konec
New York Rangers
0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
Pittsburgh Penguins
Úterý 06.05.2014, 01:40 • Madison Square Garden, New York • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:02
    Před Fleuryho se natlačil Zuccarello, ale gól z toho není i proto, že domácího hráče zahákoval Paul Martin. Přesilovka Rangers, která bude jistě vylepšena i hrou bez brankáře.
     
    57:20
    Domácí to zkouší bez brankáře!
     
    54:07
    Přihrávku před brankoviště dostal Richards. Fleuryho však nepřekonal on, ani dojíždějící Hagelin. Puk je pod hostujícím gólmanem.
     
    47:06
    Rick Nash nepřekonal Fleuryho z bezprostřední blízkosti! Hostující gólman si následně poradil i se střelou od modré čáry a přerušuje hru.
     
    35:20
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To je pro domácí hodně kruté! Pens přestáli obrovský přesilovkový tlak soupeře a navíc JUSSI JOKINEN ihned po naskočení z trestné lavice udeřil! Finský forvard dostal přihrávku za obranu a svůj samostatný únik proměnil střelou nad pravý beton Lundqvista. Bez asistence.
     
    34:41
    To je obrovský tlak! Na Fleuryho létal jeden kotouč za druhým. Brankář Tučňáků ale stále drží čisté konto. Výborný zákrok vytáhl zejména proti St. Louisovi. Bleskově se přesunul a puk vyrazil.
     
    33:12
    Jussi Jokinen vyloučen za držení hole. Přesilová hra pro Rangers.
     
    30:19
    První vyloučení na domácí straně. Kevin Klein krosčekoval Bennetta a Penguins si tak mohou vyzkoušet početní výhodu.
     
    28:02
    Gól neplatí, kotouč nepřešel brankovou čáru. Stále tedy 0:1.
     
    28:02
    Domácí se již radovali z gólu, ale sudí rozpažil! Puk se po ráně Zuccarella odrazil od jedné tyčky do druhé a následně ven. Brankovou čáru pravděpodobně nepřešel, ale ještě se bude telefonovat.
     
    27:36
    Z podobné pozice, z jaké skóroval Crosby, pálil Jokinen. Lundqvista zachránila tyčka.
     
    22:34
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci přežili dlouhé oslabení a vzápětí udeřili! SIDNEY CROSBY otevírá svůj střelecký účet v letošních vyřazovacích bojích. Hostující kapitán dostal přihrávku do jízdy od Bortuzza, ujel po levé straně a ranou zápěstím rozvlnil síťku za Lundqvistem. Asistence: Robert Bortuzzo a Chris Kunitz.
     
    21:44
    Rangers v přesilovce pořádně přitlačili. Girardi, St. Louis, ani Diaz si však na Fleuryho nepřišli.
     
    19:32
    Rick Nash dostal přihrávku zpoza branky a nastřelil spojnici břevna a tyče!
     
    18:15
    James Neal zasáhl holí do obličeje Jespera Fasta. Nešlo o úmyslný zákrok, ale na Fastově tváři se objevila krev. Trest pro Neala je tedy čtyřminutový!
     
    17:19
    Krásný hokejový moment! Zuccarello dostal nahrávku do jízdy a z levého kruhu pálil do vzdálenějšího horního růžku branky Pittsburghu. Fleury však předvedl parádní semafor a puk je v jeho lapačce!
     
    14:06
    Z ničeho nic velká šance Pens! Hosté se dostali do přečíslení 2 na 1, které řešil Crosby nahrávkou před odkrytou branku na Bennetta. Tomu však jeden z bránících hráčů stačil přizvednout hůl a kotouč skončil za domácí svatyní. Tam ho opět dojel Crosby a rychle se snažil puk zpoza klece zasunout za záda Lundqvista, ani tohle ale Tučňákům nevyšlo.
     
    06:24
    Obrovská šance Penguins! Chris Kunitz se ve vlastním oslabení řítil sám na Lundqvista. Šel do bekhendové kličky, ale Lundqvist se stačil roztáhnout do provazu a Kunitz už nedokázal přehodit jeho levý beton.
     
    05:16
    Domácí budou hrát přesilovku! Ve středním pásmu se dostali do konfliktu Dominic Moore a Marcel Goc. Německý útočník Pens domácího hráče zasáhl do tváře a je vyloučen za hrubost.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 23. Crosby (Bortuzzo, Kunitz), 36. J. Jokinen


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, McDonagh, Staal, Stralman, Klein, Diaz – St. Louis, Stepan, Nash – Zuccarello, Brassard, Pouliot – Miller, Richards, Hagelin – Fast, D. Moore, Boyle.
    Trenér: Alain Vigneault

    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Martin, Letang, Niskanen, Maatta, Bortuzzo, Scuderi – Stempniak, Crosby, Kunitz – Neal, Malkin, Jokinen – Vitale, Sutter, Bennett – Adams, Goc, Gibbons.
    Trenér: Dan Bylsma

    Rozhodčí: O'Halloran, Sutherland – Barton, Racicot

    Diváci: 18006
    bahis siteleri