Dánsko – Francie 2:6 (kon.) | Kazachstán – Finsko 3:4 (kon.) | Itálie – Švédsko 1:5 (kon.)
Lotyšsko – Bělorusko 1:3 (kon.)
konec
Itálie
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
Švédsko
Pondělí 19.05.2014, 19:45 • Hala Čižovka, Minsk • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tři korunky využívají další přesilovou hru, když se před brankou nejlépe zorientoval JIMMIE ERICSSON a došťouchal puk za Bellissimova záda! Asistence: Magnus Nygren, Oscar Möller.
     
    37:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    I tato přesilová hra je využitá. Střelu Ekholma ještě Bellissimo vyrazil, na bleskurychlou dorážku NICKLASE DANIELSSONA už byl ale krátký. Asistence: Mattias Ekholm, Linus Klasen.
     
    34:24
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla bleskurychle využitá přesilovka! Klasen sice naznačil střelu, ale pak posunul na střed na Danielssona, který okamžitě posunul puk doleva na zcela volného GUSTAVA NYQUISTA a ten už musel pouze trefit odkrytou branku, což mu nedělalo žádné problémy. Asistence: Nicklas Danielsson, Linus Klasen.
     
    16:32
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využitá. Po nékolika přihrávkách se puk dostal na modrou, odkud vše prostřelil MATTIAS EKHOLM. Asistence: Linus Klasen.
     
    10:07
    Itálie právě vstřelila branku!
    No a je vyrovnáno! Po pravé straně potáhl Tudin, přihrál na Felicettiho, který se pokusil posunout puk na levou stranu, což se mu i s pomocí Sjögrena povedlo a zde mohl do odkryté branky střílet MARKUS GANDER! Asistence: Luca Felicetti, Daniel Tudin.
     
    00:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je opravdu rychlý start do utkání. Klasen vybojoval puk, našel najetého GUSTAVA NYQUISTA a ten si se svým sólem poradil, zasunul Bellissimovi puk mezi betony. Asistence: Linus Klasen.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 11. Gander (Felicetti, Tudin) – 1. Nyquist (Klasen), 17. Ekholm (Klasen), 35. Nyquist (Danielsson, Klasen), 38. Danielsson (Ekholm, Klasen), 56. Ericsson (Nygren, Möller)


    Itálie: Bellissimo (Andreas Bernard) – Egger, Nicoletti, Hofer, Borgatello, Sullivan, Larkin, Johnson, Trivellato – Borrelli, Ihnacak, Rocco – Scandella, di Casmirro, Kostner – Gander, Felicetti, Tudin – Insam, Anton Bernard, Ramoser. Trenér: Tom Pokel.
    Švédsko: Eriksson (Ullmark) – Fransson, Ekholm, Burström, Andersen, Erixon, Gustafsson, Nygren – Axelsson, Möller, Backlund – Järnkrok, Nyquist, Klasen – Hjalmarsson, Sjögren, Ericsson – Lundqvist, Rasmussen, Danielsson. Trenér: Pär Mårts

    Rozhodčí: Gofman (RUS), Šindler (CZE) – Carnathan (USA), Raming (RUS)

    Diváci: 7 878
    bahis siteleri