Pardubice – Most 5:1 (kon.) | Vlašim – Kladno 1:6 (kon.)
konec
HBT Vlašim
1:6 (1:2, 0:4, 0:0)
HBC Kladno
Neděle 11.05.2014, 11:00 • Sportovní areál Na Lukách, Vlašim • CROSSDOCK Extraliga
     
    29:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je nářez. Hostům dnes do branky padá skoro všechno. DANIEL ČERMÁK střílí šestou branku Kladna. Asistence: Ondřej Pražák.
     
    28:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Prudká rána JANA PŘÍHODY z poloviny hřiště zapadla do sítě překvapeného Šindeláře. Asistence: Daniel Nosek.
     
    24:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do tříbrankového vedení z pravé strany před bránu nahodil míček RADIM ŠTEPÁNÍK a ten k překvapení všech končí v síti. Bez asistence.
     
    16:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    První střelu Šindelář ještě vyrazil, ale druhý pokus z hokejky DANIELA NOSKA prošel až do sítě a hosté vedou opět o dvě branky. Asistence: Jan Příhoda.
     
    09:54
    Vlašim právě vstřelila branku!
    A je to. Oba celky dokázaly využít přesilovou hru. Po nahození míčku před branku se nejlépe zorientoval MICHAL PRŮCHA, který snižuje. Asistence: Tomáš Wróbel, Libor Topolánek.
     
    08:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Laciný gól v síti domácích. Hosté kombinovali a míček se dostal před branku k volnému RADIMU ŠTEPÁNÍKOVI, který s pomocí tyče uklízí míček do branky. Míček se ještě odrazil směrem ven a domácí ještě doufali, že nepřešel brankovou čáru, ale sudí vše měl jak na talíři a gól bez váhání uznává. Asistence: Martin Špaček, Daniel Hnízdil.
     
    03:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po vyhraném buly se míček dostal na hokejku DANIELA ČERMÁKA, který neváhal a poslal míček rovnou na bránu a povedlo se mu trefit horní růžek branky. Asistence: Ondřej Pražák.

    Jiří Paýr

    Branky a nahrávky: 10. Průcha (Wróbel, Topolánek) – 4. Čermák (Pražák), 9. Štepáník (Špaček, Hnízdil), 17. Nosek (Příhoda), 25. Štepáník, 29. Příhoda (Nosek), 30. Čermák (Pražák)


    HBT Vlašim: Šindelář F. ( od 30. minuty Straka) – Blažek, Čičatka M., Špale, Nýdl, Střeska, Gärtner – Konečný, Burda, Průcha, Střecha, Bartejs, Horák, Dušek, Topolánek, Herwig, Slanina, Wróbel, Juráček, Šindelář J.
    HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – Dědič, Kudela, Pospíšil, Soukup, Nedvěd, Čermák, Jelínek – Nosek, Příhoda, Šrámek, Hnízdil, Štepáník, Špaček, Kohout, Pražák, Šícha, Vodnrák, Markytán.

    Rozhodčí: Hrazdíra, Boháček