Slavia Praha – Roller Storm 0:0 (odl.) | IHC Přerov – HC Boskovice 6:2 (kon.) | Kanci Uh. Brod – Devils Zlín 7:6 (4:3 po s.n.)
konec
New York Rangers
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Pittsburgh Penguins
Čtvrtek 08.05.2014, 01:35 • Madison Square Garden, New York • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:04
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A je to znovu o dvě branky! Crosby nahodil kotouč do útočného pásma, kde se ho ujal za brankou Malkin, a tem ještě vyšperkoval situaci. Před brankou stál zcela osamocen CHRIS KUNITZ, který dostal perfektní přihrávku od Malkina a střelou z první prostřelil Lundqvista. Asistence: Jevgenij Malkin a Sidney Crosby.
     
    53:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    Drama až do úplného konce. MATS ZUCCARELLO dostal kotouč ve středním pásmu a poté se řítil po pravé straně. Nakonec zvolil bekhendovou střelu z ostrého úhlu, která propadla Fleurymu pod lapačkou. Asistence: Anton Stralman a Marc Staal.
     
    47:02
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci jdou do dvoubrankového vedení. Tohle byl vlastní gól! JUSSI JOKINEN objel branku a z pravého kruhu vystřelil, ale jeho ránu ještě před brankou tečoval Staal, kterému se kotouč odráží od pravé nohy za záda Lundqvista – 1:3.
    Asistence: James Neal.
     
    38:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Gól v oslabení! Gibbons dostal přihrávka a následně se řítil zcela sám na Lundqvista. Domácí brankář perfektně zasáhl, ale proti dorážce BRANDONA SUTTERA byl už bezmocný. Asistence: Brian Gibbons a Kris Letang.
     
    25:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    A máme tady vyrovnáno! Fleury je po 145 minutách a 30 sekundách překonán. Na levou stranu dostal přihrávku CARL HAGELIN, který přesnou střelou pod horní tyč srovnává. Asistence: Ryan McDonagh.
     
    02:31
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A máme tady úvodní branku utkání! Ruský útočník druhé formace ve středním pásmu zabojoval a získal kotouč, poté se řítil po pravé straně a nahrával do středu levého kruhu, kde byl volný Crosby, ale ten ještě místo střely zvolil přihrávku na JEVGENIJE MALKINA, který z otočky střílí úvodní branku. Asistence: Sidney Crosby.

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 26. Hagelin (McDonagh), 54. Zuccarello (Stralman, Staal) – 3. Malkin (Crosby), 39. Sutter (Gibbons, Letang), 48. Jokinen (Neal), 55. Kunitz (Malkin, Crosby)


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, McDonagh, Stralman, Staal, Klein, Diaz – St. Louis, Stepan, Nash – Zuccarello, Brassard, Pouliot – Kreider, Richards, Hagelin – Carcillo, Moore, Boyle
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Letang, Martin, Niskanen, Maatta, Orpik, Scuderi – Stempniak, Crosby, Kunitz – Neal, Malkin, Jokinen – Vitale, Sutter, Bennett – Adams, Goc, Gibbons

    Rozhodčí: Jackson, O'Rourke – Amell, Nansen

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri