruží branku!
     
    43:18
    Navíc budou hrát Bruins přesilovou hru, Subban dostává dvouminutový trest za podražení a je tu velká šance Bostonu na vyrovnání!
     
    42:44
    Bruins právě vstřelili branku!
    Na začátku všeho bylo vyhrané vhazování ve třetině Montrealu, puk se poté dostal k REILLY SMITHOVI, který povedenou střelou z pravé strany překonává Priceho, jenž měl při této střele zakrytý výhled. Asistence: Brad Marchand a Dougie Hamilton.
     
    35:59
    Nyní již Hamilton zamířil o poznání přesněji a trefuje z téhož místa tyčku!
     
    34:39
    Iginla v obrovské šanci, z levé strany však nedokázal trefit odkrytou branku!
     
    34:16
    Söderberg vybojoval za branou soupeře faul Gorgese a rozhodčí vylučují, domácí si zahrají první přesilovou hru v utkání.
     
    23:38
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hostům stačí málo a vedou již o dva góly! Svým čtvrtým gólem v letošním play-off dává RENE BOURQUE, který z pravé strany prostřelil zasahujícího Raska, jenž čekal zřejmě přihrávku místo střely, druhý gól Montrealu. Asistence: Lars Eller.
     
    16:49
    Krejčí připravil velmi dobrou pozici pro Lucice, před nímž na pravé straně doslova "zívala" prázdná brána, ovšem než se stačil rozmyslet, co s pukem, vrhl se mu pod nohy bránící Krug.
     
    11:23
    Montreal právě vstřelil branku!
    P. K. SUBBAN se již z pravé strany, od modré, dokázal prosadit, když jeho střelu Rask zřejmě tak úplně dobře neviděl a hosté jdou do vedení, využitá přesilová hra. Asistence: Andrej Markov a Tomáš Plekanec.
     
    10:05
    Poprvé se vylučuje, na trestnou lavici putuje domácí Bartkowski za podržení a hosté si zahrají přesilovou hru.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 43. R. Smith (Marchand, Hamilton), 47. Krug (Lucic, Bergeron), 59. Boychuk (Marchand, Eriksson) – 12. Subban (Markov, Plekanec), 24. Bourque (Eller), 53. Bouillon (Gionta, Bourque), 85. Subban (Markov, Briere)


    Boston Bruins: Rask (C. Johnson) – Chára, Boychuk, Bartkowski, Miller, Krug, Hamilton – Lucic, Krejčí, Iginla – Marchand, Bergeron, R. Smith – Florek, Söderberg, Eriksson – Caron, Campbell, S. Thornton
    Montreal Canadiens: Price (Budaj) – Corges, Subban, Markov, Jemelin, Bouillon, Weaver – Pacioretty, Desharnais, Vanek – Prust, Plekanec, Gallagher – Bourque, Eller, Gionta – Moen, Briere, Weise

    Rozhodčí: Joanette, Pollock – Barton, Racicot

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri