Norsko – Kanada 2:3 (kon.) | Německo – USA 4:5 (kon.) | Dánsko – Slovensko 3:4 (kon.)
Lotyšsko – Švýcarsko 2:3 (kon.) | Česko – Francie 5:4 (po pr.) | Rusko – Bělorusko 2:1 (kon.)
konec
Lotyšsko
2:3 (0:2, 1:1, 1:0)
Švýcarsko
Úterý 20.05.2014, 15:45Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:37
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    A je tu drama! Střelu Sotniekse od modré čáry tečoval před brankou ZEMGUS GIRGENSONS a puk zapadl za Berru. Rozhodčí celou situaci dlouho konzultoval s videem, zda nešlo o vysokou hůl, branka je ale uznána. Asistence: Kristaps Sotnieks, Herberts Vasiljevs.
     
    21:57
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Konečně se dočkali také Lotyši. KOBA JASS si nabruslil do pásma a od pravého mantinelu poslal puk směrem na Berru, a tomu puk proklouzl mezi betony. Tohle byl hodně laciný gól!
     
    20:27
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Lotyšské šance na postup do čtvrtfinále se opět o trochu snižují. Hned v úvodu druhé třetiny přidává třetí gól Švýcarska obránce YANNICK WEBER, který si nabruslil na kruhy a střelou mezi betony překonal Gudlevskise. Asistence: Andres Ambühl, Roman Josi.
     
    10:49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Andres Ambühl si vzal kotouč, projel s ním útočné pásmo, obkroužil branku a naservíroval přesný pas mezi kruhy DOMINIKU SCHLUMPFOVI, který propálil Gudlevskise. Pro švýcarského obránce je to vůbec první gól na velké reprezentační akci jakou je mistrovství světa. Asistence: Andres Ambühl.
     
    08:39
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Ukázková kombinace švýcarského týmu v útočném pásmu, Cunti s Hollensteinem si rychle nahráli za brankou a druhý jmenovaný poslal puk na DAMIENA BRUNNERA, který si najel před Gudlevskise a pohotovou střelou bez přípravy otevírá skóre dnešního utkání. Kolem švýcarského střelce se sice motali dva Lotyši, ani jeden mu ale nedokázal zabránit ve skórování. Asistence: Denis Hollenstein, Luca Cunti.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Jakub Mezlík

    Branky a nahrávky: 22. K. Jass (Dzerinš, Kulda), 58. Girgensons (Sotnieks, Vasiljevs) – 9. Brunner (Hollenstein, Cunti), 11. Schlumpf (Ambühl), 21. Weber (Ambühl, Josi)


    Lotyšsko: Gudlevskis (Masalskis) – Galvinš, Kulda, Sotnieks, Pujacs, Lavinš, J. Redlihs, M. Jass – Daugavinš, M. Redlihs, Keninš – Štals, Girgensons, Indrašis – Vasiljevs, Niživijs, Cipulis – Berzinš, Džerinš, Meija – K. Jass.
    Švýcarsko: Berra (Mayer) – Weber, Josi, Kukan, Blum, Schlumpf, Seger, Ramholt, Grossmann – Cunti, Hollenstein, Brunner – Ambühl, Schäppi, Moser – Fiala, Suri, Froidevaux – Rufenacht, Plüss, Stancescu.

    Rozhodčí: Ronn (FIN), Vinnerborg (SWE) – Dahmen (SWE), Valach (SVK).
    bahis siteleri