Chorvatsko – Japonsko 5:2 (kon.) | Švédsko – Slovensko 12:1 (kon.) | Maďarsko – Austrálie 1:3 (kon.)
USA – Německo 4:1 (kon.) | Slovinsko – Brazílie 7:1 (kon.) | Česko – Kanada 5:6 (1:2 po s.n.)
Rakousko – Lotyšsko 3:4 (1:2 po s.n.) | Finsko – Velká Británie 7:2 (kon.)
konec
Švédsko
12:1 (5:0, 2:1, 2:0, 3:0)
Slovensko
Čtvrtek 05.06.2014, 14:00 • ČEZ Arena, Pardubice • Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:25
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    O jedenáct. MARCUS NILSSON a jeho kolega Robin Wall se společně řítili sami na brankáře Neumanna a neměli problém se zakončením. V pohodě si vyměnili kotouč a první jmenovaný zvyšuje na 12:1. Asistence: Robin Wall.
     
    44:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové vedou o deset branek. MARCUS NILSSON dostal přesnou přihrávku do mezikruží a krásným taháčkem se prosadil do levé šibenice Neumannovy branky! Asistence: Jesper Kokkonen a Johan Erkgards.
     
    39:33
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí nabídnutou výhodu ihned využívají a pokořili hranici deseti gólů! Poklidnou akci přesně zakončil ANDREAS SVENSSON. Asistence: Marcus Nilsson a Dick Axelsson.
     
    31:16
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    9:1! Na útočnou polovinu zavezl kotouč Mikael Eriksson a uviděl v mezikruží volného JOHANA LILJU, který se prosadil nádherným příklepem z první přesně k tyči! Asistence: Mikael Eriksson a Robin Sjören.
     
    25:51
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A domácí trestají! Na druhé straně se ve skrumáži před slovenskou brankou nejlépe zorientoval CARL BERGLUND a došťouchal v pořadí již osmý kotouč za Neumannova záda. Asistence: Dick Axelsson a Johan Erkgards.
     
    18:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Šestadvacet vteřin – tak dlouho vydržel na Novajovský na trestné lavici. ROBIN SJÖREN dostal přesnou přihrávku na levý kruh pro vhazování a z první zvyšuje na 7:1. Asistence: Emil Bejmo a Henrik Hoglund.
     
    17:29
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla paráda! EMIL BEJMO dostal od Axelssona přesnou přihrávku do druhé vlny a tvrdým příklepem se prosadil přesně pod víko slovenské branky. Asistence: Dick Axelsson a Jesper Kokkonen.
     
    14:11
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci nakonec přece jen snižují na rozdíl čtyř branek. Šiller s JAKUBEM RUČKAYEM ujeli na brankáře Ollikainena a druhý jmenovaný se nemýlil. Asistence: Milan Šiller.
     
    09:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Čtvrtý gól znovu poněkud srazil slovenskou aktivitu a záhy přichází pátý zásah! FILIP GUNNARSSON si mezi kruhy našel přihrávku od Andrease Svenssona a zamířil přesně k tyči. Asistence: Andreas Svensson.
     
    07:32
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ihned po této akci se Švédové dostali do protiútoku a je to 4:0! Andreas Svensson našel ve druhé vlně najetého FILIPA GUNNARSSONA, jenž přesně trefil poloodkrytou branku. Asistence: Andreas Svensson a Dick Axelsson.
     
    03:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je opravdový válec! Slováci absolutně netuší, kde jim hlava stojí, čehož Švédové naplno využívají a DICK AXELLSON přidává třetí branku. Asistence: Andreas Svensson a Filip Gunnarsson.
     
    01:17
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jen pár desítek vteřin Švédové potřebovali na to, aby využili přesilovku a dostali se do dvoubrankového vedení! Svižnou a přesnou kombinaci bez problému do slovenské branky zakončil MACUS NILSSON. Asistence: Andreas Svensson a Dick Axelsson.
     
    00:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    To bylo hodně rychlé! Po přihrávce do jízdy od Robina Sjörena se před slovenskou branku dostal MARCUS NILSSON a překonal Neumanna blafákem do bekhendu. Asistence: Robin Sjören.

    Marek Votke

    Branky a nahrávky: 1. Nilsson (Sjören), 2. Nilsson (Svensson, Axelsson), 4. Axelsson (Svensson, Gunnarsson), 8. Gunnarsson (Svensson, Axelsson), 10. Gunnarsson (Svensson), 18. Bejmo (Axelsson, Kokkonen), 19. Sjören (Bejmo, Höglund), 26. Berglund (Axelsson, Erkgards), 32. Lilja (Eriksson, Sjören), 40. Svensson (Nilsson, Axelsson), 45. Nilsson (Kokkonen, Erkgards), 46. Nilsson (Wall) – 15. Ručkay (Šiller)


    Švédsko: Ollikainen (25. Kruse) – Lilja, Sjören, Nilsson, Höglund – Gunnarsson, Svensson, Axelsson, Berglund – Erkgards, Bejmo, Wall, Eriksson – Johnsson, Kokkonen.
    Slovensko: Neumann (Ondrejka) – Preisinger, Novajovský, Šimůnek, Růžička – Jaško, Novák, Holovič, Prokop – Mrázik, Ručkay, Šiller, Haring.

    Rozhodčí: Aumueller (GER), Morrison (USA)
    bahis siteleri