Catania – Atalanta BC 2:1 (kon.) | Juventus – Cagliari 3:0 (kon.) | Janov – AS Řím 1:0 (kon.)
Lazio – Bologna 1:0 (kon.) | Neapol – Hellas Verona 5:1 (kon.) | Chievo – Inter 2:1 (kon.)
Parma – Livorno 2:0 (kon.) | AC Milán – Sassuolo 2:1 (kon.) | Fiorentina – Turín 2:2 (kon.)
konec
SSC Neapol
5:1 (3:0)
Hellas Verona
Neděle 18.05.2014, 20:45 • Stadio San Paolo (Neapol). • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    77
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak to byl moc pěkný gól. DRIES MERTENS dostal přihrávku na střed hřiště, kde se zbavil bránícího protihráče a v pádu dokázal trefit balón ke vzdálenější tyči. Takže i Mertens si připisuje druhý přesný zásah v utkání.
     
    66
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Ano, je to tak. JUAN ITURBE se rozhodl pro přímý volný kop a míč ještě tečoval do protipohybu gólmana ve zdi stojící Zúñiga. Doblas Santana se poté po míči, jenž zapadl k levé tyči, jen ohlédl.
     
    62
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak tohle byl darovaný gól na zlatém podnose. Albertazzi chtěl malou domů poslat míč svému brankáři, jenže do míče kopl příliš slabě, doběhnout jej dokázal DRIES MERTENS, který následně udělal gólmanovi kličku a jednoduše trefil míč do prázdné brány. Nechtěl bych být teď v kůži hostujícího hráče.
     
    25
    Neapol právě vstřelila branku!
    Callejón si míč na levé straně pokutového území zpracoval, přenesl jej na opačný pól, kde stál zcela volný DUVÁN ZAPATA a ten poslal balón hlavou za bezmocného hostujícího brankáře. Je to už jeho druhý gólový zásah v tomto střetnutí.
     
    13
    Neapol právě vstřelila branku!
    Teď už se domácí hráč z gólu raduje. Mertens přenechal spoluhráči míč a DUVÁN ZAPATA zamířil z hranice pokutového území z otočky k levé tyči hostující svatyně. Nícolas se jen ohlédl.
     
    5
    Neapol právě vstřelila branku!
    Po pěkné akci na jeden dotek se míč na pravé straně pokutového území vzal na kopačku JOSÉ MARÍA CALLEJÓN a z bezprostřední blízkosti propálil hostujícího gólmana střelou k bližší tyči.

    Petr Frömel

    Dario Becci

    Branky: 5. Callejón (Mertens), 13. Zapata (Mertens), 25. Zapata (Callejón), 62. Mertens, 77. Mertens (Insigne) – 66. Iturbe

    Karty:   21. Callejón (NEA), 59. Radošević (NEA) – 54. Agostini (VRN)


    SSC Neapol: Doblas Santana – Maggio (C), Henrique, Britos, Ghoulam – Džemaili (59. Zúñiga), Mertens, Jorginho (78. Łasicki) – Callejón (46. Radošević), Zapata, Insigne.
    Náhradníci: Colombo, Reina – Réveillére, Mesto, Zúñiga, Radošević, Inler, Panděv, Łasicki.

    Hellas Verona: Nícolas – Cacciatore (55. Gomes), Marques (69. Rabušic), Moras, Agostini (58. Albertazzi) – Sala, Donadel, Hallfreðsson – Iturbe, Toni (C), Marquinho.
    Náhradníci: Rafael, Borra – Albertazzi, Maietta, González, Cirigliano, Donsah, Cacia, Janković, Rabušic, Gomes.

    Rozhodčí: L. Pairetto – S. Di Francesco, G. Tasso.
    bahis siteleri