IHC Přerov – HC Boskovice inline 7:3 (kon.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
5:4 (3:2, 0:2, 1:0 - 0:0, 1:0)
Los Angeles Kings
Čtvrtek 29.05.2014, 02:10 • United Center, Chicago • Play-off NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    82:04
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Brandon Saad na sebe navázal v útočném pásmu dva bránící hráče Kings a přesnou přihrávkou nachází v mezikruží MICHALA HANDZUŠE. Ten si dává puk na bekhend a blafákem překonává Quicka. Asistence: Brandon Saad a Patrick Kane.
     
    72:10
    Gáborík v obrovské šanci, ale z hranice brankoviště trefuje pouze masku Crawforda!
     
    65:58
    Saad v kleče před Quickem nedokázal usměrnit puk za jeho záda.
     
    57:53
    Quick chytá střelu z pravé strany i dorážku Smitha, parádní zákrok!
     
    56:49
    Zbytečný faul (podražení) forčekujícího Stolla za brankou Chicaga může přijít Kings hodně draho, domácí si zahrají v závěru třetí třetiny přesilovou hru!
     
    49:25
    Přesilová hra Chicaga končí, Brandon Saad atakuje Quicka v jeho brankovišti a je vyloučen za podražení gólmana.
     
    48:22
    Ale za brankou Kings "nabral" Mitchell puk na hůl a vyhodil ho do hlediště, dvě minuty za zdržování hry.
     
    41:16
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácím se podařilo v úvodu třetí třetiny vyrovnat, z levé strany nahodil puk na branku Saad, Quick vyráží, ovšem přímo před z pravé strany najíždějícího BENA SMITHA, který se prosazuje z bezprostřední blízkosti, i přes snahu bránícího Stolla. Asistence: Brandon Saad a Johny Oduya.
     
    33:47
    Na trestnou lavici míří Johnny Oduya za hákování.
     
    33:08
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Prohrané vhazování Chicaga v útočném pásmu, rychlý protiútok, střela TANNERA PEARSONA z pravé strany končí za zády Crawforda, hosté otáčí zápas. Asistence: Jeff Carter a Michael Richards.
     
    31:08
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nedůslednost defenzivy Chicaga, Crawford dokázal chytit těžkou střelu Gáboríka z pravé strany, na dorážku DUSTINA BROWNA z hranice brankoviště však již byl krátký a hosté srovnávají stav zápasu. Asistence: Marian Gáborík.
     
    28:01
    Vylučuje se, na trestnou lavici zamíří Jake Muzzin za krošček na Patricka Kaneho, domácí si zahrají přesilovou hru.
     
    21:15
    Oduya pálí od modré a u branky se snaží dostat odražený puk za záda Quicka Brandon Saad, který ale na gólmana Kings z pravé strany nevyzrál.
     
    17:52
    A na trestnou lavici usedne domácí Hjalmarsson za držení hole, hosté si zahrají přesilovou hru, to vše ale až po komerční přestávce.
     
    13:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Po šanci Hossy před Quickem, kdy skvěle zasáhl gólman Kings, přichází rychlý brejk, na jehož konci je parádní kombinace prvního útoku Kings a přesná střela MARIANA GÁBORÍKA z pravé strany. Asistence: Anže Kopitar a Dustin Brown.
     
    11:06
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blesková odpověď doácích na gól Kings, z pravé strany se dostává před branku BRANDON SAAD, jehož nahozený puk ještě Quick vyráží levým betonem, ale na dorážku již byl krátký, rychlé ruce Saada a domácí opět vedou o dva góly. Asistence: Andrew Shaw a Patrick Kane.
     
    09:49
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Důraz na brankovišti nyní hostům přináší první gól, v nepřehledné situaci před brankou Chicaga se nejlépe zorientoval JARRET STOLL, který dokázal pohotovou střelou nad levé rameno Crawforda vstřelit první gól hostů. Asistence: Dwight King.
     
    03:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nenápadná akce Chicaga, na jejímž konci je nenápadná střela z pravého kruhu pro vhazování, jejímž autorem je JOHNY ODUYA, který tam zakončoval v podstatě v pádu, ale Quickovi prošel puk do branky. Asistence: Patrick Kane a Andrew Shaw.
     
    01:13
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRENT SEABROOK napřáhl na modré a puk prošel Quickovi mezi betony do branky, využitá přesilová hra, domácí vedou. Asistence: Jonathan Toews a Patrick Kane.
     
    00:30
    Prvním vyloučeným je hostující Doughty.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 2. Seabrook (Toews, Kane), 4. Oduya (Kane, Shaw), 12. Saad (Shaw, Kane), 42. B. Smith (Saad, Oduya), 83. Handzuš (Saad, Kane) – 10. Stoll (King), 14. Gáborík (Kopitar, Brown), 32. Brown (Gáborík), 34. Pearson (Carter, Richards)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Hjalmarsson, Oduya, Rozsíval, Leddy, Seabrook – Bickell, Toews, Hossa – Saad, Shaw, Kane – Sharp, Handzuš, Versteeg – Bollig, Kruger, B. Smith
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Vojnov, Martinez, Mitchell, Greene – Gáborík, Kopitar, Brown – Pearson, Carter, Toffoli – Clifford, Richards, Lewis – King, Stoll, Williams

    Rozhodčí: Joanette, Pollock – Miller, Driscoll

    Diváci: 21 871
    bahis siteleri