ILHK Hr. Králové – IHC Pardubice 8:3 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Pardubice 4:6 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
4:6 (4:2, 0:4)
Střída Sport Pardubice
Neděle 11.05.2014, 12:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Stilmat extraliga juniorů inline hokeje
Partner:
     
    36:06
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Čtyři! To je opravdu neuvěřitelné. Hostům vůbec nevadí, že hrají ve třech proti čtyřem, a stejně zase skórují a přibližují se vítězství. FILIP KUŤÁK završuje hattrick – 4:6! Asistence: Michael Špaček.
     
    35:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Rozhodčí trestají Hradec tím, že vylučují Pardubice. Třetí gól hostů v oslabení! Postaral se o něj DENIS KUSÝ, který udělal stahovačku domácímu bekovi a pak vyslal milimetrově přesnou střelu mezi Veselého betony – 4:5. Asistence: David Voženílek.
     
    34:33
    Hosté byli i po čtvrtém gólu lepším týmem, ale teď jdou zase do tří. Daniel Voženílek nechtěně zasáhl protihráče vysokou hokejkou.
     
    33:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A máme vyrovnáno! Právě Michael Špaček, jenž se vrátil z trestné lavice, se tlačil do zakončení, domácí mu ovšem puk vypíchli. Jako první ho pak ale dojel DENIS KUSÝ a ranou zblízka nedal Veselému sebemenší nárok – 4:4! Asistence: Michael Špaček.
     
    32:15
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ještě to bude velké drama, Pardubice totiž dnes podruhé skórují ve vlastním oslabení! Aktivitou hýřil DANIEL VOŽENÍLEK, který pak přesně našel místo u bližší tyče a snižuje na rozdíl jediné branky – 4:3. Bez asistence.
     
    31:06
    Už je tady píšťalka rozhodčího Tomáše Veselého. Michael Špaček je vyloučen za sekání, Hradec jde na přesilovku.
     
    29:03
    Domácí mohli vzápětí trestat, jenže švihovku Davida Malíka odrazila pardubická tyčka.
     
    26:13
    Únik tři na jednoho pro Hradec. Do přihrávky Havránka se ale položil jeden z hostujících beků, který tak velkou šanci zmařil.
     
    23:41
    Do dvou úniků se dostal pardubický Daniel Voženílek, ani jednou ale na Františka Veselého nedokázal najít recept!
     
    22:22
    A na přesilovku jdou pro změnu domácí hokejisté. David Voženílek odchází k trestoměřičům za hákování.
     
    19:44
    A Pardubice budou hrát málo vídanou přesilovku tři na dva! Filip Hronek je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    18:52
    Po vzájemném souboji vidíme vyloučení na obou stranách. David Voříšek pyká za držení protihráče, Matěj Bažant za hrubost.
     
    18:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hodně nepříjemná pasáž pro Pardubice, Hradečtí naopak čtyřmi góly v řadě zajistili dokonalý obrat! Pokus velmi aktivního NICOLASE BUREŠE rychle vypadl z branky zpět, ale rozhodčí neváhal a ukázal na znamení gólu – 4:2. Bez asistence.
     
    18:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Domácí hokejisté se vzápětí po těžké situaci utrhli dopředu a jejich akci zakončil přesnou střelou PATRIK MIŠKÁŘ – 3:2. Asistence: Lukáš Bezděk, Martin Srpek.
     
    17:41
    V sóloakci se zjevil pardubický dlouhán Daniel Voženílek, kterého betonem vychytal jeho někdejší spoluhráč z hradeckého staršího dorostu František Veselý!
     
    15:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na góly v oslabení je vyrovnáno, stejně tak i na celkové skóre! Znovu u toho byla tatáž dvojice, tentokrát Bureš s JIŘÍM DROBNÝM předvedli opravdu ukázkový ťukec v akci dva na jednoho a Drobný pak parádní akci zakončil do prázdné brány – 2:2! Asistence: Nicolas Bureš.
     
    13:15
    Aktuálně sledujeme vyrovnanou partii, tentokrát ale putuje přesilová hra na stranu hostů. Hradecký Lukáš Bezděk je vyloučen za sekání.
     
    10:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí však přece jen přesilovku využívají a korigují skóre zpět na jednobrankový odstup. Nádhernou kličkou se blýskl Jiří Drobný, jehož práci dokonal přesnou střelou NICOLAS BUREŠ – 1:2! Asistence: Jiří Drobný.
     
    10:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Místo kýženého vyrovnání ovšem přichází druhý gól v síti chybujících domácích. Do úniku dva na jednoho prchli stříbrní hokejoví reprezentanti Špaček s FILIPEM KUŤÁKEM a druhý jmenovaný ani tentokrát nezaváhal – 0:2. Asistence: Michael Špaček.
     
    09:35
    Hosté jdou ale vzápětí do tří, místo na tresné má dnes výhradně rezervované Matěj Bažant. Nyní je to menší trest za podražení.
     
    09:07
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hradec se na chvíli dostal do útoku, to byl ale právě hlavní důvod, proč se pak nestihl vrátit a poprvé kapituluje. Co se FILIPU KUŤÁKOVI nepovedlo ze střeleckého pokusu z levé strany, dokonal rychlou kolem Veselého branky – 0:1! Asistence: Matěj Bažant.
     
    06:32
    Tyčka zvonila i na druhé straně, vzápětí spálil velkou šanci před odkrytou klecí pardubický Daniel Voženílek. Bekhendem poslal puk jen do boční síťky.
     
    05:11
    Hosté jsou střelecky aktivnější, teď Michael Špaček napálil tyčku hradecké svatyně!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 11. Bureš (Drobný), 16. Drobný (Bureš), 18. Miškář (Bezděk, Srpek), 19. Bureš – 10. Kuťák (Bažant), 11. Kuťák (Špaček), 33. Daniel Voženílek, 34. Kusý (Špaček), 36. Kusý (David Voženílek), 37. Kuťák (Špaček)


    ILHK Hradec Králové: Veselý – Bezděk, Havránek, Hronek, Voříšek, Souček, Bureš – Drobný, Malinský, Pilař, Šeda, Malík, Miškář, Srpek. Trenér: Zdeněk Karlík.
    Střída Sport Pardubice: Petric – David Voženílek, Bažant, Kusý, Špaček, Kuťák, Velínský, Daniel Voženílek. Trenér: Miroslav Vybíral.

    Rozhodčí: Veselý, Vepřovský.
    bahis siteleri