Dukla Praha – Slovácko 1:1 (kon.) | Slavia – Příbram 3:0 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
3:0 (1:0)
FK Příbram
Pátek 02.05.2014, 20:15 • Synot Tip Aréna, Praha - Eden • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90+7
    ...Sodoma s Proškem míří na poslední vteřiny do arény.
     
    90+7
    Slávisté dvakrát střídají. Ze hry jdou Juhar s Gecovem...
     
    90+2
    Po rohu, který slávisté ubránili, přichází první střídání ve slávistickém dresu. Zmrhal jde do hry místo Pitáka.
     
    90+1
    Po dobrém zpětném pasu Zemana byl ve vápně úplně sám Pilík, jeho prudkou střelu ale dokázal ve skluzu Škoda srazit na roh.
     
    90
    Hosté stahují právě Řezníčka, jako poslední žolík míří do hry bývalý slávista Volešák.
     
    88
    Slavia právě vstřelila branku!
    Černý nejprve chytil centr a pak rozehrál na Pitáka. Toho sice hostující Jugas fauloval, sám postižený hráč ale balón rychle poslal do hry a MARTIN JUHAR ihned pelášil sám na Hrušku, kterého pak jemně přeloboval!
     
    79
    Další příbramská změna znamená konec pro Danoského, do hry jde Dominik Kraut.
     
    75
    První střídání zápasu přichází na příbramské straně. Levon Hayrapetyan pro dnešek dohrál, místo něj jde do boje Jiří Mareš.
     
    71
    Slavia právě vstřelila branku!
    Rohový kop Milana Nitrianského dosedl přímo na hlavu nehlídaného TOMÁŠE NECIDA, který prudkou hlavičkou z deseti metrů prostřelil Hrušku!
     
    66
    A po dalším centru Hruškovi pomohla i tyč, od které se balón odrazil přímo do náruče hostujícího gólmana. Slávisté reklamovali gól, balón však za brankovou čárou s největší pravděpodobností nebyl.
     
    65
    Na Juharův roh vyskočil nejvýše Smejkal, hlavičkou mířil dobře k tyči, Hruška však míč zastavil.
     
    56
    Rozhodčí stáhli všechny hráče z trávníku, domácí kapitán Karel Piták jde ke kotli usměrnit slávistické příznivce.
     
    55
    Další vulgární skandování domácích fanoušků doplněné transparenty raději pořadatelé přehlušili hudbou z reproduktorů. Ani to však nestačilo a sudí přerušil hru.
     
    50
    Obrovskou šanci Příbrami vychytal brankář Černý! Tomáš Pilík byl totiž úplně sám před slávistickým gólmanem po výborné přihrávce od Zemana, z deseti metrů však Černého nedokázal prostřelit.
     
    39
    Karel Piták dobrou uličkou vyslal do úniku Juhara, který chtěl z úhlu obstřelit Hrušku. Výborně se ale vrátil Jugas a ve skluzu střelu zpomalil natolik, že si pak pro balón mohl doběhnout brankář Hruška.
     
    36
    A Černý musel být v pozoru i po rohu, kdy na něj vyslal hlavičku Mišůn, zblízka však trefil jen domácího brankáře.
     
    35
    Tomáš Pilík se dostal k míči na hranici velkého vápna, s ničím se nemazlil a poslal ho prudkou ranou přímo pod břevno. Radek Černý ho chtěl nejprve chytit, pak si to ale rozmyslel a raději míč vyboxoval na roh.
     
    24
    Sudí Kovařík přerušil na chvíli utkání z důvodu nevhodného skandování domácího kotle směrem k šéfovi českého fotbalu Miroslavu Peltovi.
     
    22
    Po centru Nitrianského si na hlavičku naběhl Necid, Hruška se však vyznamenal a robinzonádou balón vytlačil na roh. Ten se však kopat nebude, neboť Necid byl v době přihrávky v metrovém ofsajdu.
     
    20
    Nitrianský hraje parádní zápas. Tentokrát se chytře uvolnil na středu hřiště a pelášil přímo na příbramskou bránu. Ve vápně ještě předal balón Juharovi, ten ale míč nezpracoval ideálně, a když se mu zamotal pod nohy, přišel zákrok Hájovského, jenž balón odpálil na roh. Slávisté chtějí penaltu, sudí Kovařík zřejmě správně mlčí.
     
    5
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po rychlé akci Slavie vracel nejprve Karel Piták přízemním pasem balón do druhé vlny, kam si naběhl Nitrianský, ale zblízka napálil jen břevno hostující brány. K balónu se však ještě jednou dostal Piták, který tentokrát oslovil na hranici šestnáctky stojícího ROBERTA HRUBÉHO, jenž technickou střelou vymetl šibenici!

    Václav Baumann


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 5. Hrubý (Piták), 71. Necid (Nitrianský), 88. Juhar (Piták)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 3:7.
    SK Slavia Praha: Černý – Dostál, Škoda, Smejkal, Neves – Nitrianský, Hrubý, Gecov (90+7. Prošek), Piták (C) (90+2. Zmrhal), Juhar (90+7. Sodoma) – Necid.
    Náhradníci: Čontofalský – Dobrotka, Zmrhal, Prošek, Lička, Červenka, Sodoma.

    FK Příbram: Hruška (C) – Hayrapetyan (75. Mareš), Jugas, Hájovský, Mišůn – Pilík, Tarczal, Danoski (79. Kraut), Krbeček, Zeman – Řezníček (90. Volešák).
    Náhradníci: Rondzik – Aziz, Mareš, Volešák, Stratil, Kraut, Tregler.

    Rozhodčí: Kovařík – Pelikán, Dobrovolný

    Diváci: 4452
    bahis siteleri