Chrudim – Balticflora Teplice 4:3 (kon.)
konec
FK Chrudim
4:3 (1:1)
FC Balticflora Teplice
Pondělí 26.05.2014, 18:00 • Sportovní hala, Chrudim • Play-off Futsal ligy
Předzápasové kurzy
     
    36:54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Velkolepý obrat je dokonán! Tři minuty před koncem z pravé strany DOUGLAS propálil Tiaga mezi nohama a přiblížil Chrudimské k zisku desátého titulu – 4:3!
     
    35:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Vlna nadšení propuká v chrudimské hale potřetí! Max posunul balon podél postranní čáry na LUKÁŠE REŠETÁRA, který střelou mezi nohy brankáře Tiaga podruhé využil chrudimskou hru bez brankáře – 3:3!
     
    30:39
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Po třech minutách hry bez brankáře se Chrudimští prosazují a přibližují se na rozdíl jediné branky! DOUGLAS dostal balon na půlící čáru, s ničím se nerozpakoval a po zemi k tyči upravuje na 2:3!
     
    26:21
    Teplice právě vstřelily branku!
    Rázem začíná mít čtvrtý finálový zápas mnohem jasně obrysy! Chrudimští směrem dopředu propadli, následný protiútok dostal přímo do nohy PAULO PINTO a ranou pod padajícím Žďánským rozradostnil své fanoušky – 1:3!
     
    22:56
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teď již však zamířila Balticflora do černého! V obraně Chrudimi se objevila dálnice, na jejímž konci přebral balon MICHAL SALÁK a o tyčku "angličákem" podruhé v zápase poslal Teplické do vedení – 1:2!
     
    08:07
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Velká radost v chrudimské sportovní hale propuká poprvé! Felipe posunul balon na LUKÁŠE REŠETÁRA, který jako správný kapitán vše na sebe a jemným dloubnutím umístil balon přesně ke vzdálenější tyči – 1:1!
     
    06:53
    Teplice právě vstřelily branku!
    To ale nemění nic na tom, že se jako první prosazuje právě Balticflora! Bleskový protiútok potáhl po pravé straně Jiří Novotný,parádní přihrávkou našel volného MICHALA SALÁKA, který ranou do poloodkryté sítě překonal bezmocného Žďánského – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 8. Rešetár (Felipe), 30. Douglas (Mareš M.), 35. Rešetár (Max), 36. Douglas – 6. Salák (Novotný), 22. Salák, 26. Pinto (Novotný)

    Karty:   20. Max (CHR) – 3. Emerson (TEP), 4. Salák (TEP), 35. Pinto (TEP)


    FK Chrudim: Žďánský (Ton) – Popelka, Max, Dentinho, Douglas, Rešetár, Felipe, Mareš M. II, Koudelka, Chmelík, Slováček, Mareš M.
    FC Balticflora Teplice: Tiago (Kalina) – Pinto, Ferreira, Novotný, Ribeiro, Sláma, Holý, Salák, Emerson, Pierre, Gui

    Rozhodčí: Linhart, Honěk – Ježek
    bahis siteleri