Slovensko – Francie 3:5 (kon.) | Švýcarsko – Bělorusko 3:4 (kon.) | Česko – Kanada 3:4 (kon.)
Rusko – USA 6:1 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Minnesota Wild
Pondělí 12.05.2014, 03:10 • United Center, Chicago • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:33
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí průběh utkání a ujímají se vedení 2:1! Blackhawks vytvořili obrovský tlak na branku soupeře. Vše zahájila střela Sharpa, kterou Bryzgalov vyrazil pouze před sebe. K dorážce se nejprve dostal Toews a kotouč, který už padal do branky, ještě rukavicí vytáhl zpět do pole Suter. Puk se však odrazil jen k Hossovi, který z mězikruží vypálil a JONATHAN TOEWS už dokázal napodruhé dotlačit černou pryž za Bryzgalovova záda. Asistence: Marián Hossa a Patrick Sharp.
     
    29:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost v United Center! Domácím se podařilo přesilovou hru využít poté, co Patrick Kane vystřelil zápěstím z pravého kruhu a kotouč se ještě otřel o BRYANA BICKELLA, který byl zaparkován před brankovištěm a zapadl za záda bezmocného Bryzgalova. Zasloužené vyústění toho, co domácí po přestávce předvádějí. Asistence: Patrick Kane a Patrick Sharp.
     
    16:33
    Minnesota právě vstřelila branku!
    První gól dnešního zápasu střílejí Divočáci! ERIK HAULA přebral kotouč ve středním pásmu a měl před sebou hodně volného prostoru. Hostující útočník tak dojel až mezi kruhy a vystřelil. Crawford kotouč vyrazil pouze před sebe a sám Haula se natlačil k dorážce, kterou Crawford betonem sice přizvedl, ale pouze tak, že se puk snesl za jeho záda a zapadl do branky. Asistence: Jared Spurgeon.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 30. Bickell (Kane, Sharp), 45. Toews (Hossa, Sharp) – 17. Haula (Spurgeon)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith (A), Seabrook, Hjalmarsson, Oduya, Brookbank, Leddy – Versteeg, Toews (C), Bickell – Hossa, Kruger, Saad – Kane, Handzuš, Sharp (A) – Smith, Regin, Nordström.
    Trenér: Joel Quenneville

    Minnesota Wild: Bryzgalov (Curry) – Scandella, Suter (A), Spurgeon, Brodin, Stoner, Prosser – Coyle, Koivu (C), Niederreiter – Pominville, Granlund, Parise (A) – Fontaine, Haula, Cooke – McCormick, Brodziak, Heatley.
    Trenér: Mike Yeo

    Rozhodčí: Rooney, Peel – Murray, Murphy

    Diváci: 22016
    bahis siteleri