Chorvatsko – Lotyšsko 6:3 (kon.) | Německo – Finsko 2:5 (kon.) | Slovinsko – Austrálie 8:5 (kon.)
Švédsko – Kanada 5:4 (kon.) | Rakousko – Maďarsko 5:6 (kon.) | Česko – Velká Británie 7:1 (kon.)
Japonsko – Brazílie 4:3 (kon.) | USA – Slovensko 6:0 (kon.)
konec
Slovinsko
8:5 (2:0, 2:1, 0:2, 4:2)
Austrálie
Úterý 03.06.2014, 15:00 • Malá hala, Pardubice • Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:45
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Poledním hřebíčkem do rakve vyšel z hole ANŽEHO LONČARA, který opět skvělou střelou překonal Jamese – 8:5. Asistence: Gal Koren.
     
    47:19
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Další snížení! Australané kombinovali na polovině soupeře až se do kotouče opřel SEAN JONES a propálil Trelce parádní ranou pod horní tyč – 7:5. Asistence: Antony Collins.
     
    46:22
    Kralj s Clelandem se pustili do menší potyčky, kterou nakonec museli řešit rozhodčí trestem pro Slovince, který své emoce vyjadřoval špatným způsobem.
     
    44:21
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Další branka v brance Austrálie! Australané podpořeni vstřelenou brankou se vrhli do útoku ,ale zapoměli na obranu. GAL KOREN vyslal nevídaně prudkou ránu která zaskočila i chytajícího Jamese, který posedmé kapituloval – 7:4. Bez asistence.
     
    43:14
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Austrálie přeci jen snižuje. SEAN JONES projel po pravém křídle a zakončil přesnou ranou k tyči – 6:4. Bez asistence.
     
    43:02
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Slovinci utíkají opět na tři branky. ROK SIMSIC si našel v klubku těl kotouč a prostřelil zmateného Jamese pod rukou – 6:3. Asistence: Gregor Krivic, Jure Sotlar.
     
    41:16
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Slovinci si ale své vedení pojišťují. MATIC KRALJ opět prokázal svou obratnost a hlavně tvrdost střely. Ze situace, dky byl zahnán do rohu se dokázal vymotat a bezvadnou ranou prostřelil Jamese – 5:3. Asistence: Nejc Sotlar, Nejc Berlisk.
     
    38:17
    Simsic inkasoval trest za úplně zbytečné sekání, kterým oslabil svůj tým, když mačkal Austrálii a ta nemohl ana vyrovnání ani pomýšlet.
     
    34:07
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Nyní už Austrálie prohrává jen o jednu branku. CAMERON TODD ujel po pravém křídle a zakončil na vyrážečku Trelce. Puk se nakonec ještě za Trelcem odrazil od tyče – 4:3. Asistence: Lee Turner, Nicholas Cleland.
     
    31:38
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Austrálie zaslouženě snižuje! Australané několikrát ujeli do přečíslení a tentokrát to už vyšlo. Christopher Brophy ujel po mantinelu, ale netrefil branku. K odraženému kotouči se záhy dostal SEAN JONES, který odrazem o Trelce poslal kotouč zpoza branky do sítě – 4:2. Asistence: Christopher Brophy.
     
    25:53
    Gavin nepříjemně zasáhl soupeře do obličeje a inkasova ldvojnásobný trest za vysokou hůl. Ve tváři protihráče byla k vidění krev.
     
    24:01
    Slovinci začali druhou polovinu s novým brankářem. Trelc nahradil Pavliče.
     
    20:32
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Slovinci znovu odskakují! JANEZ IGLIČAR prokázal velký důraz na brankovišti a procpal kotouč za záda Jamese – 4:1. Asistence: Peter Frol, Gal Koren.
     
    17:44
    Lee Turner stáhl svého soupeře nedovoleně a pyká na trestné lavici za podražení.
     
    17:04
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Australané snižují! Brenton Fitzgerald protáhl kotouč podél mantinelu, nahodil ho před branku, kde ho ztečoval za Pavličova záda SEAN JONES – 3:1. Asistence: Brenton Fizgerald.
     
    14:05
    Jure Sotlar zastavil nedovoleně svého soupeře, který unikal podél hrazení a jde si odpočinout na trestnou lavici.
     
    12:22
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Nádherná kombinace! Dva Slovinci ujeli na jediného obránce dvakrát si vyměnili kotouč a MATIČ KRALJ celou akci zakončil střelou mezi betony Jamese – 3:0. Asistence: Anže Lončar, Mateuz Erman.
     
    10:51
    Již jsem chtěl psát, že jsou to Slovinci, kdo se nenůže dostat ke kotouči, když se najednou neodhadnutelným způsobem odrazil kotouč před branku na Kralja, který byl úplně osamocen před Jamesem. Svou šanci ale trestuhodně zahodil.
     
    03:40
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    V krátkém sledu za sebou střílí Slovinci další gól! MATIC KRAJL se prezentoval povedenou střelou, která zapadla přesně nad ramenem do sítě – 2:0. Asistence: Anže Lončar, Nejc Berlisk.
     
    03:08
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Slovinsko otevírá skóre dnešního utkání! NEJC SOTLAR získal kotouč na polovině hříště, obešel obránce a dlouhou forehandovou kličkou rozsvítil červené světlo za brankou Austrálie – 1:0. Asistence: Peter Frol.

    Daniel Horažďovský

    Branky a nahrávky: 4. N. Sotlar (Frol), 4. Kralj (Lončar, Berlisk), 13. Kralj (Lončar, Erman), 21. Igličar (Frol, Koren), 42. Kralj (N. Sotlar, Berlisk), 44. Simsič (Krivic, J. Sotlar), 45. Koren, 48. Lončar (Koren) – 18. Jones (Fitzgerald), 32. Jones (Brophy), 35. Todd (Turner, Cleland), 44. Jones, 48. Jones (Collins)


    Slovinsko: Pavlič (od 25. Trelc) – Kralj, Erman, Berlisk, Lončar – J. Sotlar, Krivic, Simsic, Vedlin – N. Sotlar, Igličar, Frol, Koren – Ferjanič.
    Austrálie: James (Glass) – Gavin, Casaceli, Haynes, Fritchley – Brophy, Fitzgerald, Collins, Jones – Turner, Todd, Cleland, Best – Austin.

    Rozhodčí: Pering (GBR), Walsh (USA).
    bahis siteleri