Chorvatsko – Lotyšsko 6:3 (kon.) | Německo – Finsko 2:5 (kon.) | Slovinsko – Austrálie 8:5 (kon.)
Švédsko – Kanada 5:4 (kon.) | Rakousko – Maďarsko 5:6 (kon.) | Česko – Velká Británie 7:1 (kon.)
Japonsko – Brazílie 4:3 (kon.) | USA – Slovensko 6:0 (kon.)
konec
Chorvatsko
6:3 (1:1, 1:1, 3:0, 1:1)
Lotyšsko
Úterý 03.06.2014, 13:00 • Malá hala, Pardubice • Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:59
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvatsko pečetí svoje vítězství gólem do prázdné branky sekundu před koncem! Úspěšným střelcem je LOVRO ŠIŠETA. Asistence: Niksa Trstenjak.
     
    46:04
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyši snižují na rozdíl dvou branek! ARTURS BATRAKS dostal kotouč na levý kruh, odkud prostřelil Tomljenoviće mezi betony! Asistence: Aleksandrs Fadejevs a Dmitrijs Šancovojs.
     
    34:29
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvati zvyšují své vedení o další gól! MATIJA MILIČIĆ dostal nádhernou přihrávku přes celé hřiště od Ječmenjaka a svůj samostatný únik zakončil přesnou ranou do pravého horního růžku Kazanovsovy branky! Asistence: Igor Ječmenjak a Fran Srketić.
     
    28:35
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    A Chorvati vedou už o dvě branky! Nabídnutou početní výhodu využívá TOMISLAV ČUNKO,, který střílel po pěkné přihrávce od Jačmenjaka už do prázdné branky! Asistence: Igor Jačmenjak a Marko Tadić.
     
    26:27
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvatsko si bere zpět svoje vedení! NIKSA TRSTENJAK šel sám na branku a bekendovým blafákem dostal kotouč do sítě! Asistence: Marco Tadić a Lovro Šišeta.
     
    22:46
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    V zápase je opět srovnáno! ALEKSANDRS FADAJEVS se trefil z pravého kruhu přímo do levé šibenice! Asistence: Eduards Mitrovs.
     
    17:07
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvatský celek otáčí výsledek utkání ve svůj prospěch! ROMAN ŠKRAPEC zblízka překonal lotyšského brankáře! Asistence: Ivan Janković a Borna Šilović.
     
    11:17
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Chorvati bleskově využívají přesilovou hru, když za Kazanovsovy záda doslova dotlačil kotouč TOMISLAV ČUNKO! Asistence: Igor Jačmenjak a Marko Tadić.
     
    06:05
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyšský celek střílí úvodní branku utkání! RUSTAMS BEGOVS dostal ideální přihrávku na pravý kruh a střelou k levé tyči propálil Tomljenoviće! Asistence: Janis Bullitis a Vladislavs Koniševs.

    Branky a nahrávky: 12. Čunko (Jačmenjak, Tadić), 18. Škrapec (Janković, Šilović), 27. Trstenjak (Tadić, Šišeta), 29. Čunko (Jačmenjak, Tadić), 35. Miličić (Ječmenjak, Srketić), 48. Šišeta (Trstenjak) – 7. Begovs (Bullitis, Koniševs), 23. Fadajevs (Mitrovs), 47. Batraks (Fadejevs, Šancovojs)


    Chorvatsko: Tomljenović (Filipec) – Jačmenjak, Srketić, Kopatjič, Miličić – Tadić, Trstenjak, Čunko, Šišeta – Šilović, Škrapec, Novotny, Janković – Polašek
    Lotyšsko: Kazanovs (Kruse) – Ogorodnikovs, Batraks, Šancovojs, Fadejevs – Koniševs, Bugovs, Bullitis, Cimermanis – Mitrovs, Vasilonoks, Bušs, Zvirbulis

    Rozhodčí: Scott (AUS), Christiansen (CAN)
    bahis siteleri