Šamorín – Trnava B 4:1 (kon.) | Šaľa – Michalovce 2:1 (kon.) | Dubnica – Bardejov 1:7 (kon.)
R. Sobota – Senec 1:2 (kon.) | L. Mikuláš – Podbrezová 0:4 (kon.) | Pohronie – Prešov 3:1 (kon.)
konec
FC ŠTK 1914 Šamorín
4:1 (2:1)
FC Spartak Trnava B
sk Sobota 31.05.2014, 17:00 • Šamorin-Pomlé • MONACObet liga
     
    Domáci futbalisti, oslávili víťazstvo tak ako sa patrí veď porazili Spartak Trnavu aj keď len juniorov, víťazstvo ich katapultovalo na 11 priečku II. ligovej tabuľky čo znamená príslušnosť aj v budúcom ročníku. (19:34:35)
     
    Pre poruchu na prístroji, nebolo stretnutie ukončené tak ako by malo byť. Všetkým, tým ktorí čakali sa ospravedlňujem.
     
    Koniec zápasu.
     
    84
    Domaci trener poslaldo hry mladíka STIFTERA?
     
    81
    Mečiarovi ukázal hlavný rozhodca Straka žltú kartu.
     
    76
    Nadherná futbalová akcia v podaní omáceho mužstva, na konci ktorej bolMEZOVSKÝ autor gòlu do prazdnej brány.
     
    75
    Potlesk tribún a nim odmenený Pinte schadza z hracwj plochy nahradí ho Vilkovský
     
    71
    Obraz hry sa nmení domáce mužstvo má nahrané, hrá koĺko potrebuje.
     
    69
    V snahe trenera je oživiť hru hosťujúceho mužstva.
     
    68
    Hstia vystriedali
     
    63
    Vo vyložeej a peknej akcii omácich sa mohol meniť vysledok, no Huttazhodil vyloženú šancu.
     
    59
    Domáci v týchto chvilach sgre:-)tnutia čelia, tlaku hostí, no gol niea nie padnúť Hajduch je v pohode. HUTTA sa snazil dostať na dostrel brany v rozlete muzabranil jeden z trnavských fanúšikov.
     
    54
    Nádherný futbalový moment vŠamoríne, domáci FUZIK dal nádherný gòl a domáci vedú o dav goly, a, treba povedať, že zaslúžene.
     
    51
    Pavlik z mužxtva hostividel kartu žltej farby.
     
    51
    ŠANCA domácichna prepis vysledku tu bola no Filipko bol tentokrat proti.
     
    49
    Hostom snaha nechýba, duel v druhom polčase pokračuje medzi šestnástkami.
     
    46
    Treneri nestriedali, všetko pokračuje takako skončil prvý polčas.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Hostia sa ujali vedenia, no domacich to nevykolajilo rychlo s im podarilo vyrovnať a dať ajvedúci gol, za pomoci vetra, si može spytovať svedomie aj brankár Filipko. Futbal ma priemernú uroveň, neprekročil hranice šedého priemeru.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Hlavný rozhodca pridá v prvom polčase jenu minútu nastaveného času.
     
    43
    Hambalek hrač Spartaka videl žlté napomenutie.
     
    40
    Na travniku to vyzeralo ako po boji n Ukraine, domaci ošetrovaliaž troch zranených hračov.
     
    37
    Čemba videl žltú kartu
     
    27
    Domaci Cmarko, sa vybija na Mečiarovi, ktoreho poslal potretí krát na trávnik, rozhodca bol blizko prietupku, preto odpiskal.
     
    35
    Domacim v snahe dať gòl viazne kombinácia, nedokázu si na par metrov priharať a z toho vznika nervozita.
     
    31
    Snahu domácim, nemožno uprieť, snažia sa využiť silu vetra čo najviac, aby si utvorili dostatočný naskok do druhej polovice duelu.
     
    27
    Domaci Cmarko, sa vybija na Mečiarovi, ktoreho poslal potretí krát na trávnik, rozhodca bol blizko prietupku, preto odpiskal.
     
    21
    Do šance sa dostal HUTTA, ktorý si poradil na ľavej strane obrany krížnou strelou prekonal Filipka v bráne hostí. Bol to pekný futbalový moment, po ktorom domáci vedú celkom zaslúžene o dva gòly.
     
    20
    Domaci sa snažia využiť podporu vetra, skú šajú prekvapiť Filipka.
     
    15
    Na jedovku ČEMBU bol Filipko prikrátky, vyrovnané po krasnej strele cca 25 metrov. Pekný futbalový moment domáceho mužtva.
     
    9
    Hostia zahravali po faule na Mečiara priamy koppoktorom sa najlepšie v šestnaste zorientoval REMEŇ, ktorý poslal loptu pravej strany do ľavého dolného rohu Hajduchovej brany. Prvá važna akcia a gòl.
     
    7
    Vsetko je to nahustené v stredovom kruhu, pri lopte hostia, ktorí sú aktivnejší, Mečiar faulovaný, hostia budú zahravat priamy kop.
     
    5
    Habanek poslal loptu do autu, domáci sa dostali na dostrel brany, Filipko zneškodnil loptu smerujúcu k pravej tyči.
     
    2
    Rozpačitý začiatok, hostia pri lopte Ciprys loptu nedokázal dopraviť na nohy spoluhráčov, domáci pri lopte, a pred branou museli stoperi zasahovať. Prvý rohový kop domácich, nič z neho..
     
    1
    Hostia malivýkop a hrajú proti silnému vetru
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hlavný rozhodca STRAKA, spolu so svojími asistentmi, privádza aktérov dnešného duelu na travnik štadiòna v Pomlé. V stredovom kruhu, tradičný rituál pododávania rúk a losovanie ostrany. Par minút pred začiatkom sa usadili aj fanúšikovia na tribúne. Plný dom však nie je.
     
    zostavy:

    FC ŠTK 1914 Šamorín: 18 Hajduch, 3 Pončák, 4 Marušin, 5 Cmarko, 6 Mezovský, 8 Čemba, 9 Javorina, 11 Hutta, 12 Krištan, 14 Pinte Attila ml. 20 Fuzik.
    Náhradníci: 1 Jamroškovič, 10 Vilkovský, 15 Tamunoibiton, 16 Csolle, 17 Mezzei, 21Fulmek, 22 Stifter

    FC Spartak Trnava B: 1 Filipko, 3 Paldan, 4 Habánek, 5 Mečiar, 6 Galba, 8 Richnak "k" 9 Ujlaky, 12 Remeň, 14 Ciprys 15 Rehák, 19 Pavlik
    Náhradníci: 11 Fuják, 16 Halán, 20 Vahalík, 27 Kzyembe

    Rozhodca: STRAKA, Hancko, Poracký.
     
    Už by to chcelo zostavy, že? Už sú na ceste éterom...
     
    Na hracej ploche je živo, obe mužstva sa pripravujú na duel posledného kola, súperom juniorka Spartaka TRANAVA v tradičných dresoch, červeno-čírnych. DOMACI v tradičných bielo-modrých.
     
    VITAJTE !
     
    Všetkym fanúšikom futbalu, dnes stretnutie druhej ligy medzi ŠTK ŠAMORIN vs SPARTAK TRNAVA juniori. Prve vychádzajú akteri dnešnèho duelu rozcvičiť sa.
     
    V tipovaní nie som expert, ktorý by mohol zrujnovať akú koľvek stávkovú kanceláriu. V jarnej časti som neuhádol ani jeden výsledok Šamorína, možno štvorku, ktorú vyfasoval v Prešove sa mi podarilo trafiť – neoficiálne. Zostaňme pri reálnych výsledkoch. Možné je všetko. Tu nebude stačiť ani mešec plný peňazí. Uvidíme či Šamorín dokáže poraziť Trnavu.
    Náš tip: 1
     
    V sobotu bude celkom určite v Šamoríne veselo. Fanúšik si určite nájde čas, aby sa zúčastnil možnej derniery. Kultivovaný fanúšik, ktorý od prvého hvizdu v jesenej časti svojím povzbudzovaním ťahal mužstvo k lepším výsledkom tým svojským SOMORJA, SOMORIA chýbať v poslednom dueli nebude. Je samozrejme na hráčoch, či sa dokážu zmobilizovať a poraziť Trnavu. Ani výhra však nezaručuje, že aj na jeseň vybehnú na trávnik ako účastník druhej ligy.
     
    Počas jarnej časti som často krát upozorňoval, že zmena trénera, brankárskeho špecialistu nebola dobrá voľba. Mužstvo žilo z práce Vladimíra Koníka a ako tak z práce Libora Fašianga, žial Hýll nepriniesol do mužstva žiaden progres. Slovenský futbal to nie je pózovanie s Maradonom a vystatovaním čo bolo! Realita je iná, ako verbálne útočiť na štvrtého rozhodcu . Nepamätám si, že by bývalý brankár pôsobil na lavičke hlavného trénera, nuž experiment nevyšiel podľa predstáv.
     
    V najhoršej situáci sú domáci Šamorín a Liptovský Mikuláš, obidvaja hrajú na domácej tráve. Šamorín by mohol poraziť Juniorov Trnavy, ale aj Liptovský Mikuláš si môže "poradiť" a urobí všetko preto, aby v posladnom dueli rozhodol vo svoj prospech a poslal Podbrezovú do Fortuna ligy s prehrou ! Ani 31 bodov však nemusí stačiť na zotrvanie v II. lige. Pohroniu bude stačiť uhrať remizu doma s Prešovom, na domácej tráve hrá aj Šaľa, ktorá musí vyhrať, nerozhodný výsledok jej stačiť nebude, ak si poradia na domácich štadiónoch L. Mikuláš a Šamorín.
     
    Je namieste opýtať sa v štýle Hamleta: byť či nebyť? Vypadnúť alebo zotrvať. Týmito a inými otázkami lomcuje futbalovou verejnosťou pred duelom o všetko v Šamoríne. Mužstvo je na poslednom mieste II. ligy a v sobotu hostí Trnavskú juniorku. Všetci veria v úspech domáceho, posledného Šamorína, veď Trnavu zvládnu k spokojnosti svojich fanúšikov, opak by znamenal koniec v II. lige.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Jozef Fajták

    Branky: 15. Čemba, 21. Hutta, 54. FUZIK, 76. Mezovský – 9. Remeň

    Karty:   81. Mečiar (TTB)


    FC ŠTK 1914 Šamorín: 18 Hajduch, 3 Pončák, 4 Marušin, 5 Cmarko, 6 Mezovský, 8 Čemba, 9 Javorina, 11 Hutta, 12 Krištan, 14 Pinte Attila ml. 20 Fuzik.
    Náhradníci: 1 Jamroškovič, 10 Vilkovský, 15 Tamunoibiton, 16 Csolle, 17 Mezzei, 21Fulmek, 22 Stifter

    FC Spartak Trnava B: 1 Filipko, 3 Paldan, 4 Habánek, 5 Mečiar, 6 Galba, 8 Richnak "k" 9 Ujlaky, 12 Remeň, 14 Ciprys 15 Rehák, 19 Pavlik
    Náhradníci: 11 Fuják, 16 Halán, 20 Vahalík, 27 Kzyembe

    Rozhodčí: STRAKA, Hancko, Poracký
    bahis siteleri